konu kapanmıştır benm için!!!!

eltiniz hediye bir şeyi istemekle densizlik yapmış, ama sizin olayı bu denli büyütmeniz iki kat densizlik bence..

yazık kayınvalidenize acıdım iyi niyetinin kurbanı olmuş kadıncağaz.. ben olsam bende kırılırdım, ama bu denli büyütmezdim olayı..

hedıye ettıgım cantayı kaynanam eltıme verseydı sanırım eltım buna tenezzul ettıgı ıcın ona uzulurdum
bende cok ezılecek olan eskı gelın kafasımı var nedır

Hediyenin peşine bir konu sahibi birde ben düştük iyi mi
Neyse işte insanlar çeşit çeşit

eltiniz elti kavramını daha iyi anlamış bence. alt tarafı bi çanta için muhattap olmayacaksan hiç olma. eşinizle birbirinizi bulmuşsunuz. bir şey yapacaksanız eşlerinizi karıştırmayın

ya işte ister isteme sinir oluyor insan bide genel anlamda tavırlarıda rahatsız ettiği için iyi niyet göremiyorum.hediyenin peşine düşmedm o gözüme soktu aldım hediyeni diye fotoyla.yoksa ben niye düşeyim peşine.msg da yazdıklarıda kv attı bütün suçu ben istemedm o ben kullanmıyorum zatn sen tak demiş güya yalan şeyler yazdığı için sg kızıp muhattap olmam yazdım yoksa büyütülcek bi konu olmadığını biliyorum.ama herşey ortaya çıkmş hala yalan söylüyosa bende salak değilim üzgünüm.çanta değil elma bile olsa tepki gösteririm

muhattap olmam yazmadım fazla muhattap olmam yazdım.

hedıye ettıgım cantayı kaynanam eltıme verseydı sanırım eltım buna tenezzul ettıgı ıcın ona uzulurdum
bende cok ezılecek olan eskı gelın kafasımı var nedır
ya aslında ben olayın içinde değildim bana msg atana kadr kimseye bi laf bi saygısızlık etmedm hatta eşime ısrarla dedim boşver ya alsın kullansın tenezzül ediyosa diye ama eşim çok sinirlendi herzmaan annesini kullanıyo diye yengesi..annesinede bağırma çağırma yok sadece niye verdin kzın aldığı hediyeyi ayıp değilmi dedi bunda ne var?? msg öyle yazmamın nedenide hala yalan söylemesi çantayı ben aldım demiyoda kv verdi ben istemedm hediye o anne olurmu dedm ama kv ben kullanmıyorum al sen tak dedi bana yazmış.yalannn ısrarla o istedi benm kızdığım olay bu.bugn bukdr basit bişey için inkar edip yalan söylüyosa ilerde kim bilir neler yapar

Diğer yazdığıma cevap vermediniz neyse de aklıma şu da takıldı yalan söylediğinden kesin olarak emin misiniz?

kesin eminim çünkü bayramda biz evde yokken tekrar istemiş kv den ısrarla.kv verseydi tekrar niye istesin kadını zor durumda bıraksın .herkes çantayı istememe hediyeyi almasına takıldı ama yalan söylediğinin ve benm msg o yüzden kızdığımın üzerinde durmamış

kaynanan hakketten ıhtıyacı var dıye vermıs olamazmı?
bır dusuncesene

Cok ayip etmissiniz.ayrica esinizde ayni sizin gibi.birde annesini arattirip cantayiniye ona verdin diyeee.bir erkegi boyle kadin konularina karistirmak cok yanlis.ne var begenmis istemis,o da vermis.birdeeltinizecok haksizlik etmissiniz.bir daha senle fazla muhattap olmam ne demek ya.siz benimeltim olsaniz bir canta icin bunu da rahatlikla soyleseniz,size selam bile vermem.
Bazen annelerimize hediye gelir begenir biz giyer veya takariz.sonucta onun k.v.istemis olabilir.
Ben sizin yerinizde olsaydim,bayramda gittigimde anne verdigim cantayi fotograflar da eltimde gordum.uzuldum.begenmedin mi.ben sana almistim...ama sen ise ona vermissin.derdim.k.v.birdahaki hediyelerinizde bunu yapmazdi.

Bence abartmışsınız belki de kaynananın tarzı değildi takabileceği bir şey değildi siz kaynananıza hediye etmişsiniz tamam ama o da beğendi diye ona vermiş olabilir çünkü çanta artık onun sahibi kaynananız o da çocuğun eşyaları için uygun bir çanta olduğunu düşünmüş ayrıca düğünde takmadı diye hemen öbür geline verildiğini nasıl anladınız? ben olsam ver anne madem ihtiyacı vardı ben sana yenisini alırım derdim büyütmezdim bunda ne kötülük olabilir ki. Bir de çantayı geri istemek ve saklamak ne oluyor? eltinizin yerinde olsam ne kadar kıymetliymiş çantan der verirdim yanınızda kaynanama. Kaynananız gidip ona söyledi kızdı eltin diye de hoş mu oldu yani. Ayrıca açıklamaya da çalışmış size çanta olayını belki kaynananız kendi verdi beğendi diye? başka sorununuz yoksa neden büyüdü bu kadar hediye başkasına hediye edilmez diyebilirsiniz ama ben şahsen öyle düşünmüyorum tarzı değilse başkasının işine daha çok yarayacaksa verilebilir. Çalışıyorsunuz durumunuz var eltinizin işi görülmüş fenamı ben olsam ne demek abla kullan ben kayınvalideme başka alırım derdim

yok ben bilenmedim hiç hep iyi niyetle ve sevecen yaklaştım ona en başından ama o hep alt alttan benmle yarışa girmiş onu tanıdıkça anladım.bilet kesmeye gerek yok eşim öyle ailemle samim ol falan baskısı yapan biri değil eltimi sevmediysem biletini kesmek isteseydim aramazdm görüşmezdm mesafeli davranırdım ama öyle bişey yoktu.kv iyi niyetli olduğunu biliyorum çünkü tanıdıkça kimn neyi ne niyetli yaptığını görme fırsatım oldu.direk kullanmak için isteseydi belki vermezdi ama torununun bezini eşyalarını koyacağını söylediği için verdi..beğenmeyebilir bu çok normal ama temelli vermediğini belirtti sadece o gün için çocuğun eşyalarını koymak için vermiş.ama eltim alıp kendi evine götürmüş

ben çantayı vermesine almasına bukdr kızmadım büyütmedimde.msg da bi sürü yalan söyleyip beni salak yerine koyunca kızdım ki bu zaman kdrda bu olayla ilgili hiç bişey demedm kendisine de kv de eşimide frenledim tamam kapatıl diye.ama msg atıpta başka kişileri suçlayınca ona sinirlendm.

bu olayda bu kadar büyütmeye gerek yokken bir daha muhattap olmam diyerek mesafeyi iyice açmışsın. kayınvaliden de aranızda kalmış ne yapsın verse problem vermese ayrı problem.

kaynanan hakketten ıhtıyacı var dıye vermıs olamazmı?
bır dusuncesene
öyle olsa ben zatn sesimi çıkarmam kendi çantası vardı gayet büyük eşyaların sığacağı.ben tanıdım az çok onu çok doyumsuz biri hep bana alınsın ben kimseye vermiyim mantığında.

ya aslında bu olay en son yaşanan basit bi olay..ben çantayı istemedm eşim istedi oda tanıdığı için yengesini.durumları çokk çokkk iyi kb mimar ve kendi ofisi var yani çantaya muhtaç değil
Cantaya muhtacliktan istememis ,bunu sende soyledin.ne var ,yanibegenmis olamaz mi.yeni girdigin bir aileyi bir canta icin germeye gerek varmi.dunya mali dunyada kalir.allah korusun bu gun eltiniz olse budedikleriniz size o kadar bos gelir ki cnm.alcak gonulluluk insana yakisir.birde esinizi olaya dahiletmeniz cok ayip.

O onun ayıbı deyip konuyu kapatmak en iyisi olurdu, ortalığı velvereye vermek hediyeyi geri istemek çok ayıp şeyler. bir daha hedıye almazdınız olur bıterdı, allah baska dert vermesin.

Bal gibi aldığınız hediyenin peşine düşmüşsüznüz.
Bi kere o çanta artık sizden çıkmış kv nizin olmuş,ister atar ister satar isterse başkasına verir.ha siz buna kırılabilirdiniz onu anlarım,bidaha hediye almazsınız olur biter.eltinizin siz hediye etmiş olsanız dahi kv sinden bişey istemesi alıp kullanması sizi hiç alakadar etmez.haddinizi fazlasıyla aşmışsınız.

eşinizi bu olaya kendinizin dahil ettiğin ilk msjınızda okuduk, şimdi kalkıp eleştirilerden sonra kendi gördü falan yazmanız hiç inandırıcı değil.

Eltinize yapacağınız en güzel iyilik kendisiyle muhattap olmayarak uzak kalmanız olacaktır.zira kadın tüm çirkin davranışlarınıza rağmen açıklama msjı göndererek iyi niyetini göstermiş.ben olsam çok ağır konuşurdum demek iyi insanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…