- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Tespinizi kursaginizda birakmak istemezdim ama esimin telefonunun saati 10 dakika ileride. Hanfendinin mesaj attigi saat 13.23 benim cektigim saat 18.29 eşimin telefonundaki saat de 18.39. Burada paylastigim saat de 18.35 :)%100 eminim ki ekran görüntüsüyle konu açılan saat farklıydı, görüntü saati konudan ilerideydi.
Küsüratlı bilgim de
Konu açılış saati 18.32 idi.
Ekran görüntüsü 18.59 idi ya da 49.
Her halükarda konuyla görüntünün uyumsuzluğundan ve ss'in saatinin ilerde olduğundan eminim.
Bu arada dedektif hanfendi istersen senin icin hergün esimin telefonundaki saati duzenli olarak cekeyim sana atayim. Mesala inandirici olmasi icin bileklerimi kesip selfie mi atsaydim buraya var mı bir onerin%100 eminim ki ekran görüntüsüyle konu açılan saat farklıydı, görüntü saati konudan ilerideydi.
Küsüratlı bilgim de
Konu açılış saati 18.32 idi.
Ekran görüntüsü 18.59 idi ya da 49.
Her halükarda konuyla görüntünün uyumsuzluğundan ve ss'in saatinin ilerde olduğundan eminim.
Naptın canm 2 gundur sıteye girmıyordum senın konuiçin girdim. Insallah sormussubdur esıne lütfen cekınme sor. Senınle evlendıyse sana sadık olmak zorunda, iyimiş hem evlensın hem karı kıza yazsın senıde gunlerve aglatsın buna hıc hakkı yok. Mademe vlilik kararı aldı sennle ve evlendi ozaöan sana gerçekci ve sadık olmal zorunda. Sende ıstedıgın seyın hesabını sormakta ozgursun. Yaptıkları yanlıslarda hesap soramayacaksak ne dıye evlendık kı arkadas gıbıde takılırdık kımse kımseye bısey dıyemeyecekse. acıklama bekledign zamanlar sertmı davranıyor siddet falabmu uyguluyor tam olarak daha once boyle konulargextımı aranızda bılmıyom ama lütfen rhatca sor. Bizde rahatlayalm kac gndur dusunyorm vallaBu arada dedektif hanfendi istersen senin icin hergün esimin telefonundaki saati duzenli olarak cekeyim sana atayim. Mesala inandirici olmasi icin bileklerimi kesip selfie mi atsaydim buraya var mı bir onerin
Cok mantıklıay dun niye aklima gelmedi bu fikir kadinin resimlerinden bir kac tane indirip onun adina ayni resimle bir hesap acip asil hesabi engelleyip sizin hesabinizi ekleyip kadinmis gibi konussaydiniz
Facede arama kısmına aradıgıb kişi dşyelim ne sektorde nerde calısıyorsa, orada filtrele diye bi kısım var ordn ıste calıstıgı sektor ve semt sekkınde yazınca face sana cıkarıyorNasil buldunuz meslek ve semtle çok merak ettim.Konu sahibinin bahsettigi kadin icin sormuyorum ama meslek ve semt yaxinca nasil bulunur facebookda aklim almadi.
Konunun fake oldugunumu dusunuyorsunuz, oyle bır durum olsa valla rahatsoz eden kadının fcesıde bulundu hatta bazı kısıler konu sahıbının ve esının bıle hesabını buldu. Yanı onlarında fake olması lazınm. Rahatsız eden kadın zaten fakede.konu sahıbı falan fake olamaz konuda fake olamaz. Takılmayın bence saate falan ben ve esımde bıyere gec kalmamak ıcın satlerımızı 5 10 dk ilerde kullanırız... Ama bende bu konu dısında merakedıyorum bazıları gelıp fake konu acıyor ya amacları nedır sonucta odul yok ısın ucunda para yok. Ne dıye gercekdısı konu acıp gıdıyolar bırde yenıuye olup sahte konu acıp gıdıyolar. Burdakılerle dalgamı gecmek ıstıyolar ne nıyetle oyle sacmalık yapıyolar anlamıyorumEvet mi?
Mesajlaşmayı dün görmeniz imkan dahilinde değil çünkü eekran görüntüsü saatiyle konu açtığınız saat uygunsuz.
Dün gördüm deseydiniz olabilirdi.
Konu 18.30 civarı açılmıştı ama ekran görüntüsü 18.59 civarıydı.
Saçma sapan mayyak mayyak işler yapıyonuz.
Konunun fake oldugunumu dusunuyorsunuz, oyle bır durum olsa valla rahatsoz eden kadının fcesıde bulundu hatta bazı kısıler konu sahıbının ve esının bıle hesabını buldu. Yanı onlarında fake olması lazınm. Rahatsız eden kadın zaten fakede.konu sahıbı falan fake olamaz konuda fake olamaz. Takılmayın bence saate falan ben ve esımde bıyere gec kalmamak ıcın satlerımızı 5 10 dk ilerde kullanırız... Ama bende bu konu dısında merakedıyorum bazıları gelıp fake konu acıyor ya amacları nedır sonucta odul yok ısın ucunda para yok. Ne dıye gercekdısı konu acıp gıdıyolar bırde yenıuye olup sahte konu acıp gıdıyolar. Burdakılerle dalgamı gecmek ıstıyolar ne nıyetle oyle sacmalık yapıyolar anlamıyorumbundan dolayıda suphelenmıs olabılırsıniz haklı olarak
Cok zor olmaliEydina canim ilgin icin tesekkur ederim oncelikle.
Hayir konusmadim. Ama dun esim şehir disina gitti. Bu gece geliyor.
Dusa girerken yine baktim telefonuna mesaj okunmamis bir sekilde duruyor garip..
Suan beklemedeyim dedigim gibi. Bu whats web dedikleri programi kurmaya calistim. Beceremedim sanirim. Geldigi zaman oradan da takibe almayi dusunuyorum.
Fakat esim surekli bendeki durgunlugun nedenini soruyor ve uzuluyor. Laflar bogazima kadar gelse de tutuyorum kendimi
Soku atlatamadim belki ondan bu durgunluk. 2 yil nisanlilikta falan ne bileyim. Hic yanlisini gormedimCok zor olmaliBen dayanamazdim sanirim
Bu arada dedektif hanfendi istersen senin icin hergün esimin telefonundaki saati duzenli olarak cekeyim sana atayim. Mesala inandirici olmasi icin bileklerimi kesip selfie mi atsaydim buraya var mı bir onerin
Peki konu fake olabilir neyin nesiydi o zaman ?Sıkıntınız var diye bu uslubu görmezden geleceğim.
Saati ileride kullanmak hiç aklıma gelmemişti.
Bir önceki günden de haberiniz olabilirdi, konu bu değil.
Saat uyumsuzluğu sizin için değil, eşiniz için dikkat çektiğim bir detaydı.
Daha öncesi olabilir diye.
Ama siz yine de bilek kesip (!) selfie atmayın (!) olur mu
Peki konu fake olabilir neyin nesiydi o zaman ?
Hayir hangi akilsiz insan buraya sayfalarca yorumu sadece eglenmek amacli yazar ki ?
Ilginiz için teşekkür ederim. Ama dediklerinizin hiçbiri değil.Konu açıldığında ilk dikkatimi çeken şey görüntü ve konu açılış saatinin uygunsuzluğu.
Açıkcası saati ileride kullanmak hiç aklıma gelen bir detay değildi.
Bu yüzden size sordum bugün mü gördünüz diye.
Belki bu fotoğrafı siz çekmediniz de eşinizin ss albümünde buldunuz, gibi ihtimaller aklıma geldi.
Saatten eminim, kusurattan emin olmasam da, konudan ilerdeydi görüntü, dedim.
Fake değilse dahi konu sahibi dünden biliyordur saate göre, dedim.
(Ya da diğer ihtimal, direkt siz çekmemişsinizdir de dediğim gibi albümde bulmuşsunuzdur, bu da bir ihtimal)
Bu da bir detay olarak burada dursun dedim.
Evet, fake de olabilirdiniz o yüzden uyumsuzluk detayı bir itham değil, cevapsız ya da ispatsız kalan bir sorudur.
Üstelik valla öyle fake hesaplar gördük ki ne saatlerini harcayan.
O sebeple saaat harcamak fake olmamak demek değil.
Umarım güzel bir çözüm bulursunuz.
Kolay gelsin.
Allah yardımcınız olsun.
Soku atlatamadim belki ondan bu durgunluk. 2 yil nisanlilikta falan ne bileyim. Hic yanlisini gormedim
Insallah ben yanilmis olayim diyorum. Esim asiri sevgi dolu davraniyor. Zaten oyleydi de durgunlugumdan oturu guldurmeye falan calisiyor.Anliyorum sizi.. cok yikici birsey. Ummadik tas bas yariyor iste
Insallah ben yanilmis olayim diyorum. Esim asiri sevgi dolu davraniyor. Zaten oyleydi de durgunlugumdan oturu guldurmeye falan calisiyor.
Agzina kurekle vurasim geliyor benim de
Aslinda bir sey bulamazsam kafamda güzel bir plan var. Gafil avlayacağım. Yanımdayken direk mesaji gosterip bu ne demek istiyorum. Sonrasi kendiliginden gelişir artikValla iyi sabrediyorsun canim sen. Ben boyle biseyi gorsem coktan uykusunda bogmustum o adami. Meraktan yerimde duramam ben yani.
Yanilip yanilmadigini bence sorarak anlayabilirsin.
Ben olsam kiza yazardim esim gibi. Esimin yaninda. Ne yaptim sanki neden bu kadar kiziyorsun ki falan gibisinden. Yaninda yaparim ama. Tepkilerine falan bakardim.
Aynen oyle. Daha iyi olur. Tepkisini gormek acisindan.Aslinda bir sey bulamazsam kafamda güzel bir plan var. Gafil avlayacağım. Yanımdayken direk mesaji gosterip bu ne demek istiyorum. Sonrasi kendiliginden gelişir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?