Konu önemli hanimlar

Canım yukarıda yorumlarda yazmıştı facede aşı yaptıran ailelerin olumsuz hikayelerini okuyun diye. Kaynak o yani :)

Canım yukarıda yorumlarda yazmıştı facede aşı yaptıran ailelerin olumsuz hikayelerini okuyun diye. Kaynak o yani :)

Hah, milli servetimizden edinilen bilgiler desenize allahi seven 99999999999 kisi toplarken arada boyle engin bilgilere de yer veriyorlar demek artik

Ciddi soyluyorum google kapansa ulkedeki cehalet orani yuzde 90 a cikacak

Ay arada Türkçe makale yazımına sallama :)) Yeni nesil, yurtdışı doktoralı akademisyenler çatır çatır hem ingilizce hem Türkçe yazıyorlar. Eskiden bizim akademinin hali " koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi" derler hikayesi idi. Tabi sayı az ama , ülkeye dönerler ya da olanlar da kaçmazsa bir şeyler daha iyi olur diye umuyorum ama boşa hayalde kurmuş olabilirim.

Son düzenleme:
Hah, milli servetimizden edinilen bilgiler desenize allahi seven 99999999999 kisi toplarken arada boyle engin bilgilere de yer veriyorlar demek artik

Bizim millet okumayı sevmez, ya gidip kulağına üfleyeceksin ya da böyle fotoğraf üstüne kamu spotu gibi 140 kelimelik falan yazacaksın ki anca :)))

Hem bilimsel araştırma istiyorsun hem inanmam diyorsun office. Baştan tüm yolları tıkamışsın. Ben aşısız olan çocuk kesin 100 yaşına kadar yaşar demiyorum zaten, aşıların sandığınız kadar masum olmadığını, içeriğinde kansere ve otizme yol açan ve bazen hemen bazen yıllar içinde ortaya çıkan hastalıklar barındırdığını söylüyorum. Neye mi dayanıyorum? Tekrar söylüyorum aşıdan ağzı yanan tanıdık tanımadık insanlara. Sen şimdi evladına bilmediğin ama sana güvenilir olduğu söylenen bir şey yedir ve akabinde hastalansın. Bunu sen gibi birçok insan yaşasın. Kalkıp bilimsel araştırmaya ihtiyaç duyar mısın yoksa basitçe o yedirdiğin yabancı şeyden kaynaklandığını anlar mısın. Bu sadece bir örnek elbette ki bilimsel araştırmalar yapılsın kanıtlansın kaldı ki zaten kanıtlandı ama işi yokusa sürüyorsunuz inanmak istemediğiniz için bahaneler üretiyorsunuz.

Şurada ego savaşına girmeden tartışılamayacağını unutmuşum:)

Yıllardır ülkemizde görülmeyen çocuk hastalıkları dışarıdan gelen çocuklar ve ileri zeki insanların sayesinde tekrar hortladı... Aşı yaptırmayanlara çok kızıyorum , kendi çocuklarını düşünmedikleri gibi başkalarının çocuklarını da risk altına sokuyorlar. Lütfen aşılarını yaptırın çocuğunuzun , benim oğlum 4,5 yaşına geliyor tüm aşıları tam gayet sağlıklı bir çocuk. Bazı çocuk hastalıklarının ölüme ve sakatlanmalara yol açabileceğini lütfen unutmayın.

Aşılar koruyorsa neden korkuyorsunuz?

Nerde bunun bilimsel aciklamasi. Okumak isterim. O onu dediydi bu bunu dediydi degilde ne bilin bilimsel bie kurumun yapmis oldugu bi aciklama?

Aşılar hastalıkların ağır geçmesine engel oluyor hanımefendi... Sakatlanma ve ölüm gibi sonuçlardan koruyor.... Siz önce aşının ne işe yaradığını öğrenseniz iyi olur.

O dediğiniz aşılar safsa oluyor. Günümüzün aşıları için geçerli değil.

O dediğiniz aşılar safsa oluyor. Günümüzün aşıları için geçerli değil.
Pardon ya coca cola da böcekten yapılıyordu değil mi , hay Allah nasıl bir ülkede yaşadığımı unutuyorum bazen... Siz aşılatmayın çocuklarınızı , çocuk felci geçirip sakat kalırsa ama otizm olmadı diye avutursunuz kendinizi Allah korusun yavrucakları...

Hayir inanmam demiyorum, bana yapilan arastirmanin yabanci kaynagini gonder diyorum :) zira bu ulkede yapilan suca bile kilif bulacak ahlaksizlikta insanlar varken para icin yapilmayacak bir sey yok.. mesela senin cevrende bu kadar rahatsizlik olup benim cevremde bir tane bile olmamasi olayi curutuyor mu o zaman? Orta cag da mi yasiyoruz pinkpin, sayi bazli mi varacagiz sonuca.. ben cok acik bir insanim ama sen tezini savunacak done bulamiyorsun cunku yok.. bana bul, bugun gidip doktorumdan hesap sorayim.. ego mu? Estagfirullah, fikir alisverisi bu :)

Bu aşı karşıtlığı da yeni moda oldu.. bak ülkemizde şu anda kaş çeşit insan ve tekrardan hortlayan hastalıklar var.. cam fanusta büyütemezsiniz çocuğunuzu..
İki oğlum var ikisine de hangi aşı gerekiyorsa yaptırdım

Allah aşkına şu başkasının lafına bakarak hareket etmeyi bırakın alla sen arkadaşın tıp mı okumuş bilim mi okumuş ne biliyo acaba bende eczanede kalfayım hastaya bişey anlatıyorum ee böyle diyolar kızıyorum ya okumuş mu biliyo diye sen yaptır aşısını bebeğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…