- 3 Ağustos 2014
- 103
- 4
- 33
- Konu Sahibi hayatmesele
-
özel bilgilerimi paylaşmışım bi kaç mesajımda ama düzeltemiyorum.Neden üzgünsünüz?
özel bilgilerimi paylaşmışım bi kaç mesajımda ama düzeltemiyorum.
defalarca yalvardım ama geri dönüş bile yapmadılar.Site yönetimi ile iletişime geçtiniz mi? Geçerseniz bilgileri sileceklerdir.
özel bilgilerimi paylaşmışım bi kaç mesajımda ama düzeltemiyorum.
defalarca iletisime gectim ama geri dönüs bile yapmadılar. 4 gündür ugrasıyorum. Mune hanım geri dönüş yaptı bi tek osağolsun.Yonetimle irtibata gecin silerler
defalarca yalvardım ama geri dönüş bile yapmadılar.
kesinlikle okuyan ben oldugumu anlar yani direkt. çok salağım. diğer konularımı okuyacaklarını düşünmeden yazmısım.Bir de özel bilgiden kastınız kimliğinizi belli edecek bilgiler mi?
Demek ki istedigin sey makul degil, makul istekler kabul ediliyo yonetimce cunkudefalarca iletisime gectim ama geri dönüs bile yapmadılar. 4 gündür ugrasıyorum. Mune hanım geri dönüş yaptı bi tek osağolsun.
tesekkür ederim yardım için. kişisel bilgilerimi vermişim.Ben sizi kibledim özel bilgilerini silmek istiyor diye sizinle iletişime geçerler. Ama onlara da tane tane anlatın. Kimlik bilgileri mi yoksa kişisel bilgiler mi? Birisi kullanıcı adınızı mı biliyor? Sıkıntınız tam olarak nedir? Bir çok yazdığınızın içini boşaltmışsınız ki bu sitede yasak. Biri şikayet ederse hepsi geri gelir haberiniz olsun.
Ben biterim zaten deşifre olursam kendimi öldürürüm.Bu konuda bende sorun yasadim.
Bir arkadasim ona bahsettigim konularda anahtar kelimeleri yazarak rumuzuma ve yazdiklarima ulasmis.
Yonetim silmemize izin vermiyor cunku kullanicilarin ya da ucuncu kisilerin alehine yazdigimiz seyler adli merciiler tarafindan talep edilebilir.
Biz silmek istiyoruz cunku burada insanlari tanimadigimiz icin derdimizi daha rahat anlatip care buluyoruz ama yorumcular da yardimci olmak icin hakli olarak detay talep ediyorlar ve desifre oluyoruz pesimize biri duserse.
Yani iki taraf da hakli.
Ben desifre olunca bir kaybim olmadi zaten gizli sakli olan bir durumum yok ama umarim siz daha fazla zor durumda kalmazsiniz.
Sadece 1 konu silinecek çok zor değil kimseyi etkileyecek bir konu değil kendim dışında. ya da bi kaç mesajımı düzenlememe izin versinler konuyu silmeyeceklerse de.Demek ki istedigin sey makul degil, makul istekler kabul ediliyo yonetimce cunku
hayır ad soyad değilAd soyad falan filan mi verdiniz? Özel bilgiden kasit nedir ki? Anlayamadim
Bu konuda bende sorun yasadim.
Bir arkadasim ona bahsettigim konularda anahtar kelimeleri yazarak rumuzuma ve yazdiklarima ulasmis.
Yonetim silmemize izin vermiyor cunku kullanicilarin ya da ucuncu kisilerin alehine yazdigimiz seyler adli merciiler tarafindan talep edilebilir.
Biz silmek istiyoruz cunku burada insanlari tanimadigimiz icin derdimizi daha rahat anlatip care buluyoruz ama yorumcular da yardimci olmak icin hakli olarak detay talep ediyorlar ve desifre oluyoruz pesimize biri duserse.
Yani iki taraf da hakli.
Ben desifre olunca bir kaybim olmadi zaten gizli sakli olan bir durumum yok ama umarim siz daha fazla zor durumda kalmazsiniz.
Ben biterim zaten deşifre olursam kendimi öldürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?