Kizi saklamaya calisiyor bence. Aklima baska bisey gelmiyor. Masum birsey yapmadiginin farkinda. Normalde o tur etkinliklerin biletini hep ben ayarlarim. Bir kere bile bilet almadi bugune kadar. Soyleyim mi mesajlari bildigimi. Kizla iletisim kurmaya calisiyor. Her fotografini begeniyordu zaten.
Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Sebep çok açık, seni sevmiyor değer vermiyor...Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Sen de hala bu pisliği adam yerine koyup yanına gidiyorsun bi de konsere gideceksin bu adamlar...Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.
Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
[/QUOTE]Kendinize olan özsaygınızı yitirmek üzeresiniz. Bunu yazdığım için çok üzgünüm.
Sormakta olduğunuz sorunun cevabı hem çok zor hem de çok basit.. Şöyle ki, eşiniz narsist kişilik özelliklerine sahip, diğer yandan eşinizi buradan anlattığınız kadarıyla biliyoruz. Geçmiş yaşantısını, içinde bulunduğu koşulları, normal olmayan bu davranışları neden yaptığını bilemeyiz. Bu davranışların siz de dahil olmak üzere normal olmadığının farkındayız!. Az çok kendimizce yorum yapıyoruz.
Size tavsiyem biraz da kendiniz için mücadele edin, kendinize yatırım yapın. Çünkü geçen zaman çok acımasız.
bu adamı bu kadar analiz etmeye çalışmanızın nedeni nedir? "Yazık bu hasta, ben bunu yarı yolda bırakmayım hastayken" mi?Cok cok afedersiniz ama bir ayrinti daha vermek istiyorum. Normalde takintili bor insandir. Yolda birlikte yanyana yururken adimim onun adimini gecse birkac cm yada yarim adim sorum cikarabilir. Benden onden yurume diye. Oyle bir asagilik kompleksi var. Ama iliski sirasinda sen benden ustunsun demi ben acizim der. Sen mukemmelsin ben eksigim der. Yani aslinda temelde cok cok buyuk sorunlar var.
Sorun çift taraflı yalnız.Cok cok afedersiniz ama bir ayrinti daha vermek istiyorum. Normalde takintili bor insandir. Yolda birlikte yanyana yururken adimim onun adimini gecse birkac cm yada yarim adim sorum cikarabilir. Benden onden yurume diye. Oyle bir asagilik kompleksi var. Ama iliski sirasinda sen benden ustunsun demi ben acizim der. Sen mukemmelsin ben eksigim der. Yani aslinda temelde cok cok buyuk sorunlar var.
bence habersiz git bakalım kimle gidecekmişBenim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Siz bekleyin konser günü gidin . . İkinci kişi kim acaba ?Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Sorun çift taraflı yalnız.
Eşiniz aldatmaya meyilli, güvenilmez, kompleksli biri.
Siz sevgiyi paspas olmak zanneden ezik, özgüvensiz, takıntılı birisiniz.
Bir arada olmak size zarar veriyor ama ayrılmamak için bahaneler üretiyorsunuz.
Kocanızı değiştiremezsiniz çünkü sizde o donanım ve kararlı duruş yok.
Teşekkür ederim.Grill senin yorumlarını çok beğeniyorum benim konuma yorum yapmışmıydın :)
İçim şişti yemin ederim.
Konuya Ara sıra gelip bakıp gidiyorum
Elim varmıyor bir şey yazmaya, ya siz kırılacaksınız, ya ben çok buyuk konuşmuş olacağım.
Aklım almıyor kendinize nasıl bir hayatı layık gördüğünüze.
Nasıl bu kadar pasif kaldınız?
Tamam anladım boşanmıyorsunuz, adama nasıl hayatı dar etmediniz? Hala çamaşırı, yemegi, erzagı, parası bilmem Nesine kadar adamı sırtınızda taşımaya devam ediyorsunuz?!
Yahu hiç mi durup ben ne yapıyorum demediniz?
Adam onunla bunubla flört ederken sizi sindirmiş, ezmiş, bir kenarda bekletiyor.
Ve nasıl olsa bekliyorsunuz diye hayat ona güzel...
Nasıl olsa bir tepki vermiyorsunuz.
Nasıl olsa çamaşırı, yemeği, temizliği yapılıyor, hatta borçları ödeniyor, erzağı alınıyor...
yapmayın. Şu dakikadan sonra hiç bir şey yapmayın.
Boşanmayacaksanız da en azından kendinize eziyet etmeyin. Rahat Mı batıyor anlamadım ki?
Adam Benimle evli, sürekli millete yürüyüp beni ona buna rezil edecek, küçük düşürecek, ben de boklu donunu yıkayacağım. Oldu.
Cinsel performansı yüzünden ezikliğini, komplekslerini böyle kapatıyorsa da gitsin tedavi olsun. Olmuyorsa da yatıp kalkıp sizin varlığınıza dua etsin onu öyle kabul ettiniz.
O peşinden koştuğu, flört ettiği kadınlardan hangisi acaba kabul eder bu adam diye geçinen vasıfsızı?
Ankara nın neresiymiş kiAnkara'daki kk üyeleri gidip adamı yakalayıp döveceğiz. Ancak içimiz soğuyacak. Öyle görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?