- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.431
- 248
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bence cok bencilsiniz. Cekecek ne demek onlar sizin aileniz oldu artik. Belki de gercekten rahatsiz ediyorsunuz, yeni evli olmaniz gorumceniz dahil kimseyi rahatsiz edebilme hakki vermiyor size bence.Ay yapıcak hiç bşeyim yok ya babamın evinde de öyleydi şimdide öyle ya çekicek yada keyfi bilir
deseydiniz ya mutluyum bin şükür anacımBen bu mesajı yeni görüyorum bi kaç gün önce kv dem de gülme sesin cok geliyo dedi ay ne koymuş gülmem insanlara
kusura bakmayın gece 12 denince iş değiştiSende bekar görümcesin anlaşılan
Ben bu mesajı yeni görüyorum bi kaç gün önce kv dem de gülme sesin cok geliyo dedi ay ne koymuş gülmem insanlara
Verecegin en güzel cevap 'ay anne napiiiimmmmm oglunun eli dursa dili durmuyooooooooo yaaaaaa' diyip birde orda kahkaha kopartmak
benim üst katımdaki de sizin tarzınızda demekBana tuhaf geliyo galıba bu durum bitek. Babamın evinde bizim komşulardan asla böyle tepkiler gelmezdi gece 12 de süpürge açardı komşu bizde onlarda kimse sesini çıkarmazdı aile gibi olmuştuk artık bundan benim rahatlığım şuan yadırgıyorum
uçmuş bunlarSiz ciddi misiniz?
bu tarz yapıdaki insanlar da şunu savunurlar geneldeApartmanda oturmak dikkat gerektiren bir şey. Kim.olursa olsun komşu hakkı diye birşey var. Demek ki sesinizden çok rahatsız olmuşlar. Ben olsaydım daha dikkatli olurdum. Hele ki yatak odalarında daha bi özen göstermek gerekir diye düşünüyorum. Mahremiyettir neticede. Komşumuz gorumceniz ol7nca sanırım sinir olmuşsunuz. Başkası olsa utanır konu acmazdiniz
benim üst katımdaki de sizin tarzınızda demek
gecen gece 2 de temızlık yaptı onun yuzunden işe uykusuz geldım
boyle yetişmiş olablirsiniz ama
uçmuş bunlar
hiç utanma edep kalmamış cidden . pes diyorum ne hallere gelmişiz
benim üst katımdaki de sizin tarzınızda demek
gecen gece 2 de temızlık yaptı onun yuzunden işe uykusuz geldım
boyle yetişmiş olablirsiniz ama
uçmuş bunlar
hiç utanma edep kalmamış cidden . pes diyorum ne hallere gelmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?