- 28 Kasım 2010
- 42.414
- 140.863
- 798
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Bende aşıya karşıyım fakat şöyle bir seye de şahit oldum o eski toprak dediğimiz gruptan bircok tanıdığım zamaninda hepatit b aşısı olmadıkları için hep karaciğer rahatsızlıklarından dolayı vefat ettiler hemde 55-60 yaş civarlarında buna ne demeli?O eski toprak dediğimiz sapasağlam yaşlılarımızın hiçbiri aşılı değil buna karşılık günümüzde ölümcül hastalıklarla boğuşan binlerce bebek var. Sence neden?
Kizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
Degil :)Ya bunun öylesi böylesi var mı? Yaptırmamak suç değil miydi??
Aşıların otizme yol açtığı kanıtlandı ve bunun için abd hükümeti bazı ailelere tazminat ödedi. Ayrıca aşıların prosedürünü isteyip bakın "ani bebek ölümü" yazar. Bunların yanı sıra içeriğinde bulundurduğu alüminyum ve cıva da yazar. Hatta ve hatta maymun, domuz ve gb hayvanların dna'larının kullanıldığı bile yazar. Bazı arkadaşlar fikirlerini belirtmeden evvel okuyup araştırsınlar. Ben çocuğuma aşı yaptırmıyorum etrafımdaki herkesi de bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum.
Sen yaptırmıyomuşsun kendi çocuğuna yüklersin tehlikeyi sen bilirsin ama bari başka cocukların canlarına kastetme riskini alma, insanları son dönemde şu aşıları yaptırmamaya yönlendirenler cok büyük vebale giriyorlar. Bir de böyle sacma sapan bi tezle savunmaya girince iyce dayanamadım, gerçekten bu kadar mı cahil insanlar, bi doktorun sadece cocuk aşısında kazandığı döner sermaya nedir Allah aşkına? Aylık aldığı maaşın yüzde 1 bile etmez. Her gün yüzlerce hastalıkla ilgili binlerce uygulama yapılıyo hastanede. Bi bebek aşılarının mı döner sermayesi kalmış bu kdr komik bi para için hangi insan insanın canına kast etcek bişeyi yaptırır yani lütfen sacma sapan konuşup insanların beynini sacma sapan seylerle doldurmayın.
Demek tv tableti kesince otizmli çocuklar düzeliyor:)) Tüh tıp dünyası bunu nasıl kesfedememiş? Baksanıza çözümü çok basitmiş, meğer aileler boşuna yıllarca terapiler aldırıp tonlarca para döküp acılar çekiyormuş...
Dalga mı geçiyorsunuz?
Çocuğunuz aşısız ise onu salgın hastalıklardan toplumun aşılı olması korur. Bu akım abd den çıktı zaten. Gittikçe de yaygınlaşıyor. Şimdi hala devlet çatır çatır aşı yapıyor. Ama 30 yıl sonra aşılı bireylerin sayısı azalıp asisizlar artınca bu akımlar da terse döner artık. Neyse siz başkalarını "biliclendirdikce" çocuğunuzun hastalıklara yakalanma ihtimalini arttiriyorsunuz.
Tip dünyası aşıların otizm yapmadığını da keşfetmedi. Çok celiskilisiniz.
Saçma sapan sizsiniz! Kaç çocuğn aşı yüzünden hayatı çalındı haberiniz var mı? Yok. Konuâup duruyorsunuz. Aşılar yurt dısındaj geliyor neye güveniyorsunuz kime güveniyorsunuz? Ayrıca kimse kimsenin 1 lafıyla bu kadar önemli bir karar vermez merak etmeyin. Herkes fikrini belirtir araştıran araştırır kararını öyle verir. Bana göre siz vebale giriyorsunuz.
Olayı kişiselleştirip sidik yarışına çevirmeyin lütfen. Önemli bir konu tartışıyoruz.
Bu arada zahmet edip araştırdaydınız kanıtlandığını görürdünüz. Üstelik bizzat sağlık bakanlığı tarafından kabul edildi.
https://www.otizmdunyasi.com/agir-metal-otizm-iliskisi/
Hanimlar ben buraya sen daha cahil yo yo sen daha da cahilsin tarzı mahalle kavgası etmek için yazmadım.
Yazacağımı yazdım. Evladını azıcık düşünen oturur araştırır en azından nedir ne değildir diye kararını öyle verir.
Iyi de burada “ortaya cikarmistir” dan baska bir kanitlama gormedim.. kac cocuk uzerinde uygulanmis, kaci asili kaci asisiz.. yani ben mehdiyim diyen de var ulkede, mehdi mi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?