konu kapanmıştır benm için!!!!

ben alıyodum zaten daha evlenmedn kendisi bile evlenmedn eşimden gönderiyodum.yakından tanıma fırsatım olmamıştı hiç ama onunla beraber aynı evde kalıp tanımaya başlayınca bu olayı hiç masumane duygularla yapmadığı hemen anlaşıldı..eşimde çok iyi tanıyo kendisini aynı yöreden zatn o yzden bukdr kızdı niyetinin ortalığı karıştırmak olduğunu bildiği içn yoksa çantaya fln ihtiyacı olduğundan değil.

işte bende onu diyorum bence eltide sorun yok kv de vermiş çantayı ... olmaz diyememiş ikincisinde bi daha vermek istemiş ... çok takılma bence huzurunu bozma ... ara kv bişey olmamış gibi devam et ... ama kötü gelin olma ihtimalin yüksek

ben zatn çalışıyorum bidaha alırım gözüyle bakıyolar da bizde yeni düğün yaptık zatn borç bi dünya ben anneme bile daha öyle çanta alamadm bi dünya para verip aldm sırf eltinin doyumsuzluğu yüzünden bidaha alıcam olduuuu

Şurda şu kadar insan kaç sayfadır aynı şeyi söylemiş. Birimiz ikimiz yanlış düşünüyoruz diyelim, hepimiz mi yanlış düşünüyoruz? Şurda yazılanlara karşıt cevaplar vermeyip "acaba bu kadar insan haklı olabilir mi" diye düşünmek çok mu zor? Bize onun kocası zengin, ihtiyacı yok, yalan söylüyor, benim düğün borcum var diyerek neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz? İnsan biraz kendi altındaki eşeği görmeli.

Evet burda mesele çanta değil, mesele tavırlar. Keşke hiç hediye almasaymışsınız. Eltinin yaptığı hoş olmasa bile sizin ve eşinizin yaptığı hiç hiç hoş değil. Ki kadın mesaj atarak adım atmış. Önemli değil güle güle kullan demek varkensizin cevabınız ayrı bir ayıp olmuş.
Ailenin içine yeni girmiş biri olarak aralarındaki ilişkiyi bilemeyebilirsiniz. Eşiniz de bir erkek olarak kayınvalide ilegelin arasındaki ilişkiyi bilemez. Bilmediğiniz bir ilişkiye müdahil olmuşsunuz, problem bu.

olsun öyle bilsinler ama onuda tanıyolar az çok ben zatn kv hiç bişey demedm bi saygısızlık yapmadm onunla nasılsam şmdi de öyleyim.versin yada kullansın ben içimden geliyo alıyorum.ama amaç ortalığı karıştırmak çantayı kullanmak istemek değil..

onu bunu bılmem de o kayınvalıde benden bır daha hedıye falan göremezdi onu biliyorum..siz de bi daha lafını açmayın anneler gününde eliniz boş gidince kv de hatasını anlar bence, eltiyle de konusurdum normal , çünkü kv nın vermemesı gerekıyordu.. bide dediğnğiz gibi çalısan gene alır mantıgı mı var anlamadım ki...

Sen beni yanlışmı anladın acaba ben sana hak verdim canım kimseye bi şey almak zorunda değilsin. Madem durumuda iyiymiş gidip alsın bi tane. Üstelik onada gömlek almışsın, daha ne.. sen incelik yapmışsın peki eltin sana bi şey aldımı, sanırım almadı. İyi yapmışsın istetmeklede, tavrını koymuşsun, artık buna göre davranır.

iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.ama bitek çanta değil aramızdaki olay bu patlama noktası oldu.eltiyle arkadaş olunmazmış o bi gerçek

bence eltinize elti kavramını öğretmişsiniz tebrikler

Yüzsüzlüğün de bu kadarı yani. Keşke siz de elli kere arayıp gidip çanta muhabbetini uzatmasaydınız. Büyüklük sizde kalırdı, yüzsüzlüklerinde boğulurlardı onlar da.

hayır daha bir çöp bile almadı almazda kendi açık açık dedi ben cimriyim diye beklemiyorumda zatn

Yüzsüzlüğün de bu kadarı yani. Keşke siz de elli kere arayıp gidip çanta muhabbetini uzatmasaydınız. Büyüklük sizde kalırdı, yüzsüzlüklerinde boğulurlardı onlar da.
ben hiç aramadm.sadece eşim bikere arayıpniye verdin anne diye sormuş oda ödünç verdim geri getircekti demiş yani onun olsun diye değil çocuğun eşyaları koysun diye vermş.oda yaşadığı şehre götürmş.eşimde haliyle getirsin demş.bn unutmuştum çanta olayını bayramda gittiğimde cidden tavır falanda yapmadım.kv eşime çantayı istiyo x deyince bizimkinin tepesi attı hala niye istiyo diye olay bu benmi büyüttüm

Ilk yazınıza yorum yapacağım ; çok ama çok abartmışsınız.

Neden hemen kötü düşünüyorsunuz belki eltiniz öyle bir çantayı alamayacağı için heves etmiştir istemiştir tabi ki hediye istenmez ama bu kadar büyütmeye de gerek yokmuş sanki.

ne cantaymis arkadas.
eltinzin yerinde olsam yuzunuze bakmazdim bir daha.
biz de evlenirken bir sunta hediye aldik. kimse kimsenin ustune gormedi alinanlari. tanimadigin insan begenir mi uyar mi belli degil. zaten simdi kv acik acik soyluyor bana hediye almayin begenmiyorum kendim zevkime uygun secerim diyor. ben de ona degisebilecegi magazadan alirim ya da esim goturur annesini kendi secer kv. hediye aldiniz diye kan kuaturmaniza gerek yok. ne ayip sey...

hediyenn başka birisine verilmesi tabikide yanlış ama olay çok büyütülmüş yazık kv de belliki elti çantayı isteince hayır diyememiş tekrar çantayı istemek vs çok tuaf geldi bana özelliklede bir erkeğin çantayı saklaması yarın gidyoruz diye tepki vermesi çok tuaf geldi bana ortada çok büyük bişey yok kötü olmak için yeraranmış bence elde neler var
çok büyütlmüş bir konu elti yüzsüzmüş geri istenen çantayı tekrar almaya çalışmış vs
çok tuaf bir olay çocuk kavgası gibi olmuş

ben abartmadım ki hiç birine bi laf etmedm msg atana kadar çantayı almasından çk yalan söylemesine kızdımm

neyse olan oldu artık bende nasıl davranacığımı öğrenmiş oldum

ben abartmadım ki hiç birine bi laf etmedm msg atana kadar çantayı almasından çk yalan söylemesine kızdımm
Yani eltinizi bir Çanta için silmişsiniz bu abartmak olmuyor mu? Ya da eşinizin annesine çanta için kızması etmesi abartmak olmuyor mu? Keşke olaya olgunlukla bakabilip uzatmamayı tercih etseydiniz.Niyetim sizi kırmak falan değil ama bana göre abartmışsınız çok.

Eltiniz başkasına hediye edilmiş bir şeyi nasıl isteyebilir gerçekten ayıp ama eltinizden önce size kayınvalideniz ayıbı yapmış, kızım bu bana hediye alındı vermem doğru olmaz, hoş olmaz zaz üzülür diyememiş mi? Verilen hediye istenmez diye lafı bile vardır eltiniz nasıl duymamış?

Ayrıca eltiniz sizin muhattabınız değil ki onunla muhattap olmak istememeniz garip olmuş çünkü veren kişi kayınvalideniz, çok ta abartılıp uzatılmış mevzu, veren razı alan razı gücüne gittiyse ben hediye almıştım onu size vermeniz beni kırdı diyebilirdiniz bu kadar uzatmak yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…