- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
yalıtım için konustum ama sonradan yapılınca pek bir etkisi olmazmıs
üst dairenın de yaptırması gerekir dedi.
hakkı oluyormus evet ama ben de ev sahibiyim:)
çok üzücü dediğim gibi üstelik eğitimciler
kendısınısesnı duysanız burdan oraya gelır yaa resmen koca seslı zaten. kendi cocugu ses yaptkca kendı de ınletyo ortalıgı kzıına bagırarak nasıl onun sesı buraya gelıyor ben buna sesımı cıkarmıyorum o da cıkaramaz. ekleme yapmamısım ozaman sımdı tekrar okuyun hak verırsınjz
saati önemli değil ki diyorum
ya ben de yaşıyorum bunu yaşamasam belkı kızardım ama normal.gulme sesı gelıyor gıdıyor engellenemez seyler buyuzden esımle gulmeyı kendıme yasaklayamam ben mesela. yerı gelıcek tartısma sesı gıdecek ozaman da kavga etmeyın mı dıyecek görumcesı falan. ayıp msjda soylenmez zaten yuzyuze soylenır boyle seylerKsilen
ay yanlış yprum yapmak istemıyorum vallahı daha oncekı konularından da bahsetmısler arkadaşın. burda yalıtım oldugu halde normal bır konusma dahı duyuluyor ben oyuzden cok kasamıyorum kendımı bunu demek istedim. ama ıdter ıstemez normal tartısma dahı duyuluyor kımse ıstemez ben de ıstemem duyulmasını buyuzden eşim de ben de ozellıkle tartısma buyumesin dıye dıkkat ederız ama gülüşmelere dıkkat pek edemıyoruz o an susalım dıyoruz tabıkı bırbırımıze her an akılda olmuyor ınsanın ben konu sahıbınin gorumcesınin de mesaj atmasını sacma buldum. azonce de soyledıgım gıbi tatlı dılle dıyebılır sonradan soyleyebılır bana gore sesının gıtmesı ayıp degıl eger ayıpsa görumcesnın yaptıgı daha da ayıpOrada karşılaştırma amaçlı sadece çocuktan bahsetmiştiniz. Elbette annesinin de arkasından bas bas bağırmaması gerek. Tabii ki kendi gürültü yapan komşu sizin sesinizden rahatsız oluyorum diyemez. Ancak konu sahibi görümcem çok ses yapıyor yazmamış hiçbir yerde.
Tamam da, tartışmayı da zaten neden herkes öğrensin ki? Bağırarak, yeri göğü inleterek kavga edilir diye bir şey yok. Şahsen ben tüm mutlu ve mutsuz anlarımı komşularım bilsin istemem. Onların da anlarına mecburi kulak misafiri olmak istemem. Bu konunun hepsini okuyunca bana sadece arada gülüşmeler varmış da bu görümceye batmış gibi gelmedi. Çünkü konu sahibesi diyor ki bizim apartmanda da her türlü gürültü vardı, o da çekecek mecbur. Yani bana sizin görümceniz gibi bir insan gibi geldi konu sahibesi. Sesinin ayarı olmayabilir.
Olaya görümce değil de herhangi bir üst komşu olarak düşünürsek ,gecenin 12 sinde bende altta komşumun yüksek sesle gülüp konuşmasına sinir olurum ,üst kata tahmin ettiğinizden daha çok ses geliyor ve gerçekten uyunmuyor.apartmanda gece saatlerinde daha alçak sesle konuşmak gerektiğini düşünüyorum.12 yaaa
bu tarz yapıdaki insanlar da şunu savunurlar genelde
apartmanda yaşıyorlarsa gürültüye de katlanacaklar :)
Sende bekar görümcesin anlaşılan
Onlar nasil insanmis oyle, edepsizler.Evet biz de aynı şekilde dikkat ederiz eşimle
Benim üst katımdakiler genç çift, karı koca öğretmen
bütün yaz bana azap yasattılar
gunduz süreklı gezıyorlar ama gece 12 de eve geliyorlar , nasılsa ertesi gün iş güç yok
biz de sabah işe gideceğiz o saaatte uyuyoruz( uyumaya calısıyoruz)
işe koyuluyorlar ev süpür yer sil mutfagı topla
artık evin hangi odasında ne iş yapıyorlar resmen ses bizim evdeydı
gece 2 de makınaya camasır atıyor bizim evin içinden helikopter gecıyor sanki
uyumak için resmen onların uyumasını bekliyorduk eşimle
saat 3-4 ü buluyordu.
eylülde okullar acıldı, bunlar inlerine cekıldıler saat gece 10 gibi uyuyorlar
eşimle koca yaz biz de bunlar işe baslayınca rahatsız edelim dedik ama yapamadık işte
şimdi okullar kapandıgında benım evimde 2-3 ay işkence durumu baslayacak
kaç kere konustuk anlamadılar, empati yapın dedim
benim kendi evim dediler ( biz de ev sahibiyiz ki bence hiç mühim değil)
polis cagırın dediler en son baya karsı karsıya geldık
ve bu ınsanlar dediğim gibi genc öğretmenler
apartmanda yasamaya alısacaksınız dedıler:) aslında yasamayı bilmeyen onlar
istediğin gibi yasamak apartmanda yasamak oluyor işte bazıları için
kötü olamadık işte ama bu yaz bakalım neler olacakOnlar nasil insanmis oyle, edepsizler.
Çağırın siz de polis, ne demek gecenim 12 sinde ev supurmek.
Magarada yasasa yine yapmaz her seyin bir oluru var.
Önemli olan eşiniz tavri. Haddini bildirsn bu kadar basit. Bide taşının. Uzak gidin şu akraba milletne.of kızlar bu kız beni sürekli uyuz etmek zorunda mı?
Kocamla gülüyoruz konusuyoruz kocama mesaj atıyo sesiniz cok çıkıyo başlıycam şimdi sizin sesinize diye
Uyu etti beni ya uyuz
Napıcam bunla bilmiyorum biz yeni evliyiz tabiki kocamla kakara kikiri yapıcaz.
Uyuz oldum bende onu uyuz etmek istiyorum resmen
Altlı üstlü oturuyoruz
çok ilginç bir konu gece 12 de ses yapan konu sahibi ama burada gelmiş kaynana ve görümceyi suçluyor milletçe çok güzel kafalar yaşıyoruz
Yorumlarina bayildimsorun görgüsüzlük ama asıl sorun görgüsüzlük yaptığını bilmeyecek derecede görgüsüz olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?