Konular silinmezse yandim..yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz tam olarak öğrencilerden mi eşinizden mi cekiniyorsunuz ?
Öğrencilerim arasında yayılmasın istiyorum. Onlarin bana bi yaptırımı olamaz sadece imajim zedelenmesin.. ama birileri bulabiliyorsa esim de görmesin o gorurse olay baska bir hale dönüşür.

Öğrencilerim arasında yayılmasın istiyorum. Onlarin bana bi yaptırımı olamaz sadece imajim zedelenmesin.. ama birileri bulabiliyorsa esim de görmesin o gorurse olay baska bir hale dönüşür.
Eşin en üstte sağda büyüteç resmi olan bir yer var ya...oraya senin nicki girerse (ben girdim ve su anki nickin 2017 ye kadar gitti ,yani bu nicki 2017 de kullaniyorsan eski nick bu ) onunla ilgili yazdıklarını görür mü görür .Belki çeki düzen verir kendine diyorsan kalsın.Yok görmesin diyorsan git herkese yorum yap...10 sayfada eskiler silinir yeniler kalir

Hayir bi nick yeni adam hala düzelmedi malesef aslinda bi taraftan görse mi diyorum

Öğrenciler seni kandırmış olabilir mi? Ya da telefon numaranı verdiysen instagramda öyle buluyorlar sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…