konum kapancak biliyorum ama yazmadan gecemiycem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Burda dini konu yasak biliyorum ama yazma gereği duyuyorum burda çok saçma düşüncelere rasliyorum ben tesetturluyim çok sukur ne kadar hakkını veriyorum onu allah bilir ama açık olanlara da saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi kendi inancı ama açık olanların bazıları kendileri kapanmıyor diye farz değil diyor yok ayet göster yok ne yok ne yani yapimiyorsun yapmıyorsun ben yapamıyorum de en azindan o senin günahın ama yok böyle bişey demek inkara giriyor görünce çok sinirleniyorum çok uzun oldu kusura bakmayın herkesin düşüncesini saygı duyuyorum kimseye cevap vermiycem

Herkes ayni seye inanmak zorunda degil..farz Kuranda yazar oraya bakilmali.. milletin ne dedigi onemsiz

وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ اَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْد۪ينَ ز۪ينَتَهُنَّ اِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلٰى جُيُوبِهِنَّۖ وَلَا يُبْد۪ينَ ز۪ينَتَهُنَّ اِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ اَوْ اٰبَٓائِهِنَّ اَوْ اٰبَٓاءِ بُعُولَتِهِنَّ اَوْ اَبْنَٓائِهِنَّ اَوْ اَبْنَٓاءِ بُعُولَتِهِنَّ اَوْ اِخْوَانِهِنَّ اَوْ بَن۪ٓي اِخْوَانِهِنَّ اَوْ بَن۪ٓي اَخَوَاتِهِنَّ اَوْ نِسَٓائِهِنَّ اَوْ مَا مَلَكَتْ اَيْمَانُهُنَّ اَوِ التَّابِع۪ينَ غَيْرِ اُو۬لِي الْاِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ اَوِ الطِّفْلِ الَّذ۪ينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلٰى عَوْرَاتِ النِّسَٓاءِۖ وَلَا يَضْرِبْنَ بِاَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْف۪ينَ مِنْ ز۪ينَتِهِنَّۜ وَتُوبُٓوا اِلَى اللّٰهِ جَم۪يعاً اَيُّهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü'minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz! - Nûr 31. Ayet

Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. - Ahzâb 59. Ayet

Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. - Ahzâb 59. Ayet
Tamam :110:

Burda dini konu yasak biliyorum ama yazma gereği duyuyorum burda çok saçma düşüncelere rasliyorum ben tesetturluyim çok sukur ne kadar hakkını veriyorum onu allah bilir ama açık olanlara da saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi kendi inancı ama açık olanların bazıları kendileri kapanmıyor diye farz değil diyor yok ayet göster yok ne yok ne yani yapimiyorsun yapmıyorsun ben yapamıyorum de en azindan o senin günahın ama yok böyle bişey demek inkara giriyor görünce çok sinirleniyorum çok uzun oldu kusura bakmayın herkesin düşüncesini saygı duyuyorum kimseye cevap vermiycem

Sizin nezdinizde tüm üyelere yine yeniden cevap olsun.

"Dini" içerik yasaktır, bu yasak tüm din ve mezhepleri kapsar, yasak kapsamında Müslümanlar yazamaz, Yahudiler yazabilir gibi bir ayrım yok, hiçbir inanç burada yorum olarak yazılamaz yasak çünkü tartışmalar çıkıyor, çünkü bu sitede her inançtan insan var, çünkü inançlar insanların en kutsal değeridir ve saygı duyulmalıdır.

Aynı şekilde tüm inançlar ve mezhepleri, bunun yanısıra deizm ve ateizm'i aşağılamak, küçümsemek de yasaktır.

Defalarca rica ettiğim gibi yine rica ediyorum sitede dini yazılar yazılmasın, inançlarınıza biraz saygınız varsa yazmayın, yazanları da bildirin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X