ben alıyodum zaten daha evlenmedn kendisi bile evlenmedn eşimden gönderiyodum.yakından tanıma fırsatım olmamıştı hiç ama onunla beraber aynı evde kalıp tanımaya başlayınca bu olayı hiç masumane duygularla yapmadığı hemen anlaşıldı..eşimde çok iyi tanıyo kendisini aynı yöreden zatn o yzden bukdr kızdı niyetinin ortalığı karıştırmak olduğunu bildiği içn yoksa çantaya fln ihtiyacı olduğundan değil.ben şu olayı anladım ya kv çantayı eltine verip senden yenisini almanı mı istedi ??? bence tek taraflı değil objektif bakıyoruz ama sen olaya sinir olduğun için bizede kızıyorsun ...evet hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz haklısın ama zorunda olduğun için demedim ben ama ihtiyacı varsa alınabilir dedim ... oldu ki ihtiyacı yoksada al hediyeleşmek aradaki bağı akrabalığı güçlendirir :)
canım ben aldım zaten hediye ona lafı edilmez söylemek olmaz ama şık bir bluz aldım zaradan eşine aldım hediye çocuğuna altın götürdüm.yapmamış olsam neyse.durumu olmasa ben zatn versin derim ama eşinin durumu çok iyi rahatlıkla alabilir ki biçok çantası var zatn.ben kv minde kaliteli bi çantası olsun istedm ki annemin nasıl kaliteli şeyleri olsun istiyosam onunda olsun istedim.ama herkes benm gibi saftirik değilkiiiii
ben zatn çalışıyorum bidaha alırım gözüyle bakıyolar da bizde yeni düğün yaptık zatn borç bi dünya ben anneme bile daha öyle çanta alamadm bi dünya para verip aldm sırf eltinin doyumsuzluğu yüzünden bidaha alıcam olduuuuSana abartmışsın demişler ama bence sen haklısın. Sen kv.ye almışsın eltine değil. Hem neden 2. bir çanta alıp verecekmişsinki zaten almak istesen alırdın eltinede. Eltinin yüzsüzlüğü, çalışsın çalışmasın seni ilgilendirmezki, çok beğendiyse madem eşi alsın onada. Benim kv. de ne alırsam ya hiç kullanmıyor yada kızına veriyordu, üstelik kızı çalışıyor, durumu bizden daha iyi, ihtiyacı yok yani. Sinir oluyorum o böyle yaptıkça, bende artık hiç bir şey almıyorum.
Özetle, haklısınız...
olsun öyle bilsinler ama onuda tanıyolar az çok ben zatn kv hiç bişey demedm bi saygısızlık yapmadm onunla nasılsam şmdi de öyleyim.versin yada kullansın ben içimden geliyo alıyorum.ama amaç ortalığı karıştırmak çantayı kullanmak istemek değil..işte bende onu diyorum bence eltide sorun yok kv de vermiş çantayı ... olmaz diyememiş ikincisinde bi daha vermek istemiş ... çok takılma bence huzurunu bozma ... ara kv bişey olmamış gibi devam et ... ama kötü gelin olma ihtimalin yüksek
onu bunu bılmem de o kayınvalıde benden bır daha hedıye falan göremezdi onu biliyorum..siz de bi daha lafını açmayın anneler gününde eliniz boş gidince kv de hatasını anlar bence, eltiyle de konusurdum normal , çünkü kv nın vermemesı gerekıyordu.. bide dediğnğiz gibi çalısan gene alır mantıgı mı var anlamadım ki...ben zatn çalışıyorum bidaha alırım gözüyle bakıyolar da bizde yeni düğün yaptık zatn borç bi dünya ben anneme bile daha öyle çanta alamadm bi dünya para verip aldm sırf eltinin doyumsuzluğu yüzünden bidaha alıcam olduuuu
Sen beni yanlışmı anladın acababen zatn çalışıyorum bidaha alırım gözüyle bakıyolar da bizde yeni düğün yaptık zatn borç bi dünya ben anneme bile daha öyle çanta alamadm bi dünya para verip aldm sırf eltinin doyumsuzluğu yüzünden bidaha alıcam olduuuu
hayır daha bir çöp bile almadı almazda kendi açık açık dedi ben cimriyim diye beklemiyorumda zatnSen beni yanlışmı anladın acababen sana hak verdim canım kimseye bi şey almak zorunda değilsin. Madem durumuda iyiymiş gidip alsın bi tane. Üstelik onada gömlek almışsın, daha ne.. sen incelik yapmışsın peki eltin sana bi şey aldımı, sanırım almadı. İyi yapmışsın istetmeklede, tavrını koymuşsun, artık buna göre davranır.
ben hiç aramadm.sadece eşim bikere arayıpniye verdin anne diye sormuş oda ödünç verdim geri getircekti demiş yani onun olsun diye değil çocuğun eşyaları koysun diye vermş.oda yaşadığı şehre götürmş.eşimde haliyle getirsin demş.bn unutmuştum çanta olayını bayramda gittiğimde cidden tavır falanda yapmadım.kv eşime çantayı istiyo x deyince bizimkinin tepesi attı hala niye istiyo diye olay bu benmi büyüttümYüzsüzlüğün de bu kadarı yani. Keşke siz de elli kere arayıp gidip çanta muhabbetini uzatmasaydınız. Büyüklük sizde kalırdı, yüzsüzlüklerinde boğulurlardı onlar da.
Yani eltinizi bir Çanta için silmişsiniz bu abartmak olmuyor mu? Ya da eşinizin annesine çanta için kızması etmesi abartmak olmuyor mu? Keşke olaya olgunlukla bakabilip uzatmamayı tercih etseydiniz.Niyetim sizi kırmak falan değil ama bana göre abartmışsınız çok.ben abartmadım ki hiç birine bi laf etmedm msg atana kadar çantayı almasından çk yalan söylemesine kızdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?