Eşim askerdeyken abisi eşimden imza alarak kardeşlerin yerlerini satmış
Ev kaç paralık bir ev? Tapu parasını mı sizden bekliyo acaba? 10bin tl civarında çünkü.kızlar merhaba. nerden başlayacağımı bilmiyorum. bu sorun belki bazılarına ceviz kabuğunu bile doldurmayacak cinsten gelecektir ama elimde değil düşünmeden edemiyorum. Eşimle 2 yıldır evliyiz. ve mutlu bir evliliğimiz var . Allah kimsenin bozmasına izin vermesin. Eşim çok anlayışlı temiz kalpli bir insandır. bana Prensesi gibi davranır. Evliliğimle alakalı hiçbir problem yok. Çalışıyorum ön muhasebe yapıyorum. evliliğimi işle evlilik arasında yürütmekte zorlanıyorum. yetemiyorum eve bir türlü. ben çalışmazsam işimiz zor. Herneyse.. Oturduğumuz ev abisinin üzerine. evlenmeden önce Eşim askerdeyken abisi eşimden imza alarak kardeşlerin yerlerini satmış ve sadece abisiyle kendisine ev alarak eşime para bırakmamışlar. daha sonra konu kapanmış tabi. Eşimin abisi emlakçı ve çok yalancı bir insan. Bir sözü bir sözüne uymayan birisi. Abisi hali vakti yerinde biriyle evlendi bu sebebple onun eşinden olan bir evi var. orada oturuyorlar suan. bizde abisinin evinde oturuyoruz.kira falan vermiyoruz. çünkü eşim annesi ablaları o ev sizin onu size verecek diyor. Adam da vereceğim şu zaman bu zaman sallıyor bizi. vermicem demiyor. ama eşi bana biz nişanlıyken siz gençsiniz çalışıp ev alırsınız. kira vermeden oturun diye beni uyandırmıştı bende birşey dememiştim. kimseye de söylememiştim mevzuyu. 2 hafta önce de abisi tapuyu yapıcam dedi ama sonra vazgeçti. daha zamanı var demiş. olaylar çıktı eşimle abisi kavga ettiler. anlayacağınız çıkmaza gidiyor ev meselesi . bende bu konuya çok fazla kafamı takıyorum. 2 abisinin evi var ama benim eşimin yüzünden bizim evimiz yok. abisine mecbur kaldık muhtaç olduk gibi hissediyorum. bu arada abisini pek görmem görürsem slm veririm eşiyle hiç görüşmem 1 seneyi aşkındır konuşmuyoruz aramızda küçük bir husumetten dolayı. durum bu sizlerle paylaşmak istedim belki biraz içim e su serpersiniz. bu hayatta kira da oturmak çok zor. hele ki eşimin maaşı kirayı ve bize bakmayı karşılayacak durumda değil. şuan da bir bebek bekliyorum ister istemez düşünüyorum ne olacağız diye.
canım aile büyükleri olarak annesi ve ablaları var babası küçükken vefat etmiş. ayrıca abisi de vurdumduymaz aileyi hiç takmıyorAllaj kolaylik versin öncelikle..
Bu devirde ev almak kolay değil ev gecimi icin bile bazen ancak yetiyor. Ya toki olabiliyor ya banka kredisine surukleniyor insanlar. Veya aileden bir miras bir para geldiginde alinabiliyor yüksek maasli degilse isleriniz..
Anladigim kadariyla bu evin tamami degil bir kısmında esinizin hakkı var ancak tapu tamamen abisinin üzerinde. Bu durumu ancak aile büyükleri çözebilir diye düşünüyorum.
canım 120 bin anca vardır. tapu parasını da vermeyi denedik. tapuyu hipotek edip 30.000 çekmiş oradan kalan 8 bin borcunu eşim üstlendi tamam ödeyeceğim dedi . + tapu masrafını da tabi. ama adam caydı yokuşa sürdüEv kaç paralık bir ev? Tapu parasını mı sizden bekliyo acaba? 10bin tl civarında çünkü.
inşallah olur canım . görünen o ki çalışıp ev kredisine girip kendimiz almak. yada kira ya çıkacağız. ki oda çok zor çocuğu kimseye bırakamamBebek bekliyor musunuz boşverin anlayışlı iyi bir eşinix varmış siz kafanızı bunlarla meşgul etmeyin bebişinize odaklanın siz ne yapsanız etsenizde olan olur yani siz kendinizi üzmeyin vereceklerse verirler vermeeceklerse de elbet bi yolu olur
bende . belirsizlikten nefret eden bir insanım. Merhametsiz adam . hergün dua ediyorumHiç sevmiyorum bu agızdan cıkan laflarla şu sizin. bu sizin.
Bunlar bırakılıp icraate dökülmeli oysa.
inşallah olur canım . görünen o ki çalışıp ev kredisine girip kendimiz almak. yada kira ya çıkacağız. ki oda çok zor çocuğu kimseye bırakamam
evet canım. bir yerleri varmış eskiden ve 3 ev alınabiliyormuş. ama eşim siz benim paramı ayırın askerden dönüşte ben alacağım demiş. ama ayrılmamış tabi para. ve öyle bir ev almış ki iskanı yok. her ay su paraları aynı faturada geliyor apartmanınBu kardeşlerinin yerleri olayı tam olarak ne? Ne kadar ediyormuş? Anne-baba bu duruma ne diyor? Yani imza da aldığı için yasal bir hak iddia edebilir misiniz bilemedim. En fazla haram edip yolunuza bakabilirsiniz gibi görünüyor.
eşim eğer bu evden çıkarırsa bi şekilde bu sefer ipleri koparırım diyor.Yok yok bir yere cıkmayın sonuçta o ev sizinde kağıt üstünde abisinin olabilir o ayrı
anneleri kimse çıkaramaz sizi biz varken diyor. içime su serpmeye calısıyorlar ama adam yalancı dolandırıcı. ne yaptığı belli değil sağa solada borcu varYok yok bir yere cıkmayın sonuçta o ev sizinde kağıt üstünde abisinin olabilir o ayrı
Eee yani öyle abide olmazeşim eğer bu evden çıkarırsa bi şekilde bu sefer ipleri koparırım diyor.
eve birşeyler yapmak istiyorum benim olmadığım aklıma geliyor yapamıyorum. ayrıca evlenirken herşeyi değişti dolaplar banyo yerlerBence o ev sizin ve sonuna kadar hakkınızı arayın.. Eşinde hata imza vermemesi gerekirdi ama olmuş artık. Abi sizi oyaliyor ona gore davranin en ufak bir şeyde kavga ile bastırıp unutturur ev olayını ama sizin o vazgeç meyin
Zaten yapmayın şuan birşey size zarar adam normal değilmiş güven olmaz Allah korusun satmaya bile kalkabilir. Siz sadece sonuna kadar hakkınızı savunun KV görümce vs. Arkanizdaymis zaten onlardan yardım alineve birşeyler yapmak istiyorum benim olmadığım aklıma geliyor yapamıyorum. ayrıca evlenirken herşeyi değişti dolaplar banyo yerler
AH CANIM tapuyu yapacağı zaman birde bana 8000 ver hipoteği kaldırayım dedi eşim de tamam dedi ona. sonra ertesi gün ben hipoteği kaldırdım sen parayyı ver bir adama söz verdim dedi. eşim inanmadı tabi bankaya sordurdu bir de öğrendi hioptek falan kalkmamış.Eee yani öyle abide olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?