Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Ekran goruntusunu kendime kaydettim. Ama eşim bilmiyor telefonunun sifresini bildigimi. Aldatiliyor muyum ?? ( O mail falan nasıl yapiliyor ben bilmiyorum ya off

Şimdi gördüm eşiniz baya buluşma günü verip fırsat bulamayınca kadını ekmis kanıtları saklayın bosanirken burnundan getiririsiniz.

Ekran goruntusunu kendime kaydettim. Ama eşim bilmiyor telefonunun sifresini bildigimi. Aldatiliyor muyum ?? ( O mail falan nasıl yapiliyor ben bilmiyorum ya off
Mail adresinin sifresini bilseniz Facebook ayarlarına girip mesajları maile bildirim olarak göndermeyi secerdiniz. Maile gelirdi konuşmaları. Telefonda facebookta silse bile mail adresinden okurdunuz. Yada mail sifresini bilmiyorsanız esiniz telefonunu eline aldığında sizde kendi telefonunuzdan facebook una girin, yazışırken okursunuz o silmeden hepsini.

Bu adamlar niye böyle yaaa. 1 dk önce sizin diğer konunuzdaki amacınız bir de adamın yaptığı! Hemen yüz göz olmayın, takip edin. Facebook bilgisi olan arkadaşların yorumlarını dikkate alın. Eşiniz şifresini bildiğinizi bilirse hemen değiştirir, kanıtları da siler.

Eşimin facebook şifresini bilmiyorum kizlar. Bu zamana kadar aramizda boyle sorunlar olmadigi icin hicbir zaman sifre istemek falan aklıma gelmedi. Aynı sekilde esim de benden.
1 yildir evliyiz su son 1 haftadir icimdeki durtuler telefonunu karistirmama sebep oluyor ve her seferinde de bir sey cikiyor.
Bundan sonrasinda ne yapacagimi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemeliyim?
Hesap sormamak icin zor tutuyorum kendimi

Delileri mahkeme için topla yüzde yüz aldatılıyorsun boşanmayacaksan yüz göz olma..muhtemelen eskort kadın olmaya da bilir çünkü yazışma ağzı metresle eskort arasında ki bence fark yok gitmiş gelmiş..AA en önemlisi git tahlilerini yaptır hastalık kapmış olmayın bu kocanız denilen mahluktan

Umarim mesaji silmemissinizdir. Ekran goruntusunu alip kendinize mail atin ve saklayin. Size delil.
Kadinin da Turkcesi berbat. Esiniz bulusma ayarlayacakmis. Cevap gelmeyince kadin sinirlenmis.

Kocanızla konusmuslar belli , sonunda da kocanız ben sana söylicem görüscemiz zamanı demiş. Kızında paraya ihtiyacı varmış anlasılan ki isyan etmiş ne zaman buluscaz diye. Belkide kocanız sadece konusmak istemişti bulusmıcaktı kandırmış onu veya da size bunu yapamıcagını düsünüp vicdan yapıp vazgeçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…