Konu kıskançlık 😂

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.334
701
53
Bir arkadaş grubunuz var diyelim. Bir kız bekar ve güzelse dışlanır ve kıskanılır mı? Ya da sevgili veya eşleriniz beraber buluşulacak o kız tek başına geliyor, onun dışında herkes çift. onu kıskanmama sebebiniz onun sizden çirkin olduğunu düşünmeniz mi olur, yani tehdit olarak görmemek olabilir mi 😅bu konuda düşünceniz nedir?

Ortama göre değişir. Kiskanilmaz diyemem acikcasi kimi insanlar kiskanmaz, kimi kiskanir, kimisi kiskanir ama belli etmez vsvs değişir.
Ben kiskanacagim kadar gösterisli kadinlarla ayni ortamda bulunmadim acikcasi denk gelmedi kendimi güzel buluyorum cunku.

VS mankeleriyle ayni ortamda denkleşirsek bi gun kendimi kötü hissedebilirim muhtemelen. 🥲

Bade işçil evli olsa da kıskanılır güzelliği bambaşka her kadın onun gibi değil ama sağlam arkadaşlık için eşit şartlar lazım Bence

Ortama göre değişir. Kiskanilmaz diyemem acikcasi kimi insanlar kiskanmaz, kimi kiskanir, kimisi kiskanir ama belli etmez vsvs değişir.
Ben kiskanacagim kadar gösterisli kadinlarla ayni ortamda bulunmadim acikcasi denk gelmedi kendimi güzel buluyorum cunku.

VS mankeleriyle ayni ortamda denkleşirsek bi gun kendimi kötü hissedebilirim muhtemelen. 🥲
Bence de. Güzelse cagirmazdım yine de kendime ozguvenim ile alakası yok 😂 güzel olmadığı için dahil olabiliyor gruba diye düşündüm yakında benzer bir olaya şahit oldum da, kızlar demek ki tehdit görmüyor kızı ve grup olarak hala bulusuyorlar 😅 neticede herkes çift. Bence yalnız olan kişi kızlarla yalnız buluşmalı kocaları varken değil diye düşünüyorum ben

Bence de. Güzelse cagirmazdım yine de kendime ozguvenim ile alakası yok 😂 güzel olmadığı için dahil olabiliyor gruba diye düşündüm yakında benzer bir olaya şahit oldum da, kızlar demek ki tehdit görmüyor kızı ve grup olarak hala bulusuyorlar 😅 neticede herkes çift. Bence yalnız olan kişi kızlarla yalnız buluşmalı kocaları varken değil diye düşünüyorum ben

Herkes cift diye yalnizlari dişlamam ben acikcasi. Sadece kadin da degil esimim erkek arkadaslarindan bekar olanlar da var ve sen gelme demiyoruz yani kac senelik arkadaslari kimse kimsenin sevgilisini yemez yiyebiliyosa sevgilide/eşte de sorun var zaten

Bence de ya ben güzel bulsam karakterine guvensem bile belli olmaz çok yakın tutmam gibi .
Ben tutarım tutuyorum kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz çok güzel kız arkadaşım var bekar da var hala devam ediyor ama sağlam dostluklar köklü ama iş olsun ne bileyim farklı ortamlarda denklik yoksa kıskançlık oluyor bunu fark ettim

Ben tutarım tutuyorum kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz çok güzel kız arkadaşım var bekar da var hala devam ediyor ama sağlam dostluklar köklü ama iş olsun ne bileyim farklı ortamlarda denklik yoksa kıskançlık oluyor bunu fark ettim
Evet özellikle iş ortamı role çok giren insanlar var yılan misali herkes😅

Herkes cift diye yalnizlari dişlamam ben acikcasi. Sadece kadin da degil esimim erkek arkadaslarindan bekar olanlar da var ve sen gelme demiyoruz yani kac senelik arkadaslari kimse kimsenin sevgilisini yemez yiyebiliyosa sevgilide/eşte de sorun var zaten
Yok illa ayartir gözü kayar olarak değil de. Hiçte öyle bir ortamda ne çift olarak ne tek olarak rahatsız olmadım ama. Sen gelme denilmedigi için ayıp olacağı için de çağrılıyor olabilir, doğru bunu göz ardı etmiştim. Rekabet geldi direk aklıma 😂

Evet genç ve güzel olan asla çekilmez mesela çok gördüm 40 50 yaşında 23 yaşındaki kızla uğraşıyor
Aynen öyle çok dert olmuşluğum var 😅hatta çok saçma bir 4 kişi fotoğraf çekindik iş arkadaşımdı. Çocuğun uzatmalı manitasi beni araştırıp peşime düşmüştü. Durduk yere takıntı yapmıştı kadın benden de büyük kocaman çocuğu vardı. Arkadaşımdan da büyükmüş bize soylememisti o zamana kadar kakdkf bana öyle davrandı diye postalandı bı de kadın iyice düşman oldu .d

Back
X