Konular silinmezse yandim..yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de sizler de beni bulun dememis ki? Masaallah yine herkes sosyal medyasina kadar bulmus..
Mesajinizi sikayet edeceğim belki size hemen donerler böylelikle.
Kızın eski nickini Google girince ilk satırda sosyal medyası - ikinci satırdan itibaren buradaki tüm konuları gözüküyor demenin ona zarar verir bir yanı yok. Zaten kendisinin de dile getirdiği açtığı konunun ana teması bu

İyi de sizler de beni bulun dememis ki? Masaallah yine herkes sosyal medyasina kadar bulmus..
Mesajinizi sikayet edeceğim belki size hemen donerler böylelikle.
Biz şu şu platformlarda şu kişi sen misin demedik.
Nickini değiştirse de bulunabildiği için uyardık ki ya silsin ya da gizlesin diye.

Profile sınırlama getirilince hiçbir şeyini okuyamıyorlar diye biliyorum denediniz mi

Senn derslerinden düşük puan aldıklarını hayal ettimde, eşine anlatabilirler. Sonuna kadar inkar etseydin keşke

Büyük geçmiş olsun. Bu konuda içim çok rahat. Beni googleda aratan çıkmaz zaten ama... çıkarsa da bulacağı şeyler kesinlikle benimle alakalı şeyler olamaz
Ben sizi burda ne zaman görsem aklıma The Tudors geliyor. Ordan Natalie Dormer ordan da Game of Thrones asfahhaha. Sonra açıp izliyorum falan. Şikayetçiyim sizden
Ama Natalie Portman en efsanesi :)

Burada mumkun oldugunda asla kimsenin sezmeyecegi nickler kullanmak daha mantikli bence cunku ozel sorular soruyoruz belki de asla ailemize en yakin arkadssimiza dahi anlatamadigimiz seyleri yaziyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…