Konu kiracı kadın..

Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Asıl bizim sizi uyarmamız lazım kendinize gelin sapık mısınız diye.... Bu ne saygısızlık ya. Bizde sadece annemle ikimiz yaşıyoruz eve gelip giden 4 dayım onun dışında akrabalarımız çok oluyor. Çok şükür sizin gibi komşumuz olmadı düşman başına.... Ben sizinle büyük kavga ederdim net.

O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Sizin gibi cahillerin soyu tükenir mi diye beklerken sayınız artıyor. Bilip bilmeden hakkına girdiğin kadın ahlaksızda siz çok mu ahlaklısınız? Sizin kalbiniz kötü. Asıl edepsizlik kendi hayatınıza bakmadan başkalarının yaşamına burnunuzu sokmanızdır. Yazık acıyorum size ve sizin gibilere.

Oturup Bi de camda mı beklediniz karı koca yuh. Ne iğrenç zihniyet, sizin gibilere ne dense boş.

Yaaa bu ev sahipleri milletin genital organlarına da sayaç takacak yakında he. Size ne ayol. Ister sevgilisi gelir, ister eşi dostu gelir. Bir de hesap mı verecek.

Aaa ne alaka anlamadim istedigini yapar evinizi kiraladiniz diye hayatini ele gecirmediniz ya . Kirasini oduyormu oduyor gercekten ne alaka anlam veremedim. Size ne ister sabah gelir ister gece gelir ister ordan cikmaz

Back
X