konum kapatılmış

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Niye eleştirilere açık değiliz,üyelerle ilgili konu açmadım açtığım konu üslupla ılgılıydı. ...ne yani

Bişi söyleyince hem ban alıyoruz hem konumuz kapatılıyo...ama hakaret edenler nolcak bu da kapatılcak biliyorum

E bu da kapatılacak şimdi :)

Biliyorum :):):) ama nie ya çok demokratik bi ortam değil ama ya olmazki

çok merak ettim niye kapatıldıgını şimdi bakacagım diğer konunuza
neden kapatıldıgını anlamayacagınız sorgulayacagınız kadar ne olmuş olabilr acaba merak ettim.

Bazı kurallar var değil mi? Dün gece de senin konun yetkili kişi tarafından açıklama yapılarak kapatılmıştı. Hala neyin peşindesin?
Ayrıca hakaret boyutunda cevap yazanlara da gerekli cezalar verilir sen merak etme. Ama insanlar buraya hayatlarıyla ilgili şeyleri yazıyorsa, herkes aynı biçimde cevap verecek diye bir kural yok, kimisinin üslubu sert olabilir, bu ihtimali de göz önünde bulundurarak dökecekler o zaman hayatlarını buraya. Aldığı tepkileri beğenmeyen yazmasın !

İyi güzel de,demokrasiden,saygıdan,insanların birbirini yargılamasından,acımasız yorumlarından haksızlıklardan bahsediyorsun,kendin bir sitenin yöneticilerinin koyduğu kurallara uymuyorsun.Nerede kaldı senin demokratlığın,empatin sağduyun,saygın.Bir de çocuk gibi kapatın bu konuyu da diyorsun.Galiba senin canın sıkılmış,eğlence arıyorsun.
Bak güzel kardeşim.Burası sosyal bir platform.Dünya kadar insan giriyor.Normali de normal olmayanı da,ergeni de yaşlısı da,eğitimlisi de,cahili de.....Herkes kendi bakış açısına,kendi fikrine göre yorumlar.Yeri gelir kızarız,yeri gelir tartışırız yeri gelir düşüncen yanlış deriz ama BUNCA İNSANI TERBİYE EDEMEYİZ.Konuya yorum yapan nasıl acımasızsa,bazen konu açanda aynı acımasızlığı gösterir.Yani verecek cevabı varsa verir yorumcu veya konu sahibi.Biz hafiyelik yapıp kimseyi neden böylesin diye hesaba çekemeyiz.Millet evindeki kocasını kaynanası düzeltemiyor.Burdaki insanları mı düzeltecek.Çokta ciddiye alma.

Yanlış kişi hakkında yazıyorsun ben dün geceyi bırak 1 aydır yazmıyorum canım

Ya ben "üyelerle ilgili konu açmak yasak"kısmına takıldım...Ama ama ben hiçbir üyeyle ilgili bişi yazmadım sadece üsluplar dediydim

o üslup da üyelere ait değil mi peki?
konunun kapatılması cok büyük bir olay mı sizin için bu kadar tepki verdiniz ben anlamadım:44:

Haklısın canım............

Ya ben "üyelerle ilgili konu açmak yasak"kısmına takıldım...Ama ama ben hiçbir üyeyle ilgili bişi yazmadım sadece üsluplar dediydim

Valla benim yorumu aynen kopyalatip yazmissin oraya.
Kese kagidi olayi.
Ben rahatsız olmadim ama başka biri gayet olabilir.
Rmpatiden dem vurupta benim yorumumu yazmak neyin nesi bilmiyorum.
Üslupla ilgili yazacaksan kişi yorumu katmayacaktin oraya

Sitenin kuralı bu.
Üyelerle veya konularla, yorumlarla ilgili konu açmak yasak.
Üye ismi vermenize gerek yok, site üyeleriyle ilgili genel olarak ele aldığınız bir konu da açamazsınız.

Bu arada bana empati yapılmasını isteyen hanımlar, kocaman kocaman öpüyor, kucaklıyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…