- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Demek tv tableti kesince otizmli çocuklar düzeliyor:)) Tüh tıp dünyası bunu nasıl kesfedememiş? Baksanıza çözümü çok basitmiş, meğer aileler boşuna yıllarca terapiler aldırıp tonlarca para döküp acılar çekiyormuş...
Dalga mı geçiyorsunuz?
Bacım sen en güvendiğin doktora git sorDoktorlarda ikiye bolunmus. Her kafadan ayri ses
arkadaşımın çocuğuna daha yeni otizm teşhisi konuldu
ilk yasaklanan şey tv, telefon, tablet
çünkü iyileşmeyi engelliyor
her TV, tablet vb seyreden çocuk otizmli olmuyor fakat çocuğun genetiğinde varsa tetikliyor
otizmli olmayan çocuklarda ise 0-2 yaş döneminde çok TV, telefon, tablet izlettirilen çocuklar otizm benzeri gelişim bozukluğu gösterebiliyor
işte bu bozukluk bu etkenlerin ortadan kalkmasıyla düzeliyor
EvetAsilarin prosedurunu derken? Prospektus mu demek istediniz?
Tv tablet vs ancak etkileyici unsurdur otizme yol açmaz.
ŞeyEskiler turp gibi mi:) Ortalama omur cikmis 40 yasindan 80 yasina, anne/bebek olumu, bes yasindan kucuk cocuklarin olumu, genetik bozuklukla dogan cocuk sayisi eskiyle karsilastirilmayacak kadar dusuk ama asi "zararli":) he he, neye dayanarak soyleniyor orasi da mechul, tek bir calisma ama onu destekleyen baska yayinda yok!
Bilmiyorum ben hic rastlamadim burada . Suanda icinde bulundugum durum bu sadece ve fikir almak istedim. Bir sorun mu var ?Her hafta istisnasiz biri aciyor bu konuyu. Asi candir. Bukadar net...
10 cocuktan bir kaçı yaşıyordu işte engelli doğanları söylemeye gerek yokEskiler turp gibi mi:) Ortalama omur cikmis 40 yasindan 80 yasina, anne/bebek olumu, bes yasindan kucuk cocuklarin olumu, genetik bozuklukla dogan cocuk sayisi eskiyle karsilastirilmayacak kadar dusuk ama asi "zararli":) he he, neye dayanarak soyleniyor orasi da mechul, tek bir calisma ama onu destekleyen baska yayinda yok!
Evet var. Cehalet var sacmalik var gereksiz bir konu acma var var da var.Bilmiyorum ben hic rastlamadim burada . Suanda icinde bulundugum durum bu sadece ve fikir almak istedim. Bir sorun mu var ?
At kafası mı gece gece güldürdun beniEvet var. Cehalet var sacmalik var gereksiz bir konu acma var var da var.
Arkadasin saglikci mi? At kafasi var asilarin icinde yaptirmayin sakin.
Yazik cocuklara...
Avruoada asi olmayan cocuklari krese almamk icin uygulamalar var. Abd ye gitmek istesen senden asi karneni istiyorlar. Hala gelmis asi vurdurayim mi? Vurdurma kardesim vurdurma. Bir tane medya profu cikmis kendi reklamini yapiyor. Halk da yiyor
Goc yolu uzerinde bir ulkedeyiz. Binbir turlu hastalik var sinirlarimizda. Daha dun arkadasimin kizi rotadan hastaneye yatti pazartesiye kadar belki daha fazla yatacak. Menenjit vakasi artti adam gelmis arkadasim asinin icinde sinek bacagi var yaptirayim ki diyor. Otizm nedir bilgin var mi?
Amannn ister yaptir ister yaptirma ama lutfen asisiz cocuklari asililarla biraraya getirmeyin.
Bu ulke ne badireler atlatti da su canan karatay reklamcisini atlatamadi.
Aşıdandır o aşıdan
Sark cibani son 50 yildir gorulmeyen sark cibani var ülkede. Rota el ayak agiz su cicegi vs vs vs... ulkenin 70 yillik emegi boyle zir cahiller nedeniyle yok oluyor ya. 30 sene once cocuklar bogmacadan oluyordu. Yahi yesilcami acip izleseler kactane turk filminde verem var ya. Deli olucam yemin ederim. 2010larda asi reddi 130 civariyken instagram face gibi nedenlerle bu sayi 10000 i bulmus. Neden cunku keci boku koyuyorlar asiya hatta aslinda ulkemizde bor mineralinden asi uretecekler de abd cikarmamiza izin vermiyor... hay allahim ya..At kafası mı gece gece güldürdun benineyse isteyen yaptırsın isteyen yaptırmasın da suroyeliler yüzünden bir dünya hastalık tekrar türedi artı bide siz eklenmeseydiniz keşke
Ha şunu da ekleyeyim doktor ve hemşireler yapılan.aşılardan döner sermaye alıyorlar.
Bu konuda açılmış bir dava:
http://www.drtus.com/forum/viewtopic.php?f=74&t=132946
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?