- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.607
- 798
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Komşum ya da teyzem bişey demediydi:) Onu da nereden çıkardıysanız:)Komsum öyle dediydi
Teyzemgil böyle dediydi den daha bir bilimsel geldi bana açıkçası
Siz genelde tıp sempozyumlarina falan mi katılırsınız aklınıza bir şey takıldığında
Bekliyorum:)Iste yok diyorum hala ikna oldun mu diyorsun sevgili pinkpin, ikna olman icin ‘oyle bir bilgi yok’ yazili kose yazisi mi getireyim :) bak arkadasim arastiriyor, hani diyorsun ya “o zaman neden?” diye.. sonuc cikinca yazarim sana :)
Hınzır domuz demek kız. Hayatında kimse sana küfretmedi mi
D vitamini eksikliği daha büyük sorun yahu, onu kimse takmıyor nedense. Küçüçük çocukları mevsimine göre giydirmiyorlar, yaz kış en az bir saat sokakta olması gereken çocukları eve kapatıyorlar. Çocuklarını düşünen çocukları güneşe çıkarsın, ten koyu ise daha uzun süreli güneşte kalmak zorunda çocuklar ve yetişenler . Dikkat edecekseniz buna dikkat edin, d vitmanimvitamin gibi değil hormon gibi çalışan bir sürü hastalıkla bağlantısı olan kritik bir şey.
Yeğenim geçen yıl iki yaşındayken geçirdi su çiçeğini. Sadece 3-4 benek ve iki gece 38 derece ateşle atlattı. 53 yaşında tanıdığımız bi amca vardı. Aynı salgında su çiçeği oldu ve öldü. Gerisini siz hesaplayın. Çok doğru diyorsunuz.bi kaç ay önce nüfus müdürlüğünde işim vardı akın akın da yabancıların olduğu bir gündü. o günden sonra halsizlik baş dönmesi günlerce kendime gelemedim. grip oluyorum diye düşünüp doktora gittim meğer su çiçeği kapmışım. 30 yaşındayım üstelik. annem tüm aşılarım aşılarımın yapıldığını söyledi ama demek ki çiçek aşısı olmamışım. bir ay kendime gelemdim yataktan çıkamadım. allah korusun daha beter bi şey de olabilirdi. ki eski hastalıklar bunun yanında adı sanı duyulmamış hastalıklar da yeniden ülkemizde. hemşire arkadaşım veremin son yıllarda inanılmaz artış gösterdiğini söylemişti. çocuğum yok ama olduğunda aşılarını asla aksatmam. risk alınacak bi konu değil.
Bekliyorum:)
Benim kuzenim ms hastasi ve en buyuk sebebinin d vitamini eksikligi oldugunu soyledi doktor.. tr de kac cocuk gunes aliyor allah askina.. kimbilir “amaaa ne olacak” dediklerimiz ne sorunlara neden oluyor..
Arapça kökenli ya ondan öyle kalmıştır.Seni hınzır seni demek
Seni domuz seni demek mi
Ben hep seni yaramaz seni anlamında sanıyordum vay anasını
Eeee domuz niye denmiyor ki ?
Bi de makale icin saglik bakanligina dilekce yazmasinlar jcjffkkfOtizm korkusu ile çocuğuna aşı yaptırmayacak evebeynler sakın ama sakın böyle bir şey yapmayın, bu vebalin atltına lütfen girmeyin ! Eminim burayı okuyan çok kadın var, lütfen söylediklerimizi dikkate alın, aşı ötizme sebep olmaz, aşı olmayan çocuğunuzun ölme ya da ciddi zihinsel ve bedensel engelli olma riski olabilir. Bunu çocuğunuza bu devride yapmayın bari!
Bu doğru değilKizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
Bilimsel makaleleri saglik bakanligindan dilekceyle temin edebilecegimizi mi okudum ben demin
Bi de makale icin saglik bakanligina dilekce yazmasinlar jcjffkkf
)Kizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?