konu kapatılsın lütfen

gercekask

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
27
0
16
İzmir
arkadaşlar fikirlerinizi ve desteğinizi almak istiyorum aslında bu daha çok iç dökme gibi olacak neyse konuya gireyim:) uzun zamandır bir iliskim var sevgilimin bir tane büyük çocuğu var yaklaşık 11 yaşlarında ve erkek ben hiç evlilik yapmadim ama onu gerçekten çok seviyorum onu düşünmediğim biran bile yok...belki bu soyleyeceğim bazılarınizin farklı düşünmesıne sebep olacak o evli iken onunla tanıştık şuan uzakta ve kafası pek rahat değil boşanma biraz uzun sürdü birazaslında sorunlar çok ailem bu duruma onay vermiyor aslında çok kafama takmiyorum ama onları da uzmek istemiyorum neyse beni asıl düşünduren çocuk çünkü hiç tanışmadik huyunu tavrını hiç bilmiyorum buna hazır mıyım ondan da emin değilim yaşı küçük olsa daha kolay olurdu ama ergenlik dönemin de sayılır bu durum beni çok korkutuyor bunları sevgilime soyleyemiyorum çünkü önceden sorun olmaz diye hiç bu konuda böyle derin düşünmemistim ve benim için sorun yok diye birkaç kez ona bunu söyledim şimdide bu durumu açamıyorum sanki sözünden geri dönmüş gibi olur ve iş buraya gelince mi aklına geldi gibi durur diye düşünüyorum off bilemiyorum ya herşey çok karışık tek bildiğim onu sevdiğim birde kendisi çok sabırsız bir kişilik:) durum bundan ibaret fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim birde buna benzer bir durum başından geçen varmı? şimdiden herkese teşekkür ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

Evli iken tanismaniz sorun olmadi da, cocuk mu sorun oldu. Ne yapsin atsin mi?

ailesının dağılmasına sebeb olan kadın için pekte hoş şeyler düşünmuyordur dıye düşünüyorum işiniz zor

zor bir durum evlenmeyi mi düşünüyosunuz? çocuk anneyle mi kalacak sizle mi ?

Farklı düşünmeyeceğiz aslında,
Evli bir adamla beraber olan biri hakkında ne düşüneceksek
onu düşünecez.
Üstüne alınma yani standart prosedür.
Karısından ayırmışsın işte, biraz çabala çocuğu da silkelersin

Tanıdığında evli ve çocuklu olduğunu biliyordun.
Eşinden kurtulmuşsun,şimdi de çocuktan kurtulmaya mı çalışıyorsun ?
Kaçamak yaşarken herşey güzeldi,herşey kabuldü.Şimdi iş ciddiye binince yançiziyorsun anlaşılan.
Erkekler ne kadar aptal.Yarın evlenince,aynı eski eşleri gibi olacak kadınlara kapılıveriyorlar.

Annesiyle babasının ayrılmasına sebep olduğunuza göre nasıl bir iletişim kurabilir sizinle varın siz düşünün

dünyada erkek mi kalmadı da evli erkeklere bulaşıyorsunuz? onların hayatlarında sadece bulaşıksınız. ne acı sizler için. sen ve senin gibilerin yazdıklarını gördükçe sinirleniyorum. en iyisi yorum yapmamak.

Evli bir adamla birlikte olup,
Destek bulabileceğini düşünmene hayret ettim
Ayrıca içerik boşaltmak ceza sebebidir.

off yaa bide yazıp siliyor göya iyiki arkadaş yanıtla yapmış mağlesef hayatınızdaki bu gerçekleri burda siler gibi silemezsiniz evli bi adamla birlikte olmanız sorun değil çocuk sorun demek aldırın gitsin ayy pardon 11 sene geç kalınmış galiba

Bence de konunu kapattıracağına,gerçeklerle yüzleş.

Arkadaşların sırtını sıvazlayabilir,yüzüne doğruları söylemeyebilirler.

Burada,durumunun nasıl görüldüğünü daha net anlayabilirsin.

Hep bu gerçekle yaşayacaksın.
O çocuk sana böyle bakacak.
Konuyu kapattırsan ne olur.
Vicdanı kapanmasın insanın

hayır anlamıyorum bir de marifet gibi gelip burada gülücüklerle anlatmıyorlar mı! ölür müsün öldürür müsün? bir de yazdıklarını siliyor utanmadan. yuva yıkanın yuvası olmaz, olmasın da... ah bu yuva yıkan kadınları evire çevire bi güzel dövmek lazım.

Bence de kötü yapsın, zira size lazım olan sağlam bir eleştiri yoksa bu hatanızın farkına varamıycaksınız.. Gerçi iş işten geçmiş, siz gözünü boyamak için çocuğa eyvallah demişsiniz, boşanmasına vesile olmuşsunuz sonrada iş ciddiye binince çocukla naparım diyorsunuz!.. Tutulur tarafı yok konunuzun.. Buraya konu açarken olumlu olumsuz eleştirilere açık olarak açılmalı, kaldı ki sizin durumunuzun olumlu eleştiriyi götürür bir tarafının olmadığını siz de gayet iyi biliyorsunuz.. Şimdide kapatın diyorsunuz.. Çok ilginç..

Yani sevgiliniz sizin için karısını boşadığına pişman olacak. Anladım...

gerçekler bunlar sen olsun olmuş bikere böle devam et dememizi bekleyip de yazdıysan buraya yanlış yerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…