Konu eşim

Eğer size supriz yapmadıysa herturlu durumda ben deli olurdum..

Nasıl tahammül ediyorsunuz ya foto beğenmek nedemek! valla ben benbirkez arama motorunda esimin eski lise arkadasini gördüm direk yüzüne vurdum odadan çıktım yarın gidiyorum dedim bana bişey anlatma dinlemiyorum dedjm (bayağı abartmışım) o yine anlattı eski liseden arkadaşını haberlerde görmüş ölmüş şaşırıp facee bakmis falan filan digerlerinede bakmış buyuzden bide benim face adresimden bakior. Uyuz oldum ama bişey demedim pek sonra.

Hanımefendi eşiniz flört etmeyi seviyor , sizden ayrılsa başkasıyla evlense onada aynısını yapar , hatta o zamanda döner size yazar ,siZinle ilgilenir nasılsın falan der :) yani demem o ki siz bu beyfendinin herşeyine gözyummuşsunuz oda bunun farkında zaten , değiştirebilirmisiniz HAYIR .Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz , tabiri caizse durum bu :) ki zaten siz kendinizi eşinizi gütmeye adamışsınız , bu adamdan soğumuşsunuz ama başkasının olacal diyede bırakamıyorsunuz ,kendi hayatınıza dönün o böyle devam etsin sizde sevdiğiniz şeyleri yapın , bir araya gelincede birlikte sevdiğiniz şeyleri yaparsınız .Dikkat edin ayrılın demiyorum :) çünkü siz bu beyfendiyi bırakmazsınız ...

Sebep çok açık, seni sevmiyor değer vermiyor...
Sen hala adamla konser hayali kuruyorsun....

Kendinize olan özsaygınızı yitirmek üzeresiniz. Bunu yazdığım için çok üzgünüm.
Sormakta olduğunuz sorunun cevabı hem çok zor hem de çok basit.. Şöyle ki, eşiniz narsist kişilik özelliklerine sahip, diğer yandan eşinizi buradan anlattığınız kadarıyla biliyoruz. Geçmiş yaşantısını, içinde bulunduğu koşulları, normal olmayan bu davranışları neden yaptığını bilemeyiz. Bu davranışların siz de dahil olmak üzere normal olmadığının farkındayız!. Az çok kendimizce yorum yapıyoruz.
Size tavsiyem biraz da kendiniz için mücadele edin, kendinize yatırım yapın. Çünkü geçen zaman çok acımasız.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Cok cok afedersiniz ama bir ayrinti daha vermek istiyorum. Normalde takintili bor insandir. Yolda birlikte yanyana yururken adimim onun adimini gecse birkac cm yada yarim adim sorum cikarabilir. Benden onden yurume diye. Oyle bir asagilik kompleksi var. Ama iliski sirasinda sen benden ustunsun demi ben acizim der. Sen mukemmelsin ben eksigim der. Yani aslinda temelde cok cok buyuk sorunlar var.

bu adamı bu kadar analiz etmeye çalışmanızın nedeni nedir? "Yazık bu hasta, ben bunu yarı yolda bırakmayım hastayken" mi?

Sorun çift taraflı yalnız.
Eşiniz aldatmaya meyilli, güvenilmez, kompleksli biri.
Siz sevgiyi paspas olmak zanneden ezik, özgüvensiz, takıntılı birisiniz.

Bir arada olmak size zarar veriyor ama ayrılmamak için bahaneler üretiyorsunuz.

Kocanızı değiştiremezsiniz çünkü sizde o donanım ve kararlı duruş yok.

Cok cok afedersiniz ama bir ayrinti daha vermek istiyorum. Normalde takintili bor insandir. Yolda birlikte yanyana yururken adimim onun adimini gecse birkac cm yada yarim adim sorum cikarabilir. Benden onden yurume diye. Oyle bir asagilik kompleksi var. Ama iliski sirasinda sen benden ustunsun demi ben acizim der. Sen mukemmelsin ben eksigim der. Yani aslinda temelde cok cok buyuk sorunlar var.[/QUOTE]

psikiyatrist misiniz ?

kendi ömrünüzü bu adamın temeldeki sorunlarını çözmeye mi adayacaksınız

gerçi 37 sayfadır boşuna yazıyoruz ondan da eminim

İçim şişti yemin ederim.
Konuya Ara sıra gelip bakıp gidiyorum
Elim varmıyor bir şey yazmaya, ya siz kırılacaksınız, ya ben çok buyuk konuşmuş olacağım.
Aklım almıyor kendinize nasıl bir hayatı layık gördüğünüze.
Nasıl bu kadar pasif kaldınız?
Tamam anladım boşanmıyorsunuz, adama nasıl hayatı dar etmediniz? Hala çamaşırı, yemegi, erzagı, parası bilmem Nesine kadar adamı sırtınızda taşımaya devam ediyorsunuz?!
Yahu hiç mi durup ben ne yapıyorum demediniz?
Adam onunla bunubla flört ederken sizi sindirmiş, ezmiş, bir kenarda bekletiyor.
Ve nasıl olsa bekliyorsunuz diye hayat ona güzel...
Nasıl olsa bir tepki vermiyorsunuz.
Nasıl olsa çamaşırı, yemeği, temizliği yapılıyor, hatta borçları ödeniyor, erzağı alınıyor...
yapmayın. Şu dakikadan sonra hiç bir şey yapmayın.
Boşanmayacaksanız da en azından kendinize eziyet etmeyin. Rahat Mı batıyor anlamadım ki?

Adam Benimle evli, sürekli millete yürüyüp beni ona buna rezil edecek, küçük düşürecek, ben de boklu donunu yıkayacağım. Oldu.
Cinsel performansı yüzünden ezikliğini, komplekslerini böyle kapatıyorsa da gitsin tedavi olsun. Olmuyorsa da yatıp kalkıp sizin varlığınıza dua etsin onu öyle kabul ettiniz.
O peşinden koştuğu, flört ettiği kadınlardan hangisi acaba kabul eder bu adam diye geçinen vasıfsızı?

bence habersiz git bakalım kimle gidecekmiş

Siz bekleyin konser günü gidin . . İkinci kişi kim acaba ?

Grill senin yorumlarını çok beğeniyorum benim konuma yorum yapmışmıydın :)

O kadar aynı yerde dönüp duruyoruz ki, yine bir araştırma tezine konu mu oluyoruz acaba diye düşünmeden edemiyorum...

Etmemişler zaten
Adam ona yazıyor buna yazıyor hiçbiri yüz vermiyor hatta biri şikayet etmiş. Kepazelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…