Konu önemli hanimlar

Arkadaşlar Çin de işçilik çok ucuz, parayı çok verirsen 1 numaralı işçiliği az verirsen Çin malı diye dilimize dolanan işçiliği alırsın.

Yani diyorum ki; Çin’de üretilmeyen bişi kalmadı.

Bir ürün Çin’de üretiliyor diye tü kaka olacak diye bi şart yok.

Ayrıca aşıların inanılmaz prosedürleri var, kafamıza göre aldım bitti olamaz.

Siz yediğiniz kuru üzümün standartını biliyo musunuz? İçinde %10 a kadar böcek ve kalıntı olan yenilebilir denmekte.

Neyse..

Komsum öyle dediydi
Teyzemgil böyle dediydi den daha bir bilimsel geldi bana açıkçası
Siz genelde tıp sempozyumlarina falan mi katılırsınız aklınıza bir şey takıldığında
Komşum ya da teyzem bişey demediydi:) Onu da nereden çıkardıysanız:)

Bekliyorum:)

Benim kuzenim ms hastasi ve en buyuk sebebinin d vitamini eksikligi oldugunu soyledi doktor.. tr de kac cocuk gunes aliyor allah askina.. kimbilir “amaaa ne olacak” dediklerimiz ne sorunlara neden oluyor..

Yeğenim geçen yıl iki yaşındayken geçirdi su çiçeğini. Sadece 3-4 benek ve iki gece 38 derece ateşle atlattı. 53 yaşında tanıdığımız bi amca vardı. Aynı salgında su çiçeği oldu ve öldü. Gerisini siz hesaplayın. Çok doğru diyorsunuz.

Abisi çocuk felci geçirip tek bacağı diğer bacağından kısa ve ince kalmış bir insan olarak hayretler içinde okudum yazılanları.
Ayrıca abim şanslı gruptandı. Yanı şuan % 42 engelli raporu var.
Ama o dönemlerde bir çok çocuk felçli kalmış.
Ayağa kalkabilen sayısı az.

Benim kuzenim ms hastasi ve en buyuk sebebinin d vitamini eksikligi oldugunu soyledi doktor.. tr de kac cocuk gunes aliyor allah askina.. kimbilir “amaaa ne olacak” dediklerimiz ne sorunlara neden oluyor..

Otzim vs bir ton hastalıkla bağlantısı var D vitamininin, hormon gibi değişik bir şey, sentezlenmesi için güneş gerekiyor vs. Yetişkinlerde de ciddi boyutta eksiklik var, insanlar esmer, daha uzun sürede güneşte kalmaları laxım d ditamini sentezi için, ama ne kıyafetler buna uygun ne dışarda geziyor ınsanlat. Hele kadınlar tam risk altında hamilelik vs dolayısı ile. Her gün d vitamini takviyesi alıyorum kendim sırf eksik diye.

Seni hınzır seni demek
Seni domuz seni demek mi
Ben hep seni yaramaz seni anlamında sanıyordum vay anasını
Eeee domuz niye denmiyor ki ?
Arapça kökenli ya ondan öyle kalmıştır.
Ayrıca sevimlileştirme maksatlı da olabilir.
Ama bizde bayağı küfür olarak kullanılır.
Xınzir denir.
Sizde sevimli anlamında kullanılıyor.

Otizm korkusu ile çocuğuna aşı yaptırmayacak evebeynler sakın ama sakın böyle bir şey yapmayın, bu vebalin atltına lütfen girmeyin ! Eminim burayı okuyan çok kadın var, lütfen söylediklerimizi dikkate alın, aşı ötizme sebep olmaz, aşı olmayan çocuğunuzun ölme ya da ciddi zihinsel ve bedensel engelli olma riski olabilir. Bunu çocuğunuza bu devride yapmayın bari!

Bi de makale icin saglik bakanligina dilekce yazmasinlar jcjffkkf

Bu kadar hastalık aşı kaynaklı mi?
Aşıdan sonra mı bebekler hastalanmaya başladı.
Ya hu herhalde bazı insanların çocuk hastalıkları bölümlerine hiç yolları düşmemiş.
Allah düşürmesin de.
Kızımın yattığı beyin cerrahi servisinde bütün bebekler doğuştan anomalili doğmuştu zaten.
Diğer servislerde de doğuştan rahatsızlıkları olan yüzlerce bebek vardı.
Hastalıkların artmasının aşıyla ne alakası var?
Annenin hamileliği sırasında ne oluyorsa oluyor işte.

Bu doğru değil
Bunu İddaa eden biyolog Azeri asıllı bir kadın var
O kadının kitabında hücrelerimiz zikir etmeli Allah'tan geleni kabul etmeliyiz diyor ! Yani aşıyı Allah'a karşı çıkmak olarak kabul ediyor

Aşıların içinde domuz spermi varmis cenin kanı varmış falan öyle diyor

Öldü gitti ama saçmalığına inanan birkaç insan kaldı inanmayın böyle şeylere

Sağlık bakanlığının vereceği cevap çocukların aşılanması gerektiği yönünde olacak... Arkadaşın aksini beklemesi tuhaf ve komik bence... Benim çocuğumun aşıları tam geçenlerde yuvada çocuklara aşılama yapılacağı bilgisini aldığım an yuva müdüresine izin vermediğimi bildirir bir dilekçe verdim. Çünkü yapılması gereken tüm aşıları yapıldı ve tam dolayısı ile ekstra aşıya izin vermemek ayrı bir şey... Ancak tüm çocukların su çiçeği , çocuk felci gibi hastalıklara karşı aşılanması şart... Son yıllarda su çiçeği salgınları tekrar başladı ülkemizde yakında da çocuk felcinden sakat kalan çocukları yeniden üzülerek duymaya başlayacağız. Yaptırmayan yaptırmasın bireysel olarak ama bu kadar çok insanın olduğu bir platformda bilimsel bir dayanağı olmayan bilgilerle insanlara aşı zararlıdır demesin de....

Bilimsel makaleleri saglik bakanligindan dilekceyle temin edebilecegimizi mi okudum ben demin

Orayi tamamen kacirdim ya ben bileydim bu kadar uzun yazmazdim arkadas, saka gibi.. hadi onu gectim ya bizim bakanlarimiz kanserli caylari lupleten sonrada kanserden olen adamlar, varsayalim makale (!) saglik bakanligindan isteniyor, bu ulkeyi biraz bilen ister mi yahu.. isvec mi burasi

Bi de makale icin saglik bakanligina dilekce yazmasinlar jcjffkkf

Ahahaha, memurlar şok olabilirler istemek karşısında " Ahmet şuna bak hele makale istiyor "," Nuran ben nereden bileyim, ben damga basıyorum sadece" . Dilekçe sahibine yanıt " aradığınız sayfaya şu anda ulaşılamıyor ":))) ahahahaha

)
Daha dün oğluma 18 yaş aşısı yaptıracakken eşim bana bu mesajı attı... Ona dedigimi size de diyeyim... Ülkeye o kadar göçmen akişi varken çocuklara aşı yaptırmamak buyuk cesaret. O kadar bitmiş hastalık var ki , bırakın o hastalıktan ölen çocukları son kaç yıldır görünmüyor bile bu hastalıklar. Ama insanlar aşı yapmayı bırakırsa tekrardan niye hortlamasinlar ki. O mesajın saçmalığı yok DNA parcaciklari enjekte ediliyormuş vücuda da o DNA parçacıkları gidip mevcut DNA ya yerlesiyormus da farz edelim aşı çinde yapılıyor ve böyle bir güçleri var inanınki öncelikle süper askerler falan yaparlar kendilerine :) ne bileyim bı aslan ,kaplan DNA si falan enjekte ederler çocuklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…