- 12 Ekim 2016
- 223
- 353
- 103
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Yahu hala arastir diyorsun sevgili pinkpin, bende sana diyorum ki madem bu kadar eminsin bana arastirdigin bilimsel makaleleri yolla. Ingilizcedir zaten muhtemelen zira Turkce babam yazsa inanmam ki zaten yaza yaza ‘bilimsi cilismi vir’ dan oteye de gidememisler.. senin baz aldigin cocuklarin otizm nedenleri cok farkli olabilir ve buradaki uyeler buradan etkilenip asilatmayabilirler.. bunun sonucunda bir cocuk bile cocuk felci ya da menenjitten olse bu sorumlulugu alabilir misin? Her onumuze cikan kaynaksiz, ispatsiz yaziya inanacaksak bende yarin oksijenin zararlarini bir doktor imzasiyla yazdiririm, herkes nefesini mi tutacak o zaman?
Canım yukarıda yorumlarda yazmıştı facede aşı yaptıran ailelerin olumsuz hikayelerini okuyun diye. Kaynak o yani :)
Ciddi soyluyorum google kapansa ulkedeki cehalet orani yuzde 90 a cikacak
Hah, milli servetimizden edinilen bilgiler desenizeallahi seven 99999999999 kisi toplarken arada boyle engin bilgilere de yer veriyorlar demek artik
Hah, milli servetimizden edinilen bilgiler desenizeallahi seven 99999999999 kisi toplarken arada boyle engin bilgilere de yer veriyorlar demek artik
Yahu hala arastir diyorsun sevgili pinkpin, bende sana diyorum ki madem bu kadar eminsin bana arastirdigin bilimsel makaleleri yolla. Ingilizcedir zaten muhtemelen zira Turkce babam yazsa inanmam ki zaten yaza yaza ‘bilimsi cilismi vir’ dan oteye de gidememisler.. senin baz aldigin cocuklarin otizm nedenleri cok farkli olabilir ve buradaki uyeler buradan etkilenip asilatmayabilirler.. bunun sonucunda bir cocuk bile cocuk felci ya da menenjitten olse bu sorumlulugu alabilir misin? Her onumuze cikan kaynaksiz, ispatsiz yaziya inanacaksak bende yarin oksijenin zararlarini bir doktor imzasiyla yazdiririm, herkes nefesini mi tutacak o zaman?
Aşılar koruyorsa neden korkuyorsunuz?Yıllardır ülkemizde görülmeyen çocuk hastalıkları dışarıdan gelen çocuklar ve ileri zeki insanların sayesinde tekrar hortladı... Aşı yaptırmayanlara çok kızıyorum , kendi çocuklarını düşünmedikleri gibi başkalarının çocuklarını da risk altına sokuyorlar. Lütfen aşılarını yaptırın çocuğunuzun , benim oğlum 4,5 yaşına geliyor tüm aşıları tam gayet sağlıklı bir çocuk. Bazı çocuk hastalıklarının ölüme ve sakatlanmalara yol açabileceğini lütfen unutmayın.
Haha cok iyimsersin şekerim cumartesi diye miCiddi soyluyorum google kapansa ulkedeki cehalet orani yuzde 90 a cikacak
Aşılar hastalıkların ağır geçmesine engel oluyor hanımefendi... Sakatlanma ve ölüm gibi sonuçlardan koruyor.... Siz önce aşının ne işe yaradığını öğrenseniz iyi olur.Aşılar koruyorsa neden korkuyorsunuz?
Aşıların otizme yol açtığı kanıtlandı ve bunun için abd hükümeti bazı ailelere tazminat ödedi. Ayrıca aşıların prosedürünü isteyip bakın "ani bebek ölümü" yazar. Bunların yanı sıra içeriğinde bulundurduğu alüminyum ve cıva da yazar. Hatta ve hatta maymun, domuz ve gb hayvanların dna'larının kullanıldığı bile yazar. Bazı arkadaşlar fikirlerini belirtmeden evvel okuyup araştırsınlar. Ben çocuğuma aşı yaptırmıyorum etrafımdaki herkesi de bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum.
Aşılar hastalıkların ağır geçmesine engel oluyor hanımefendi... Sakatlanma ve ölüm gibi sonuçlardan koruyor.... Siz önce aşının ne işe yaradığını öğrenseniz iyi olur.
Pardon ya coca cola da böcekten yapılıyordu değil mi , hay Allah nasıl bir ülkede yaşadığımı unutuyorum bazen... Siz aşılatmayın çocuklarınızı , çocuk felci geçirip sakat kalırsa ama otizm olmadı diye avutursunuz kendinizi Allah korusun yavrucakları...O dediğiniz aşılar safsa oluyor. Günümüzün aşıları için geçerli değil.
Hem bilimsel araştırma istiyorsun hem inanmam diyorsun office. Baştan tüm yolları tıkamışsın. Ben aşısız olan çocuk kesin 100 yaşına kadar yaşar demiyorum zaten, aşıların sandığınız kadar masum olmadığını, içeriğinde kansere ve otizme yol açan ve bazen hemen bazen yıllar içinde ortaya çıkan hastalıklar barındırdığını söylüyorum. Neye mi dayanıyorum? Tekrar söylüyorum aşıdan ağzı yanan tanıdık tanımadık insanlara. Sen şimdi evladına bilmediğin ama sana güvenilir olduğu söylenen bir şey yedir ve akabinde hastalansın. Bunu sen gibi birçok insan yaşasın. Kalkıp bilimsel araştırmaya ihtiyaç duyar mısın yoksa basitçe o yedirdiğin yabancı şeyden kaynaklandığını anlar mısın. Bu sadece bir örnek elbette ki bilimsel araştırmalar yapılsın kanıtlansın kaldı ki zaten kanıtlandı ama işi yokusa sürüyorsunuz inanmak istemediğiniz için bahaneler üretiyorsunuz.
Şurada ego savaşına girmeden tartışılamayacağını unutmuşum:)
Allah aşkına şu başkasının lafına bakarak hareket etmeyi bırakın alla sen arkadaşın tıp mı okumuş bilim mi okumuş ne biliyo acaba bende eczanede kalfayım hastaya bişey anlatıyorum ee böyle diyolar kızıyorum ya okumuş mu biliyo diye sen yaptır aşısını bebeğin canımKizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?