Konu yine görümcem

Ay yapıcak hiç bşeyim yok ya babamın evinde de öyleydi şimdide öyle ya çekicek yada keyfi bilir
Bence cok bencilsiniz. Cekecek ne demek onlar sizin aileniz oldu artik. Belki de gercekten rahatsiz ediyorsunuz, yeni evli olmaniz gorumceniz dahil kimseyi rahatsiz edebilme hakki vermiyor size bence.

Demekki surekli ses oluyor ki baslicam filan tarzi yazmis sanki sabredip patlamak gibi bir mesaj sanirim. Sizde gec saatte dikkat edin alt kattaki gorumce degil komsunuz da olabilirdi sirf gorumceniz diye sinirlenip karsilik vermeye calisiyorsunuz

Gece çorba yapıyorum ne var demişsiniz ama o blender öyle bir ses çıkarıyor ki.
Bir kere aynı öyle bizim üst komşu da o tarz bir şey yapıyor sanırım, blender sesi gece 12.30’da anlatamam nasıl yankılanıyor o ses gece sessizliğinde.
Gece uykumdan sıçrayıp kim kek yapıyor yaaaa diye bağırmışım
Psikolojim bozulmuş

Siz de gurultu yapmayin demek ki ses cok gidiyor bu huzur bozmak degil, yasam alanlarimizda saygili olmaliyiz gece vakti sahsen kimsenin kahkahalarini duymak istemem saat tikirtisinda bile uyuyamiyorum empati yapin lutfen tv sesini bile kistiriyorum ben kimse sizin sesinizi cekmek zorunda degil.

neden altlı üstlü oturmayı kabul ettin.
çok zor oluyor çocuk da yap ohoo anam.
o görümce bekar ise hergün çatkapı gelir bebegi görmeyi.
ben bunu yaşadim hergün bebegimi görmeye gelip sevip çikiyordu.
kızım 1 yaşinda.
halasını çok seviyor işe başadim halası bakiyo. hemde seve seve.
ama içimdeki hiç bi hevesim kalmadi yapabilecegi bişeyim yok.
sen ona uyuz et o sana ediyosa ben yaparim onu hiç çekinmem. bişey yapamiyo heheh

Görümce bekar olunca hemen “kıskandı” diye sıfatlanması hoş olmuyor..bende 31 yaşında evlenmiştim..tüm arkadaşlarımın bebekleri bile vardı o zamanlar..bende herkesi kıskanmış mı oldum..evlilik vakti-saati gelince oluşan bir eylem.

Belki Kp yada Kv rahatsız oluyor erken yatıyolar, binada ses yalıtımı yoksa ses çok gidebilir doğrudur..görümcede kardeşine msj atıp uyarmış..

Başka bir yere taşınsanız “çekmek zorundalar” diyemeyip çenenizi tutacaktınız..neden toplum kurallarına uymak, erkek tarafı söz konusu olunca saygı göstermek zor geliyor??

of anlayabılıyorum benım de alt katımda kayınvalidem oturuyor bizim de ses çok gıdıyor. Onlarında gelıyorr cokca.. yatakodalar da aynı hızada ama napaym hıc dıkkat edemıyoruz guluyoruz falan da daha bısey dıyen olmadı ama derlerse sizin de cokgelıyor aynı hassasıyetı sız de yaparsanız sevınırım derdım. sen de aynı mesajı görümcene at sesini duydugun bi anda. tatlım sesın cok gelıyor biraz dikkat yaz :))))

Apartmanda oturmak dikkat gerektiren bir şey. Kim.olursa olsun komşu hakkı diye birşey var. Demek ki sesinizden çok rahatsız olmuşlar. Ben olsaydım daha dikkatli olurdum. Hele ki yatak odalarında daha bi özen göstermek gerekir diye düşünüyorum. Mahremiyettir neticede. Komşumuz gorumceniz ol7nca sanırım sinir olmuşsunuz. Başkası olsa utanır konu acmazdiniz

benim üst katımdaki de sizin tarzınızda demek
gecen gece 2 de temızlık yaptı onun yuzunden işe uykusuz geldım
boyle yetişmiş olablirsiniz ama
Siz ciddi misiniz?
uçmuş bunlar
hiç utanma edep kalmamış cidden . pes diyorum ne hallere gelmişiz

bu tarz yapıdaki insanlar da şunu savunurlar genelde

apartmanda yaşıyorlarsa gürültüye de katlanacaklar :)

Kaynanasina sizin de ses geliyor diyen, oglunun eli durmuyor diyen. Cok terbiyesiz kadinlar var, umarim hic biri ile yollarimiz kesismez.

Şahsen evde olduğum tüm saatler boyunca azami gayret ediyorum ses gitmesin diye. Banyonun kapısını kapalı tutuyorum gündüz bile, camdan ses gidiyor diye. Benim konuşmalarımı falan neden duysunlar? Ben onların sesinden neden rahatsız olayım? Gece olunca da kısık sesle konuşuyoruz evin içinde. Özellikle ortak duvar olan odada.

Konuştuğunuz her şeyi, güldüğünüz tüm anları herkesin bilmesinden rahatsız olmuyor olabilirsiniz ama insanlar geceleri dinlenmek isterler, bu onların hakkı ve buna saygı göstermeniz gerek. Gece 11'den itibaren dikkatli olunmalı apartmanda yaşanıyorsa.

Akşam karanlığında süpürge açmak durumunda kalsam inşallah rahatsız etmemişimdir diyorum, ki herhalde en geç açtığım saat 9 falandır ve o da bir iki sefer oldu. Gece 2 nedir? Bazı insanlar gerçekten apartmanda yaşamayı bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…