Konu yine görümcem

Orada karşılaştırma amaçlı sadece çocuktan bahsetmiştiniz. Elbette annesinin de arkasından bas bas bağırmaması gerek. Tabii ki kendi gürültü yapan komşu sizin sesinizden rahatsız oluyorum diyemez. Ancak konu sahibi görümcem çok ses yapıyor yazmamış hiçbir yerde.

Tamam da, tartışmayı da zaten neden herkes öğrensin ki? Bağırarak, yeri göğü inleterek kavga edilir diye bir şey yok. Şahsen ben tüm mutlu ve mutsuz anlarımı komşularım bilsin istemem. Onların da anlarına mecburi kulak misafiri olmak istemem. Bu konunun hepsini okuyunca bana sadece arada gülüşmeler varmış da bu görümceye batmış gibi gelmedi. Çünkü konu sahibesi diyor ki bizim apartmanda da her türlü gürültü vardı, o da çekecek mecbur. Yani bana sizin görümceniz gibi bir insan gibi geldi konu sahibesi. Sesinin ayarı olmayabilir.

ay yanlış yprum yapmak istemıyorum vallahı daha oncekı konularından da bahsetmısler arkadaşın. burda yalıtım oldugu halde normal bır konusma dahı duyuluyor ben oyuzden cok kasamıyorum kendımı bunu demek istedim. ama ıdter ıstemez normal tartısma dahı duyuluyor kımse ıstemez ben de ıstemem duyulmasını buyuzden eşim de ben de ozellıkle tartısma buyumesin dıye dıkkat ederız ama gülüşmelere dıkkat pek edemıyoruz o an susalım dıyoruz tabıkı bırbırımıze her an akılda olmuyor ınsanın ben konu sahıbınin gorumcesınin de mesaj atmasını sacma buldum. azonce de soyledıgım gıbi tatlı dılle dıyebılır sonradan soyleyebılır bana gore sesının gıtmesı ayıp degıl eger ayıpsa görumcesnın yaptıgı daha da ayıp

Görümce mesajı aynen bu şekilde mi yazdı. Çok kaba bir mesaj amaaa gece 12 geç bir saat gürültü yapılmaz yapılmamalı yani

Bu kız dediğiniz kim? Konu açarken ayrıntı verseniz. Eski konularınıza bakmak zorunda değiliz.
Ayrıca gece 12 de kim ses yaparsa yapsın bende ikaz ederim.

Olaya görümce değil de herhangi bir üst komşu olarak düşünürsek ,gecenin 12 sinde bende altta komşumun yüksek sesle gülüp konuşmasına sinir olurum ,üst kata tahmin ettiğinizden daha çok ses geliyor ve gerçekten uyunmuyor.apartmanda gece saatlerinde daha alçak sesle konuşmak gerektiğini düşünüyorum.

Peki saat kac ta oluyo bu olay yani mesaj atmis ya. Cok gec saatlerde olmussa eger uykusnu etlilemis olabilir mi bazi insanlar cok etkilenir sesten sahsen ben gurultuye gelemiyorum. Ha eger gunduz se kiskanmıs olabilir

Görümcenizi ayıpladım.
Kendisi bahsettiğiniz derecede korkunç görümce olmayı başaramamış.
Kötü görümceler o mesaji eşinize değil size atardı.
Tavanı süpürge ucuyla dürtmek suretiyle huzurunuzu bozardı. Uff şu forumda görümce korudum ya sayenizde...

Onlar nasil insanmis oyle, edepsizler.
Çağırın siz de polis, ne demek gecenim 12 sinde ev supurmek.
Magarada yasasa yine yapmaz her seyin bir oluru var.

Onlar nasil insanmis oyle, edepsizler.
Çağırın siz de polis, ne demek gecenim 12 sinde ev supurmek.
Magarada yasasa yine yapmaz her seyin bir oluru var.
kötü olamadık işte ama bu yaz bakalım neler olacak
hatta ben onlara uyarıda bulunduktan snr aracımın plakası sökülmüş ve yamulmustu site otoparkında
tedirgin oldum ben de.

Yatak odanızın seside gidiyorsa gece bnde uyarmak içn böyle bi bahaneyi kollardım. Gülmenizi bahane yapmış anlayacağınız..

Önemli olan eşiniz tavri. Haddini bildirsn bu kadar basit. Bide taşının. Uzak gidin şu akraba milletne.

Gecenin 12sinde gürültü yapıyorsunuz, uyarılıyorsunuz, sonra görümce bekar olduğu için sizi kıskanmış oluyor. Kafalar pırıl pırıl maşallah.

Millet de daha çok gürültü yap filan demiş, veya kocasızlıktan vursunmuş görümceyi. Evet, çünkü herkes sizin gibi koca meraklısı. Hey Allahım.
Şu konuları okuyunca yurdumda ne kadar çok varoş tipler olduğunu bir kez daha farkediyorum.
Ne biçim medeniyetten uzak bir toplum olduk biz? Apartmanda yaşamayı bilmeyen çiftlikte yaşasın. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Medeniyet parayla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…