- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Yüklü bi yatırım yapsa evet haklısın derdim ama aldığı kripto para onda da 2 bin TL kadar kar yaptı zararı da karın zararıydı bilmediği birşeye atlama yapmaz bu ara da balıklama dalsa amenna bilgisi vardı az da olsaBir ekonomist olarak söylüyorum: Anlamdiginiz islere yatirim yapmayin. Cok sahit oluyorum öyle. Hic borsa bilgisi olmayan kendisini bitcoinun efendisi zannediyor birden.
Ben bankaciyim senelerdir USD EUR alırken bile tirsarim.ne bitcoiniKızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan
Arıza veriyordu dediğiniz aracı satmaya calışmak yerine toparlayıp öyle o yola girseydi iyi olurdu.Kızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan
arabamıza bakıma sokmuştuk vermeden önce kısa yoldan para kazanmak evet pandemi bizide çok kötü etkilediArıza veriyordu dediğiniz aracı satmaya calışmak yerine toparlayıp öyle o yola girseydi iyi olurdu.
Maddiyayı düzeltme yolu borsa ya da bitcoin değildir.
İşler kötü gittikçe Baska yollar dizi daha da bataga sürükler.
Secimleri hatalı. Sanssızlık olarak değil de kısa yoldan kurtul a egilimi gördüm.
Hay ağzına sağlık alkışanlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder
Bozuk arabayı satmaya kalkarsa tabi satamaz
Bu şanssızlık değil ki
Allah yardımcınız olsun.Dua olarak ne edlşr
arabamıza bakıma sokmuştuk vermeden önce kısa yoldan para kazanmak evet pandemi bizide çok kötü etkiledi
Pardon da Nesin’e alkışHay ağzına sağlık alkış
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsunBuraya konu açtım eşim iş bulamıyor 1 yıldır diye, sonunda buldu, dün işe başlayacaktı işveren covidden vefat etti. 2 aydır tek başına satış yapmaya çalışıyor uğramadığı market kalmadı memlekette, 1 tane bile satış yapamadı. Bütün birikimimle dandik bir araba aldım, 3 ay içinde 2 kere kaza yaptı. Bir de ben sizin kadar anlayışlı değilim, deliriyorum bazen, hep kavga var evdeyani şanssızlık mı, yoksa geleceği düşünmeden yaşamak mı bilmiyorum ama tek siz değilsiniz bunları yaşayan malesef.
Çevresinden etkilendi kazananları görünce ki haliyle kendisi de üç beş kazanınca durum bu oldu malesef ama tabi şu saatten sonra bulaşmamaya yemin ettiBen bankaciyim senelerdir USD EUR alırken bile tirsarim.ne bitcoini
Çok söyledim bunu ona ama kendisi biraz inatçı kişiliğe sahip olduğu için zamanla o da anlayacak demek istediğimiKendi şanssızım diyor, siz şanssız diyorsunuz. Şans neden gelsin ki istenmediği yere
Yüklü para değildi sadece deneyim amaçlı olmuştuNegatif insanlar negatif çekiyor. Ama borsa ve bitcoin işi şans değil bence o işler tamamen kumar. Az koyup çok almak diye birşey yok. Nasıl oralara guvenilerek para yatırılır bende onu anlamıyorum.
Bence olumsuz düşünmesin.Bu yazdığın aynısını eşime söyledim şaşırdı sadece kendisinin başına gelmediğini duyunca heralde artık olumsuz düşünmez
Yüklü bi yatırım yapsa evet haklısın derdim ama aldığı kripto para onda da 2 bin TL kadar kar yaptı zararı da karın zararıydı bilmediği birşeye atlama yapmaz bu ara da balıklama dalsa amenna bilgisi vardı az da olsa
Eşim borsa nin kurdudur ama geçenlerde borsa tepe-taklak olunca malum gorevden alınma sürecinde zarara uğradık daha çok yenilerde az toparladik sayilir ki borsa işi cidden kolay degil sabırlı olmak ve işi bilmek şart gerçektenBir ekonomist olarak söylüyorum: Anlamdiginiz islere yatirim yapmayin. Cok sahit oluyorum öyle. Hic borsa bilgisi olmayan kendisini bitcoinun efendisi zannediyor birden.
Eşim borsa nin kurdudur ama geçenlerde borsa tepe-taklak olunca malum gorevden alınma sürecinde zarara uğradık daha çok yenilerde az toparladik sayilir ki borsa işi cidden kolay degil sabırlı olmak ve işi bilmek şart gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?