o zaman mesele sadece çanta değil aranızda başka şeyler de yaşandı. Çanta olarak konu açınca herkes çanta verme meselesine yoğunlaşıyor haliyleöyle olsa ben zatn sesimi çıkarmam kendi çantası vardı gayet büyük eşyaların sığacağı.ben tanıdım az çok onu çok doyumsuz biri hep bana alınsın ben kimseye vermiyim mantığında.
Bakin sizi anladik.kendinizi degersiz hissetmissiniz.burayakadar tamam.ama siz ondan sonra yanlisliklar yapmissiniz.ilk esinizi devreye sokarak.bir erkek fotolara bakip cantayi farketmez.siz gostermissinizdir.ve annesini arayip kizmak....aynen siz anladınız beni gerçekten değersiz hissttim ben yeni girmişim aileye tanımıyorum çok fazla hiçbirini böyle bi olay olunca çok üzüldüm.
daha öncede belirttim ben dahil etmedm o fotoyu gördü benm aldığım çantayı biliyo zatn anlamak içn zeki olmaya gerek yok.ben çanta için değil yalan söyledği içn çok kızdım.yoksa germek istesem laf sokardım yada çantayla ilgili iğnelerdm bayramda gittiğimzde biliyodum çantayı aldığını ama hiç üzerinde durmadım gerekte duymadım. ama ikinci kez ısrarla isteyince bide kv çantayı gelirken getir demesine rağmen ki kv ödünç vermiş zatn.ona rağmen bide yalan söyleyip suçu kv atınca sinirlendmCantaya muhtacliktan istememis ,bunu sende soyledin.ne var ,yanibegenmis olamaz mi.yeni girdigin bir aileyi bir canta icin germeye gerek varmi.dunya mali dunyada kalir.allah korusun bu gun eltiniz olse budedikleriniz size o kadar bos gelir ki cnm.alcak gonulluluk insana yakisir.birde esinizi olaya dahiletmeniz cok ayip.
Bayildimmm cevabaaaaaaa..ay tanisak onada derdik bir de senden dinliyelim.Konuyu yanlış elti açmış...
ben arattırmadm eşim aramış benden habersiz.ben kızmadım kv. onun iyi niyetli olduğunu biliyorum çünkü çk şükür eltimi tanıma fırsatı buldum.ama küs değilim diye belirttim sadece fazla muhattap olmam yazdım ki olmıcam zaten.bi çanta için yalan söylüyosa gerek yok.mrb mrb..ben kv hiç bişey demedim niye verdn n,ye aldın.eşim annesini tanıdğı içn niyetini bildiği içn gözünü açmak içn aramış verme diye söylemş..ben kimseyle dialoga girmedm ta ki msg atıp yalanları sıralayana kadarBakin sizi anladik.kendinizi degersiz hissetmissiniz.burayakadar tamam.ama siz ondan sonra yanlisliklar yapmissiniz.ilk esinizi devreye sokarak.bir erkek fotolara bakip cantayi farketmez.siz gostermissinizdir.ve annesini arayip kizmak....
Siz de eltinize bundan sonra seninle muhattap olmam demeniz sizi suclu duruma dusurmus.
Sizin yapacaginiz,k.v.bayramda gittiginizde telefonla da degil,oraya gittiginizde uzuldugunuzu belirtseydiniz.olay cok daha guzel olurdu.
aynen öyleeee..yoksa bi çanta nedir kii..ama şunu öğrendim kimseye iyi niyetle yaklaşmıcaksın fazla önemsemiceksinnn..ben maddiyatçı gözükmemek içn hiç bir laf etmedm bayramda tekrar hediye alıp götürdm kv. oda vardı verirken.benm yerimde başkası olsa kesin laf sokup bozardı ama ben yapmadım.o zaman mesele sadece çanta değil aranızda başka şeyler de yaşandı. Çanta olarak konu açınca herkes çanta verme meselesine yoğunlaşıyor haliyle
O onun ayıbı deyip konuyu kapatmak en iyisi olurdu, ortalığı velvereye vermek hediyeyi geri istemek çok ayıp şeyler. bir daha hedıye almazdınız olur bıterdı, allah baska dert vermesin.
bana ters böyle şeyler size göre normal olabilir.ben zaten hediye aldım ona neden birdaha alıyorum ki zatn yeni evlenmişiz düğün borcu ödüyoruz daha kendi eşi zengin istesin ondan aldırsın kadıncağızın çantasına göz koyuyo.bide olay şu çanta markasız bi çanta olsaydı adım gibi eminimki dönüp bakmazdı istemezdi sırf kaliteli marka çanta diye istedi ben sanki farkında değilim.Kusura bakmayın ama çok büyütmüşsünüz olayı. Eşinizin arayıp geri istetmesi, sürekli takip etmeniz falan hiç hoş olmamış. Bir de eltiniz hediyeyi istemekle hata etmiş ama kayınvalideniz de hediye deyip vermeyebilirmiş. Neden hatayı eltide arıyorsunuz ki? Ayrıca fotoğrafta saklaması mı gerekiyordu çantayı, anlayamadım.
Ayrıca yerinizde olsam çok beğendiyse bir tane de ona alırdım, ne olacak...
iyide ben ona bişey demedim ki oğlunun hediyelerini kabul etmesin.olayı büyüten ben değilimki ben boşver dedm geçtim.ben yalan söylemesine bukdr kızdım yoksa çantayı almasına olsaydı laf sokardım arardım rahatsızlığımı belirtip kapatırdm.Ben zaten kayınvalidenin yerinde olsam bu olaydan sonra konu sahibinin hediyelerini kabul etmezdim.
bana ters böyle şeyler size göre normal olabilir.ben zaten hediye aldım ona neden birdaha alıyorum ki zatn yeni evlenmişiz düğün borcu ödüyoruz daha kendi eşi zengin istesin ondan aldırsın kadıncağızın çantasına göz koyuyo.bide olay şu çanta markasız bi çanta olsaydı adım gibi eminimki dönüp bakmazdı istemezdi sırf kaliteli marka çanta diye istedi ben sanki farkında değilim.
canım ben aldım zaten hediye ona lafı edilmez söylemek olmaz ama şık bir bluz aldım zaradan eşine aldım hediye çocuğuna altın götürdüm.yapmamış olsam neyse.durumu olmasa ben zatn versin derim ama eşinin durumu çok iyi rahatlıkla alabilir ki biçok çantası var zatn.ben kv minde kaliteli bi çantası olsun istedm ki annemin nasıl kaliteli şeyleri olsun istiyosam onunda olsun istedim.ama herkes benm gibi saftirik değilkiiiiibende bozulurdum böyle bi duruma ama nedense ben eltide değil kv buldum suçu.... hediye kızım bu ben sana yeni alayım diyebilirdi , hadi verdi 2. istediğinde olmaz kızım bak üzülüyorlar diyebilirdi ... bence eltin değil bayramı zehir eden kv den ...haksızlık konusuna gelince , haksız değilsin ama çok uzatmışsın ... eltine öyle demen hoş olmamış bence ... Eğer alacak durumu yoksa ve hakikaten ihtiyacı varsa bi hediyede eltine alabilirdin canım ya :) maddi özgürlüğünde varmış ne güzel :)
neyse bir çantayla insan tanımış oldum herşeyde vardır bi hayır. aminnnn cümlemizinnBence abartmışsınız bu çanta olayı ne sorunları olan insanlar varken kendinize çanta olayını dert etmeyin.
ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
ayrıca neden bide ona çanta alıyorum ben oturduğum yerden para almıyorum çalışıyorum.bence tek taraflı bakıyosunuz olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?