- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
- Konu Sahibi Kanatlarimruhumda
-
Silinmez.Merhaba arkadaşlar.. yöneticiye mesaj attim ama yeterli olur mu bilemiyorum.. eski kullanici adim sosyal medya hesabindaki adim ile ayni idi.. ben öğretmenim ve ogrencilerim didik didik edip sosyal medya heaabimi bulmus. O adi google da aratinca da kk yi keşfetmişler.. esim, evliliğim ile ilgili sorunlar da alenen ortaya dökülmüş oldu.. konulari açarken bu kadar cabuk ifsa olunabilecegi aklima gelmemisti .bilsem ayni nick kullanmazdjm zaten.. konularin silinlesi icin ne yapmam gerek bilen varsa yol gostersin lutfen..mesaj iceriklerini silmiştim ama banlandim..
Öğrencilerle sınırlı kalsin en azindan..E artık bulduklarına göre konuları çoktan okumuş olmalı değiller mi?
Anlamadim nasil etti buldular.. yine de riSk almak istemiyorumKk profilinizi kapatmışsınız, konularınızı göremezler artık öyle değil mi?
ESim de bulursa diye korkuylrum adami bayagi gomdum burda dertlesiyorum diye..3-5 güne unutulur canını sıktığına değmez
Diğer mesajlarda zaten ogretmen oldgumu çocuğumu esimi yani hayatima dair bircok bilgiyi verdim malesef.E siz bu başlığı açarak kendinizi tekrar ifşa etmişsiniz. Çocuklar şimdi de o hesap gerçekten öğretmenimizinmiş şimdi de saklanmaya çalışıyor diye düşünecek.
Yandik o zamanSilinmez.
Hadi ya üzücü olmuş. Kazene ya da muneye özelden mesaj atın silerler belki.Diğer mesajlarda zaten ogretmen oldgumu çocuğumu esimi yani hayatima dair bircok bilgiyi verdim malesef.
Öğrencilerin ilk sorusudur zaten sosyal medya adiniz ne takip edelim? Soylemeyince daha da merak ediyorlarBazen bir derdim var bile başlı başına dert oluyor
Ne olduda öğrencileriniz sizi bu kadar araştırma gereği duydu
Bu enerjiyi olumlu kullansak şimdi dünyada birdikÖğrencilerin ilk sorusudur zaten sosyal medya adiniz ne takip edelim? Soylemeyince daha da merak ediyorlar
Aynen oyle ..inanin sınavdakendi hayatimdan sorsam daha yüksek alırlar..anlatmamis olsam daBu enerjiyi olumlu kullansak şimdi dünyada birdik
Ya size ne öğretmenin hayatından eşek sıpaları
Eski nick mi?Ama nickinizi Google girince konulariniz filan çıkmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?