Konu eşim

Bence Ankara da oturan kızlar buluşalım konu sahibi ile belki yüz yüze konuşunca bizi dinler :)
Şaka bir yana bir kadının bu kadar sömürülmesi beni çok üzüyor.
Peki hafta sonu Bartın dan Ankara ya gelince adamın işini gücünü yapıyormu temizlik falan
Adam neden Bartına gelmiyor her seferinde konu sahibi gidiyor
Evlendiği günden beri bu şekilde mi devam ediyorlar

Ne kocan varmış bir ayrıl kurtul şundan yada dert etme o seni bırakana kadar sus. Dert bilmiyorsunuz. İşin var gücün var kimseye muhtaç değilsin. Ben ne yapayım ya ne aile ne iş ne kimse ortada kaldım depresyona girdim ışığı göremiyorum.

O da olur :)

Aynen, kadın takmış kocasına. Neden benle konuşmak istemiyor da başkasıyla konuşmak istiyor diyor. Çünkü canım çok yapışıksın. Fedakarlık diye düşündüğün şeyler enayilik. Kusura bakma. Karşıdaki de bunu görüyor.

Git ve konseri bas. Bunun başka şeyi olmaz. Sakın telefonda kavga falanda çıkarma. Ömür boyu kimle gidecekti diye yersin kendini. Git gözünle gör

Ayy adam ezikmişte , aşağılık kompleksi varmışta bilmem ne.Adam düpedüz şer.efsiz , ezik olan sensin.İster üzül ister kız bana ama bu adamı bu hale getiren sensin.Kim ya bulunmaz hint kumaşı mı bu karakter yoksunu adi?Bulunmaz olan senin hayatın bir daha bugünleri asla bulamayacaksın.

Adam ezik olsa bir kadını bu kadar sömürmez.
Düpedüz çıkarcı keşke bu yazdıklarımızı okusa.
Kadın parası yiyen aşşalık.
Evinin erzağını kadına aldır benzini kadına aldır Bartına sen gitme eşin ayagına gelsin (bu kısmı en sinir olduğum)
Neden eviniz Bartın da değil Ankara da..
Off içim şişti. Benim işim olacak ki neler yaparım şu hayatta eşim bile diyor Allahtan işin yok olanları düşünemiyorum diye (! )

Ne yazık ki ++++++++++

Herkes yazmış ama bir kere de ben yazayım. Sizinki madde bağımlılığı gibi bir şey; sana iyi gelmediğini biliyorsun ama uzaklaşamıyor, uzak kalamıyorsun. Kendimden biliyorum; onur gurur namına bir şeyin kalmıyor o durumdayken ama herkesin söylediği gibi; "üzgünüm ama hayatınızdaki adam siz ağzınızla kuş da tutsanız değişmeyecek!" Ben de aynı durundaydım, 100 kere tartıştıysak 1 kere özür dileyip alttan almamıştır. Bence kendilerine olan zaafımızı o kadar çok belli ediyoruz ki erkekler "hiç bir yere gidemez, köpek gibi seviyor beni enayi." diye düşünüyorlar, kesin akıllarından böyle geçiyor.
Ben nişan attıktan sonra içtiğim bir bardak suyun bile tadı değişmişti düşünün öyle güzelleşiyor hayat. Benim şu an hayatımda kendinden önce beni önemseyen, saygı duyan, sevgisini cömertçe ifade eden her şeyden de önemlisi benim de insan olduğumun farkında olan biri var. Gerçek değilmiş gibi gelebilir ama var böyle erkekler :)
Siz kendi ayakları üzerinde durabilen de bir kadınsınız bence çıkarın şu paraziti hayatınızdan daha geç olmadan, çıkarın ki nikâhlı karısı da olsanız size değer vermeyen bir adamın "çantasındaki keklik" olmadığınızı anlasın. Şartlarınız müsait, kendinize tek başına ama mutlu, huzurlu bir yuva kurun. Siz önce kendinizi sevip kendinize saygı duymazsanız (eşiniz bile olsa) karşınızdaki insandan nasıl bekleyebilirsiniz bunu?!

Konu sahibi giriyor okuyor cevap yazmıyor.
Burda bu kadar insan seni merak etti herkes soruyor ne oldu diye bir cvp yazma tenezzül ü etmiyorsun ama iki güne bir konu açıp bizden yorum yapmamızı istiyorsun bu şekilde yaparsan yorum yapmayı bırak konularını okuyacak üye bulamazsın yaptığın ayıp.
A Aykilil

Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…