Konum silinmesin lütfen çamasir makinesi

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Iyi akşamlar konum bikaç saat silinmesin lütfen ilgili bölümde yeterli cevap gelmiyor çamaşır makinesi bakıyodum magazadan gidip baktım karar vermmemiştim eşim kasım indirimi varken dün sipariş vermiş kargoda şuan foto ekliycem 6 bine almış memnun kalan varmi bu makineden yorumlara baktım memnun olan hic yok gibi az parada değil iade yapicam ona göre yardımci olursaniz sevinirim

Bikaç saat lütfen silinmesin konu

Screenshot_20201108-230117.webp

Makina nasıl bilmiyorum benim başka marka fakat çamaşır makinası ile kurutma aynı anda kullanışlı değil .
kurutmayı hiç kullanmıyorum mesela . Çünkü tam manasıyla kurutmuyor . 3 saate yakın çalışıyor , hala nemli çıkıyor çamaşırlar .
inşallah sizinki öyle değildir .
güle güle kullanın

Beyaz esyacı da calısmıstım. Hem kurutma hem camasır ikisi bir olanları genelde önermiyoduk cünkü kurutma bozulursa camasır da bozuluyor camasır bozulsa kurutması da bozuluyor. B..o da calısmıstım

1400 devir çok gereksiz, yerinizde olsam 1000 devirli alırım, ben makineyi kullanırken sıkma programını 800 e getiriyorum. Çamaşır 800 de de rahatça kuruyor, çok buruşuk çıkmıyor ve elektrik faturası biraz rahatlıyor.

Iyi akşamlar konum bikaç saat silinmesin lütfen ilgili bölümde yeterli cevap gelmiyor çamaşır makinesi bakıyodum magazadan gidip baktım karar vermmemiştim eşim kasım indirimi varken dün sipariş vermiş kargoda şuan foto ekliycem 6 bine almış memnun kalan varmi bu makineden yorumlara baktım memnun olan hic yok gibi az parada değil iade yapicam ona göre yardımci olursaniz sevinirim

Bikaç saat lütfen silinmesin konu
Aynısından arkadaşım aldi o memnun kurutma tamamen kupkuru olmuyor çok az nemli kalıyor ama yarim saat asinca oda geçiyor diyor

Makina nasıl bilmiyorum benim başka marka fakat çamaşır makinası ile kurutma aynı anda kullanışlı değil .
kurutmayı hiç kullanmıyorum mesela . Çünkü tam manasıyla kurutmuyor . 3 saate yakın çalışıyor , hala nemli çıkıyor çamaşırlar .
inşallah sizinki öyle değildir .
güle güle kullanın
Normal kurutma makinesi gibi olmuyo yani teşekkür ederim

Benim başka bir markanin hem yıkama hem kurutma var. Iyiki kurutmali almışım. Kendime teşekkür ederim.

Bu makinenin aynısını arkadaşım aldi. Ilk 2 tanesi ilk yikamada ariza verdi. Yetkili servis gelip baktı . Makineyi alip gittiler.

3.sefer gelen sorunsuzdu . Halen daha kullaniyor.

Kurutmali camasir makinesi candır. ❤

1400 devir çok gereksiz, yerinizde olsam 1000 devirli alırım, ben makineyi kullanırken sıkma programını 800 e getiriyorum. Çamaşır 800 de de rahatça kuruyor, çok buruşuk çıkmıyor ve elektrik faturası biraz rahatlıyor.
Yıkamayı büyük diye 9 10 kiloluklara bakıyodum da ikisi bir ara olanlar sanırım iyi olmuyor eşim ben mağazada beğendim diye istemiş bunu ama yorumlar iyi değil pek

Benim başka bir markanin hem yıkama hem kurutma var. Iyiki kurutmali almışım. Kendime teşekkür ederim.

Bu makinenin aynısını arkadaşım aldi. Ilk 2 tanesi ilk yikamada ariza verdi. Yetkili servis gelip baktı . Makineyi alip gittiler.

3.sefer gelen sorunsuzdu . Halen daha kullaniyor.

Kurutmali camasir makinesi candır. ❤
Siz ne marka kullaniyorsunuz hangi modeli

Back
X