konu kapanmıştır benm için!!!!

Bence fazla abartmissiniz aynisini oglunuz size yapsa ne hissederdiniz bi dusunun 5 dakika ? Bence eltinizle aranizi acicak sorun bile degil he gider kayinvalidene dersin anne ben biraz kirildim ama sende kusura bakma sevmiyorum ama boyle seyleri eltin icinde x de boyle boyle diye anlatirsin anne de yada onun yaninda soyle buyutulmuyck seyleri buyutun kavga edin sonra derdim bu

Bakın ben kızmadım da abartmadım da eşim kızdı da mal da gözüm yok da diye cevap yazıyorsunuz peki konunuzda yazdığınız bu şeyler ne o zaman. Daha düğünde takmadı diye hemen geline verdiğini anladım demişsiniz. Sonra eşinize demişsiniz eşiniz hem aramış annesine kızmış, hem gittiğinde kızmış ve zaten eltin ödünç almış ki vermiş çantayı yoksa vermezdi senin bildiğini bilmiyorsa neden versin geri çantayı dimi mantıksız ve eşin ne hakla çantayı tırım tırım saklıyor belli ki eşinizin sakladığından sizin de haberiniz vardı ve sakla dediniz hala ben karışmadım sorun yapmadım diyorsunuz ama nette görünce sinir oldum, bayramım zehir oldu diyen de sizsiniz ne var bunda bayramı zehir edecek Allah aşkına. Kız ayrıca mesaj atmış muhatap olmak istemiyorum diyende sizsiniz hala daha ben değil eşim kızdı diyorsunuz yani ben o eltinin yerinde olsam gerçekten aynısını alır size iade ederdim. Arkanızdan iş çevirmek değil ki bu. Ne demek bir de saklamak yahu.. Bne o eltinin yerinde olsam bir daha yüzünüze bakmam kaynananız ne güzel kızı gibi görüyor beğendi diye vermiş muhatap olmayacakmışsınız bakalım o olacak mı sizinle muhatap bundan sonra. Eşinizi ne katıyorsunuz olaya. Gidip şimdi kaynınız eşinize ne değerli çantanız varmış dese kavga etseler hoşunuza gider mi iki kardeş birbirine düşse bir çanta için ki yapabilir sizin eşiniz nasıl yaptıysa o da?

Kv yaptıgı yanlış... Eltinizin yaptıgı yanlış ama sizin ve eşinizin yaptıgı daha da yanlış...Yanlışa yanlış ile cevap vermişsiniz...
İnsanlar hediyeyi karşındakini mutlu etmek için verir ama siz tam bir problem yaratmışsınız... Birincisi ilk defa sizde gördüm hediyeyi takip eden yok şu düğünde takmadı, yok bir düğün oldu yine takmadı diye resmen takip etmişsiniz...
İkincisi bana göre kimse dur çantam gözüksün d fotograf çekileceğim diye düşünmez... Çanta görünemez mi fotoğrafda bunda nasıl art niyet aradınız anlamadım... Bu sorunları yaşayacağını bile bile koyarmıydı sizce mantıklı düşünün...
Üçüncü şahıslar bilemez kv ile eltiniz arasında geçenleri... Vermişse kendi bileceği bir iş bunu eşinizle abartmanız çok yanlış... Eşinizi isteseniz frenleye bilirdiniz.... Eşim eltimle aramdaki ilişkiye karışamaz diyorsunuz o zaman kv aranızdaki meseleyede karışmazdı... Bu mesele kv ve senin aranda kalsaydı... Benim sizin tavrınız da gördüğüm olayları zaten bu şekil olmasını istemişsiniz olayları tatlılıkla halletmek zaten istememişsin....

Bu işler nasıl başlarsa öyle gider.İyi yapmışınız tavır yaparak.

Ben abartıldığını düşünmüyorum,çünkü yüzsüz insanlara ,böyle birşey yapacaksın ki baştan,birdaha cesaret edemesin.
Sessiz kalsaydınız ,önümüzdeki günlerde eminim başka şeylerle muhatap olacaktınız.

Ben daha ömrü hayatımda yüzsüz olupta,tatlılıkta konuşulduğunda ya da sessiz kalındığında düzelen birini görmedim.

Aman Allahım abartmış da abartmışsın.

Senden hediye etmesi.

Vermemesi gerekirdi ama vermiş işte o da onun kabalığı.

Ama emri kaki yapıp da planlarla haberin yokmuş gibi çantayı geri getirtmen çok çirkin.

Kaldı ki beğenmemiş de olabilir, ihtiyacı olan birine vermiş de olabilir. Detayların seni bu kadar ilgilendirmemesi lazım.

Ben çok kızdım sana.

CANIM KUSURA BAKMADA SEN DERTSİZ BAŞINA DERT ARIYORSUN NE VAR BUNDA TAMAM VERMESE İYİYMİŞ AMA VERMİŞ ODA ALMIŞ NE OLMUŞ YANİ :) ELTİLİĞİ ELTİN DEĞİL SEN YAPIYOSUN DAHA 5. AYINIZDA HEMDE :)

Mümkünse sen kimseye hediye alma. Her hediye aldığına böyle yaparsan tüm sülale birbirine girer.

Çanta da çanta...
Belki aldığın çanta kayınvalidenin tarzı değildi.Belki nerede kullanacağım derken eltin istedi.
Değişim kartı gibi bir imkan sunmuş muydun ?

Eltinin çantayla foto koymasını bile nispet yapar gibi değerlendirmişsin.
Nedir yani oh senin aldığın çantayı ben kaptım mı diyecek ?
Çantayla poz verdiğinin farkında bile değildir veya sorun olacağını düşünmemiştir.

Büyükler kullanmadıkları hediyeleri sağa sola dağıtıyorlar,benim de çok başıma geldi.Annem de yaptı,kayınvalidem de yaptı.
O yüzden anlıyorum,heves ediyorsun,yeni ve değişik bir şey kullansın istiyorsun ama alışık olmayan birine kullandıramıyorsun.Böyle sorun edersen üzüldüğünle kalırsın.

Evet haklısınız eltiniz yanlış yapmış ama sizde harbiden çok büyütmüşsünüz.
Ben olsam bir çanta daha alırdım onu da kaynanama verirken diğer çanta eltimde kalsın bu senin olsun diye de eklerdim..

bencede bukadar büyütülecek bir şey değil ne kv nin nede eltinin kötü niyetle yaptığını sanmıyorum.büyütülecek ne var bunda.eşinizde size uymuş o ikinizde tutturmuşsunuz çantada çanta diye.hayret ettim doğrusu.

Hakikaten.
Bu arada eltisi de eltilik kavramını öğrenmiş oldu.
Alma eltinin çantasını, çıkar aheste aheste :)

Bida kimseye hediye almayin zira kullanip kullanmadigini dedektif gibi iz suruyorsunuz kari koca.... Maazallah bir dahaki hediyeniz de butun aile birbirine girer....

Ya bu arada ciddi ciddi kafamı bişey takıldı.
Düğünde takması beklenen çantayı,(abiye olduğunu düşünmüştüm)

Bebeğin bezlerini koyması amaçlı nasıl vermiş...
Eltide bayramda, tutmuş çantayla foto çektirmiş..
Ben abiye çantama
Telefon, kimlik, ruj ve kartlar dörtlüsünü sığdıramıyorum.

Elti hem uyanık, hem de yetenekliymiş.
Hem düğünde, hem bayramda, hem de bebek ıvırzıvırı koyacak kadar kullanışlı ve foto çektirip sosyal medyaya salacak kadar güzel çanta.
Bir nevi bulunmaz hint çantası...
ben olsam ben de vermem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…