- Konu Sahibi ilaydaNur87
Benim anladığım konu sahibi eşinden boşanırsa yada eşi vefat ederse hemen kötü yola düşüp kendi deyimiyle keranede bulacak kendini. Böyle bişey aklına geldiğine göre …..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yazıyı o kişi okusun üstüne anlasın birde hayatına geçirsin horoz kesip dağıtıcam.Yazı biraz uzun olacak umarım okuyabilirsiniz konu sahibi.
Öncelikle gelen adamın, kadınla olan yakınlık derecesi ; sizi ve komşularınızı ilgilendirmez.
Gelen kişi: olay çıkaran , insanları silah vb materyal veya kaba kuvvetle tehdit eden , mahalledeki kadın/erkek/çocuk insanların huzurunu bozan biriyse ; bu durumda da durumu polise bildirirsiniz.
İnsanlar akraba ve arkadaşlarını komşularına tanıtmak zorunda değiller.
Gelelim kadının evini dikizleyerek kendinizce çok çirkin yakıştırmalar yaptığınız bölüme.
Bu kısmı siz ve sizin zihniyetinizdeki herkes okumalı.
Eğitimden bahsedenler olmuş , geri gelince bitirdiğiniz okulları söyleyip savunmaya geçmeyin.Çünkü burada kast edilen mevcut diplomalar için alınan eğitimin ötesinde.
Sözde eğitimli gözüküp, Tv de program yapan Müge A. nın da bazen sizin gibi tutarsız çıkışları olduğu için , göz ardı ettiğiniz bir konuya değinmek isterim.
Değişen yaşam şartları , iş kolları ve bu iş kollarının büyük bir kısmına 7/24 ( 7 gün 24 saat ) ulaşma gerekliliği ve ihtiyacı farklı mesai saatlerini ortaya çıkarıyor.
Yani sizin varsaydığınız gibi sabaha karşı evine gelen kadın veya erkeğin gece hayatı içerisinde yer alan bir mekanda çalışması gerekmiyor.
Hastaneler , karakollar 7/24 açık.Eczanelerde de "nöbetçi eczane" sistemi mevcut.
Özel güvenlik görevlileri de vardiyalı çalışıyor.
Perakende satış ve mağazacılık zinciri de vardiyalı çalışıyor. Stok sayım zamanında onlar da gece mesaisi yapıyor.
Kargo ,kurye ve lojistik firmalarının da vardiyalı bölümleri mevcut.
Turizm çalışanları ,otel çalışanları da vardiyalı.
Hatta kuaförler dahi hatırlı müşteri vb durumunda gece gidip dükkanı açabiliyorlar.
Bazı semtlerde 7/24 açık manav,bakkal da mevcut.
Banka hesaplarınıza 7/24 ulaşıyorsunuz.
Tren ,uçak bileti vb alımlarınızı internetten 7/24 yaparken ; telefonla destek hatları da aynı şekilde 7/24 açık.
Telefonla ulaştığınız tüm hizmetleri gözden geçirin. Elektrik arıza ,155 polis imdat,112 , gsm operatörleri , bankalar , TCDD , hava yolu şirketleri vb ; bu ve buna benzer firmaların hepsinde 7/24 kesintisiz hizmet sunulurken , o telefonların arkasında mesai yapan yüzlerce kadın ve erkek var.
Sizin işiniz sabah 9, akşam 18 olabilir.
Ancak milyonlarca insan vardiya sistemi ile çalışıyor.
İnsanların namusuna hiç bir koşulda laf etmeye hakkınız yok.
İnsanların çalışma saatlerine ve eve geliş gidiş saatlerine bakarak yaptığınız ithamlardan vazgeçin.
Bence bu bayanin esi ile sorunlari var aslinda bosanmak istiyor ama bosanamiyor kiraci bayanda bosanmis ne guzel istedigi hayati yasiyor cocuklari annesi erkek arkadasi. O nedenle sabah aksam evini gozetliyor keşke benim olsa bu hayat diyeSen kendine bakıyor musun aynada acaba karşıyı elestirecegine dinde kendine bak bi
Gerçekten çok güzel yazmis kadin vardiyali calisiyor ve o nedenle belki abisi kuzeni tanidigi evine birakiyor basina bir is gelmesin diye. Insanlarin gunahina giriyorsunuz bilip bilmeden ben bile uzuldum kadina yazik 2 cocugu annesi var onlara bakiyor. Insallah biyerinizden cikar bu aldiginiz gunah cok kotu kalpli bir insansiniz aklinizi hemen neler geliyor.Bu yazıyı o kişi okusun üstüne anlasın birde hayatına geçirsin horoz kesip dağıtıcam.
Yasağı kalksın ilk çemkirecegi üye ben olucam
Pardon bana mı yazdınız bunca kelimeyi,aklıma ne gelmiş ?Gerçekten çok güzel yazmis kadin vardiyali calisiyor ve o nedenle belki abisi kuzeni tanidigi evine birakiyor basina bir is gelmesin diye. Insanlarin gunahina giriyorsunuz bilip bilmeden ben bile uzuldum kadina yazik 2 cocugu annesi var onlara bakiyor. Insallah biyerinizden cikar bu aldiginiz gunah cok kotu kalpli bir insansiniz aklinizi hemen neler geliyor.
bence size hak verdi mesajlar karıştıPardon bana mı yazdınız bunca kelimeyi,aklıma ne gelmiş ?
İlk parağraf sizePardon bana mı yazdınız bunca kelimeyi,aklıma ne gelmiş ?
Ne boşanması bu tipler dedikodu,fitne,iftira için yaşıyor üstelik kocişide ona ayak uydurmuş.Bence bu bayanin esi ile sorunlari var aslinda bosanmak istiyor ama bosanamiyor kiraci bayanda bosanmis ne guzel istedigi hayati yasiyor cocuklari annesi erkek arkadasi. O nedenle sabah aksam evini gozetliyor keşke benim olsa bu hayat diye
Baska bir mantikli aciklama bulamadim. Normal insanlar sabaha karsi uyur işsiz gücsuz boş beleş hayat yasayanlar bayan.gibi oksijen israfi olan insanlar milleti dikizler. Ulkemiz cok guzelde aslinda sizin gibi cahil cuhela kesim.toptan yok olsa 50 yil ilerdeyiz valla.
Galiba karıştı.hayır bende kendimden şüphelendim edepsiz ev sahibine hak verecek yorum yaptım mı diye?ıyyy tövbe düşünmesi bile korkunç.bence size hak verdi mesajlar karıştı![]()
ben şahidimGaliba karıştı.hayır bende kendimden şüphelendim edepsiz ev sahibine hak verecek yorum yaptım mı diye?ıyyy tövbe düşünmesi bile korkunç.
Yanlız yarın bir gün yasak kalkıp bana çemkirince lütfen beni yanlız bırakmayın![]()
Karisiklik olmus pardonPardon bana mı yazdınız bunca kelimeyi,aklıma ne gelmiş ?
AhhhaaaGaliba karıştı.hayır bende kendimden şüphelendim edepsiz ev sahibine hak verecek yorum yaptım mı diye?ıyyy tövbe düşünmesi bile korkunç.
Yanlız yarın bir gün yasak kalkıp bana çemkirince lütfen beni yanlız bırakmayın![]()
Ozaman da kocayı boşamış köylüsü ile aşk yaşıyor derdi.Keşke yazmasaydım şimdi aklına sokmuş oldum.Bari köylüsü olaydı ühüüü![]()