Cidden bazı yorumları inanamayarak okudum.
Çanta olmasaydı da, araba olsaydı? O zaman da bir araba için kalp kırılır mı der miydiniz? Demezdiniz. Demek ki maddiyatçı siz oluyorsunuz, konu sahibi değil. Hediye ne olursa olsun başkasına verilmemeli, özellikle öğreneceği belli olan ve bir heves ilk defa alınmış olan hediyeyi diğer gelinin alması inanılmaz çirkin bir hareket.
Haklısınız ama abartmışsınız denmiş, belki de öyledir. Anlayamadığım ise şu ki
haklı ama abartı tepki > yanlış ve terbiyesiz hareket
Neden konu sahibi 1-0 geride başlıyor ki konuya? Neden durumu olduğu 10 kere belirtilmesine rağmen yazık, heves etmiş olan elti oluyor da konu sahibi daha asil hareketlerle durumu kurtarması gereken oluyor?
Diğer eltiyi avantajlı yapan yanlış hareket yapmış olması mı?
Gerçekten anlayamıyorum.[/QUOT
Burda bazi konular oldu arabayla ilgili misal arabalari varmis onlardan cok falanci kullaniyomus falan.
Ama yinede kimse cikipta ne munasebet vermeyin okadar pahali sey verilirmi geri isteyin ortaligi karistirin anneye bagirin demedi kimse.
Kaldiki burda konu kiytirik bi canta.siz olsaydiniz bagirirmiydiniz kizarmiydiniz annenize.degermi.
Konu araba bile olsa degmez.
Fikrimiz soruldugu icin fijrimizi soyledik.yoksa cokta umurumda degil sahsen ama kvye uzuldum
Hanımefendi, bahsettiğiniz konularda hemen hemen herkes ne münasebet, nasıl kullanır arabanızı, asla vermeyin, geri alın dedi tabi ki. Zaten normali de bu. Kimse kendisine ait olmayan bir eşyayı almamalı, kullanmamalı.
Kimse de kendisine gelen hediyeyi başkasına vermemeli. ( İstisnai durumlar olabilir atıyorum 5 yıl önce biri gelirken hediye eşarp getirmiştir, beğenmemişsinizdir kızınıza vermişsinizdir. Bu aynı şey değil. Gelin kayınvalide arasında ilk hediye, hediyeyi alan kişi de diğer gelin.)
Konunun pahalı ucuzla alakası yok yani.
Anneye bağıran da konu sahibi değil. Benim eşim anneme herhangi bir şey alır o da açık açık diğer damadına verirse kızarım. Siz de kızın.
hzrmsn adlı üye size yazdım, ancak alıntı olmadı nedense.
ben kayınvalide olsam gelinim istese veririm ne olacak genç heves etmiş asıl siz ne çok abartıyorsunuz konu sahibi kırılabilir bunu kv söyleyebilir ama kocasına helal olsun çantayı saklamalar falan çok komik bence... kv yerinde olsam alır o çantayı poşetler iade ederdim hediye sahibine
bu kadar takıntılı olmamak lazım elti mesaj atmış cevaba bakın senle muhatap olmuyorum sanki elti buna ne yapmış
asıl çok çok ayıp eden sizsiniz haaa bu arada çantayı vermek için sizden 2 gün önce gitmelerini düşünmeniz ayrı komik
Yahu kayınvalidenize eltinizin aldığı hediyeyi inatla isteme ihtimaliniz nedir peki kayınvalidenizden?
Abartılı olabilir tepki, yine de eşdeğer terbiyesizlikte değil.[/QUO
tekrar istediğini nerden biliyoruz konu sahibinin tahmini kv kıyamamış kendi vermek istemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?