konu hakkında fikirlerinizi almak ve rahatlamak istiyorum

Mahkemeye verseniz olmaz mi bi avukata danisin. Esine pay verilmesi gerekirdi. Ipleri koparirimla is bitmez ki. Artik anne baba bile burasi senin deyip ev arsa veremiyor cocuklarina. Miras illa ki esit paylasiliyor. Millet kac yillik tapulu dairelerinden oldu bu yuzden. Bi avukata danisin adam iyice batmadan ve cikin isin icinden.

düşünüyorum çünkü abisinin suan borcu çok bir yere imza atsa ilk bizi çıkarırlar. daha önce tefeciye de bulaşmış ablaları bileziklerini vermişler onun için birileri kapıma gelip aniden çıkın derse ne yaparım

canım abisi bizzat askeriyeye gidip vekaleti üstüne almış

Bence yine de bi avukata danisin. Elinizde daha somut veriler olur yol yordam gosterir ona gore adimlar atarsiniz.

Anladim. 200bine 10bin tl cikiyo. Sizinki daha azdir ozaman. Vermek istemiyor adam.

Sen calisiyor musun? Bence en mantiklisi kredi cekip 1+1 de olsa ev almak. Kimseye soylemeyin ev aldiginizi. Daha sonra evin kirasi ile krediyi odeyin. Yani bir sure daha abisinin evinde oturun. En azindan sokakta kalma ihtimaliniz olmaz.
Evi ustunuze almak icin de sonrasinda mahkeme acarsiniz.

Allah yardımcınız olsn

Eşiniz imza yetkisi verdiğini, ama evlerin satışından sonra para veya herhangi bir şey almadığını ispat ederse hakkını alabilir.
Avukata danışın.

Evet annesi size ben hayatta iken kimse sizi çıkaramaz dedi ama abisinin iş nedeniyle malına haciz gelirse, tapu onun üzerine olduğu için satılır. Siz de ortada dımdızlak kalırsınız.

Bence aile meclisi toplansın, abi tapu senin üzerine iken her şey olabilir, malına bir sebepten el konabilir, en doğrusu bizim üzerimize almamız deyin. Eğer kabul etmezseniz de mahkemeye gidiyorum, beni dolandırdığın için dolandırıcılıktan şikayet edeceğim desin.

Bunu ispat edebilirsiniz kolaylıkla.

benim eşimde iyi bir insan bizim oturduğumuz evde dedenin(eşimin annesinin babası) ama kayınvalidemin üstüne geriye dönsem eşime rağmen doğru düzgün işi olan biriyle evlenirdim çünkü o evde kalmak beni acayip rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…