- 13 Eylül 2013
- 312
- 555
- 303
Haa canim calismiyor ya nerden bulacak parayi degil mi !! Gözü kalmistir tabi CALISMADIGINDAN!! Mantiga bak ya..calismayanlar alamiyor tabi canta ayakkabi yaziikk di mi!! Sinir oluyorum sizin gibilere..Fazla büyütmüşsünüz. Ben olsam maddi durumum iyiyse alabilecek durumdaysam bir çanta daha hediye ederdim kayınvalideme. Anne bunu kimseye verme lütfen diye de eklerdim.
Eltiniz çalışmıyormuş, gözü kalmıştır. Ya da keşke ona da hediye etseydiniz bir çanta. Bu kadar büyütmeyi anlamsız buldum. Çanta peşinde koşmak saklamak falan çok abartılı.
??? Neden bu sinir? Benim gibiler nasıl oluyormuş?Haa canim calismiyor ya nerden bulacak parayi degil mi !! Gözü kalmistir tabi CALISMADIGINDAN!! Mantiga bak ya..calismayanlar alamiyor tabi canta ayakkabi yaziikk di mi!! Sinir oluyorum sizin gibilere..
At gözlüklerini koy kenara (eger basarabilirsen ) sonra konusuruz tabi ki canim (!)??? Neden bu sinir? Benim gibiler nasıl oluyormuş?
Canın? Tek mesajımı okuyarak ne sonuç çıkardınız bilmiyorum. Zaten anladığım kadarıyla kendinizi ifade etmekten de acizsiniz. O yüzden çıkarımlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Benim mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim, zira bu seviyede bir muhabbete girmeye niyetim yok.At gözlüklerini koy kenara (eger basarabilirsen ) sonra konusuruz tabi ki canim (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?