- Konu Sahibi kirmizi oje
Eşim yeğenlerine babaları varken böyle. Kız yeğeni beni deli gibi kıskanıyor sen içeri git diyor mesela ya da amcam gelsin yengem gelmesin. Eşim umursamıyor ama üzülmüyorum diyemem bu duruma. Eşimle bi plan yaptıysak ufacık çocuk yüzünden bozulduğu da oluyor. Eşim o ne isterse yapıyor ki kendi söyler çocuk şımartılmaz diye ama farkında değil. Sırf o kıskanıyor diye diğer yeğenlerini kucağına bile almıyor düşünün. Güzellikle anlattım haksızlık yapıyosun dedim sonuç pek değişmedi. İlerde hatasının farkına varacak nasılsa artık takmıyorum bile
Benim eşimde böyle. Babaları varken doktora gidilecekse o götürür. Okuldan bir şey istedilerse gösteri kıyafeti vs babalarını değil eşimi ararlar. Havuza lunaparka gitmek isterlerse yine aynı şekilde. Bana yenge bile demiyorlar. Bir yere gidilecekse sevgilin gelmesin diyorlar. Yani birine söylesen çocugumu kıskanıyorsun büyütüyorsun falan der. Ama yaşarken o kadar sinir bozucu bir durum ki. Mesele cocuklarda değil. Ne kadar sağlıksız bir ilişki kurduklarını eş kişisine anlatamamak. Çocuğum olduğunda onlar çocugumu ve amcalarını kıskanacak, benim yavrum babasını kıskanacak saçma sapan bir iş.