- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Anlayan daha çok kaybediyo borsada ama yine de sen bilirsinanlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder
Bozuk arabayı satmaya kalkarsa tabi satamaz
Bu şanssızlık değil ki
Araba bozuk falan değildi bozuk olsa satışını yapmaya kalkışmaz bakımlarını yaptırmıştık kısa bi süre önce bitcoin ve borsa işlerinden de baya Araştırma yaptı bilgisi vardı yanianlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder
Bu şanssızlık değil ki
Bende aynısını söyledimHerkesin hayatinda terslikler oluyor ve ustelik bu saydiklariniz bircok insanin basina geliyor. Sanssizim demeyi biraksin ve cok sansliyim demeye baslasin oncelikle
HaklısınYolunda giden şeylerde vardır, mesela onu düşünen bir eşi var, sağlığından bahsetmemişsiniz demek ki sağlıklı... bunlar şu süreçte herkesin yaşadığı problemler. Bence algıda bir sorun var, bunu düzeltin :) bakış açısı her şeydir.
Aynen katılıyorum...zaten dar olan geliri coinle borsayla heba etmiş yazık. Coin ya da borsa dar gelire yönelik bir durum değil. Gözden çıkarılmış bir para olması lazım bana göre. Ayrica araba bozukken satilsaydi alan kişide bozulacaktı bu sefer. Allah alan kişiyi korudu belkide.anlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder
Bu şanssızlık değil ki
Evet okudum bu dediklerizi bi kaç yerdeBen enerji olayına inanırım , olumsuz kötü düşünürsen kötü gelir hep...kötüyü çağırmamak lazim..insan isek başımıza herşey gelebilir bu saydıklarıniz uç şeyler değil sağlıklı olduktan sonra herşey halledilir bence olumsuz negatif enerjiyi atın üzerinizden..güzel olacak herşey diyin güzel olur herşey, hani derler ya evrene olumlu mesaj gonderin diye cidden öyle neyi cagirirsaniz o gelir
onlar anladığını sanıyordurAnlayan daha çok kaybediyo borsada ama yine de sen bilirsin
Ya öyle çok bi kaybı yok aslında alan kişide arabayı çok istiyorAynen katılıyorum...zaten dar olan geliri coinle borsayla heba etmiş yazık. Coin ya da borsa dar gelire yönelik bir durum değil. Gözden çıkarılmış bir para olması lazım bana göre. Ayrica araba bozukken satilsaydi alan kişide bozulacaktı bu sefer. Allah alan kişiyi korudu belkide.
AÖF ile bilgi sahibi mi oldu? Peki.onlar anladığını sanıyordur
Benim arkadasım bizzat borsaya ilgi duyduğu için AÖF de ilgili bir bölüm okudu. Ve uzun vadeli hisse senetleri alıyor karlar elde ettiğini söyledi.
Konu sahibi için demiyorum ama bu tarz risklere giren Kişiler genelde emek etmeden kazanmanın Peşinde olup bilmeden elindeki ufak birikimlerden de oluyorlar.
Ama tabi ki yargılamıyorum gelir seviyesi çok düşük bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlar 11-12 saat çalışıp komik komik rakamlar alıyorlar. Bu tür şeylere girmeleri çok normal.
oldu herhaldeAÖF ile bilgi sahibi mi oldu? Peki.
Bu yazdığın aynısını eşime söyledim şaşırdı sadece kendisinin başına gelmediğini duyunca heralde artık olumsuz düşünmezBir ara biz de bir iki araba çevirelim dedik, zarar ettik.
Borsaya girdik, az da olsa bi zarara uğradık.
Arabamızı sattık parasıyla altın aldık, altın düştü.
Eşim şanssız olduğunu düşündü ama bana göre bilmediğimiz konulardı , beceremedik.
Şanssız olduğunuzu düşünmeyin bu size şanssızlığı daha çok çeker.
Vardır bir hayır diyip geçmek lazım bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?