Konular silinmezse yandim..yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadim nasil etti buldular.. yine de riSk almak istemiyorum
Yani çok kolay değil mi bulmak? Sosyal medya hesabınızdaki nickinizi kullanmışsınız burada,google'a yazsalar çarşaf çarşaf çıkar bence.
Hatta şu an actığınız konu başlığı bile ben burdayım diyor.
Yönetim yardımcı olur belki ama olan olmuş.

Yalniz 10 sayfada eskiler silinmiyo.hepsi goruluyor.bende oyle saniyodum takii esim tum yazdiklarimi bulana kadar

Burdan nickinizi degistirseniz bile eski alıntılarda kalıyor. Ben de ona göre yorum yapayım diye bı baktım, hemen gördüm eski nick.i. Ve google.a yazınca herseyiniz ortada ve çok spesifik bi nick. Benim değil diyemezsiniz. Bunu önceden düşünmeliydiniz, derhal konularinizi sildirin, öğrenci milletini bilirim, çok malzeme yaparlar. Bütün okul bakar.
En iyisi burada ne nickle olursa olsun, çok özelimizi ayrıntılı bilgilerle paylaşmamak. Bence kazen ve mune yardımcı olur.

Yalniz 10 sayfada eskiler silinmiyo.hepsi goruluyor.bende oyle saniyodum takii esim tum yazdiklarimi bulana kadar
Canım profiline kısıtlama getirirsen profilden göremez (esin profilden görmüştür) benim dediğim şekli ile bakıldığında sadece son 10 sayfa gözüküyor.Ama konu sahibinin durumu farklı onun doğrudan Google ye girince çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…