- 30 Aralık 2009
- 23.946
- 96.540
- 1.123
CSO konseri CSO konser salonunda olur.Ankara nın neresiymiş ki
Kaçırmışım ben onu. Gerçekten tüm okuduklarım şaka gibiCSO konseri CSO konser salonunda olur.
Opera'da
hiç sorma hepimize dert oldu yaşadıkları,Konu sahibi ayrılma baskılarından sıkılıp konu takibini bıraktı :)
Valla son planından da pek bahsetmedi, muhtemelen topa tutulacağını düşündüğü içinhiç sorma hepimize dert oldu yaşadıkları,
şimdi süslenip püslenip konsere mi gidecek pess
O da olur :)Bence Ankara da oturan kızlar buluşalım konu sahibi ile belki yüz yüze konuşunca bizi dinler :)
Şaka bir yana bir kadının bu kadar sömürülmesi beni çok üzüyor.
Peki hafta sonu Bartın dan Ankara ya gelince adamın işini gücünü yapıyormu temizlik falan
Adam neden Bartına gelmiyor her seferinde konu sahibi gidiyor
Evlendiği günden beri bu şekilde mi devam ediyorlar
Ayy adam ezikmişte , aşağılık kompleksi varmışta bilmem ne.Adam düpedüz şer.efsiz , ezik olan sensin.İster üzül ister kız bana ama bu adamı bu hale getiren sensin.Kim ya bulunmaz hint kumaşı mı bu karakter yoksunu adi?Bulunmaz olan senin hayatın bir daha bugünleri asla bulamayacaksın.
Ayy adam ezikmişte , aşağılık kompleksi varmışta bilmem ne.Adam düpedüz şer.efsiz , ezik olan sensin.İster üzül ister kız bana ama bu adamı bu hale getiren sensin.Kim ya bulunmaz hint kumaşı mı bu karakter yoksunu adi?Bulunmaz olan senin hayatın bir daha bugünleri asla bulamayacaksın.
Yapmayacagim. Simdi aklima geldi. Eski konularimi okumussaniz bilirsin. Eski is yerinde bi kiz arkadasi vardi. Yemege cikmislardi benden habersiz hatta. O kiz esime mesaj atardi. Hatta instagramda videolarin altina esimi etiketleyip yorum yapardi. Esim de keyifle konusurdu onunla. Cogunu kiz hayatimizdan ciktiktan sonra ogrendim ben. Ben cok guldugum videolar izliyorum mesela kahkaha atiyorum. Ama asla esime gondermiyorum. Kardeslerime gonderiyorum. Cunku esim hic tepki vermez. Neden tepki vermedin yazarsam da guzelmis yazardi en fazla. Bu kadar. Sormasam onu da yazmazdi. Tum gun kardeslerimle iletisim icindeyim ama esimi arayan taraf hep benim ve iki kere konussak ucuncu de bariz belli eder konusmak istemedigini. Konusmak dedigim de kalip cumleleri kurup hadi gorusuruze baglar hemen. Dur konusalim biraz derim. Tamam ne konusmak istiyorsun der susar. Boylece bir dk olmadan telefonu kapatma zamani gelmis olur. Hii bir de eve gidince haber ver ise gidince haber ver der. Veririm tepki vermez. Vermem nerdesin demez. Dun hastaydim. Bir kere arayip sormadi. Bence bana instagram gelen mesajda gormemem gereken bisey vardi. Cunku sabah arayip nasilsin doktora git rapor al filan dedi. Olacak is degil. Alisik degilim bu kadar ilgiye. Neyse ki ogleye kalmadan soguk yuzu geri geldi. Ilgi gorunce elimi ayagimi nereye koyacagimi sasiriyorum.
Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.Konu sahibi giriyor okuyor cevap yazmıyor.
Burda bu kadar insan seni merak etti herkes soruyor ne oldu diye bir cvp yazma tenezzül ü etmiyorsun ama iki güne bir konu açıp bizden yorum yapmamızı istiyorsun bu şekilde yaparsan yorum yapmayı bırak konularını okuyacak üye bulamazsın yaptığın ayıp.
A Aykilil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?