Konular silinmezse yandim..yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanatlarimruhumda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
391
739
53
Merhaba arkadaşlar.. yöneticiye mesaj attim ama yeterli olur mu bilemiyorum.. eski kullanici adim sosyal medya hesabindaki adim ile ayni idi.. ben öğretmenim ve ogrencilerim didik didik edip sosyal medya heaabimi bulmus. O adi google da aratinca da kk yi keşfetmişler.. esim, evliliğim ile ilgili sorunlar da alenen ortaya dökülmüş oldu.. konulari açarken bu kadar cabuk ifsa olunabilecegi aklima gelmemisti .bilsem ayni nick kullanmazdjm zaten.. konularin silinlesi icin ne yapmam gerek bilen varsa yol gostersin lutfen..mesaj iceriklerini silmiştim ama banlandim..

Silinmez.

Bildigim kadari ile konular kesinkes silinmiyor ama sizin icin bi insiyatif kullanilir mi, bilemiyorum..
Bahsettiginiz profili herkese karsi sınırlandırırsanız profil detaylari ve konular cikmaz sanirim..

E siz bu başlığı açarak kendinizi tekrar ifşa etmişsiniz. Çocuklar şimdi de o hesap gerçekten öğretmenimizinmiş şimdi de saklanmaya çalışıyor diye düşünecek.
Diğer mesajlarda zaten ogretmen oldgumu çocuğumu esimi yani hayatima dair bircok bilgiyi verdim malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…