Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Bir süre daha takipte kalicam. Bir şey bulamazsam sayet bu ekran goruntusunu gözüne sokacagim.
Suan kendimi zor tutuyorum. Sırf buraya yazilanlardan ötürü:(
Desteğinize ihtiyacim var... Şu mübarek günde ne diyeyim ki

Bir süre daha takipte kalicam. Bir şey bulamazsam sayet bu ekran goruntusunu gözüne sokacagim.
Suan kendimi zor tutuyorum. Sırf buraya yazilanlardan ötürü:KK43:
Desteğinize ihtiyacim var... Şu mübarek günde ne diyeyim ki

Bişey bulamazsan aramaya devam et...bu mesajı gösterme ne bileyim alakam yok der çıkar işin içindem gardını da alır ondan sınra

Çok kötü bir durum . Böyle durumlarda soğukkanlı olmak çok önemli. Ben olamazdım sanırım. Ama ne yazık ki eşiniz masum değil . Ben de 1 yıllık evliyim sizin yerinize kendimi koydum ve çok üzüldüm. Umarım çok büyük bir yanlış anlaşılma olmuştur , mesaj yanlış atılmıştır ... Eşinizi takibe almanızın vakti gelmiş.

Üzgünüm ama buluşmaya çalışmışlar gibi..takipte kalın bir süre..sormayın sakın ..inkar edecek çünkü ..delil toplayın

Çok üzüldüm. Bi de mutlu bir evlilik ve sadık bir eşinizin olduğunu düşünüyorsanız betona çarpmış gibi oluyor insan bende yaşadım böyle bir olay internetten bir kadınla konuşuyormuş eşim asla unutmadım yaptığını hamileydim o zaman ayrılamadım insanın içinden çıkmıyor

Ne bicim bir imla ve yazimdir bu boyle. Byy nedir? Ergen falan herhalde. Yazimindan tavrindan avam kokusu sezdim. Bence esinizin hareketlerini biraz gozleyin dikkat edin. İnkar edemicek bi haldeyken de pat diye ss gosterin kendi telefonunuzdan. Sizin icin ne kadar buyuk bir hayalkirikligi ve uzuntu oldugunu anlayabiliyorum. Ama sakinliginizi koruyun.

Çok üzüldüm. Bi de mutlu bir evlilik ve sadık bir eşinizin olduğunu düşünüyorsanız betona çarpmış gibi oluyor insan bende yaşadım böyle bir olay internetten bir kadınla konuşuyormuş eşim asla unutmadım yaptığını hamileydim o zaman ayrılamadım insanın içinden çıkmıyor
Aynen dediginiz gibi bu zamana kadar hicbir yanlisini görmedim bana karsi.
Hatta cocuk sever gibi sever beni gorseniz bu adam boyle şeyler yapmaz dersiniz ne bileyim kafam dallas gibi oldu

Back
X