- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Allah size Şeyma Subaşı'nın snapinden büyük dert vermesin.
Seyma subasıyı snapchatten takip ediyorum. Öyle bir snap görmedim
Seyma subasıyı snapchatten takip ediyorum. Öyle bir snap görmedim
Valla benim umrumda kızlarla ne zaman otursak konu dönüp dolaşıp bu kadına geliyo ,iyi ya da kötü çooook kulağını cinlattik ben bu kadın için tek şey söylüyorum" azmin zaferi "
Silmiş olabilir mi? Çünkü herkes bunu konuşuyor
Aynen katılıyorum .kisisel bir problem olsa boyle bir yorum yapmam ama
bakin suriyeli gocmnlere vatandaslik verilecek bunun anlmini biliyor musun?
birkac gun once en guvenli havalimaninda 3 ayri patlama oldu ertesi gun bayram gibi acilis yapildi okudun mu?
hergun dogudan sehit haberi geliyor gazetelere hic goz attin mi?
surekli en cok kullandigin urunlere zam geliyor. bosanmalarini ve ne okdugu bilinmeyen sevgilisini takip ettigin insanda okadar cok para varki onu etkilemiyor ama seni beni etkiliyor bu etkilnmeye sesimizi cikarmayalim diye de onlar daha cok para kazaniyor biliyor musun???
asil rezillik ne biliyor musun? kadin cocuk tecavuzleri artti farkinda misin? hani o dizilerde yasanan olaylari ornek alanlar bunu yapiyor biliyor musun?
hadi herseyi gectim sen bunlari takip ederken baska insanlar cok daha buyuk rezilliklerle basetmeye calisiyor.
neyse bil istedim...
sizi alkışlıyorumkisisel bir problem olsa boyle bir yorum yapmam ama
birkac gun once en guvenli havalimaninda 3 ayri patlama oldu ertesi gun bayram gibi acilis yapildi okudun mu?
surekli en cok kullandigin urunlere zam geliyor. bosanmalarini ve ne okdugu bilinmeyen sevgilisini takip ettigin insanda okadar cok para varki onu etkilemiyor ama seni beni etkiliyor bu etkilnmeye sesimizi cikarmayalim diye de onlar daha cok para kazaniyor biliyor musun???
asil rezillik ne biliyor musun? kadin cocuk tecavuzleri artti farkinda misin? hani o dizilerde yasanan olaylari ornek alanlar bunu yapiyor biliyor musun?
hadi herseyi gectim sen bunlari takip ederken baska insanlar cok daha buyuk rezilliklerle basetmeye calisiyor.
neyse bil istedim...
İyi de Zeynep hanım da acunu ilk karisindan boşatıp almış bence burda tek suçlu acun , evliyse bakmayacak karıya kıza sonuçta hepimiz kadınız burda bicogumuz evli kimse kocası aldata aldata evliliğini sürdürmüyor, keşke ilk olaylar çıktığında bosanmayi akıl etselerdiValla bir tek ben sinirlendim herhalde. Azmin zaferi mi canım bırak allahaşkına. Evli adamdan çocuk doğur, boşansın diye diret. Böyle aşk mı olur?
kisisel bir problem olsa boyle bir yorum yapmam ama
neyse bil istedim...
Aynen katılıyorum .
Alin bir kaç haber daha 3 suriyeli 3 yaşında ki çocuğu taciz etti hemde camide,köpeği döven suriyeliler türk vatandaş uyardğı için adamı öldürdüler,Toki gazileri ve şehit ailelerini çıkartıyor evlerden niye suriyeliler gelecek.
İyi de Zeynep hanım da acunu ilk karisindan boşatıp almış bence burda tek suçlu acun , evliyse bakmayacak karıya kıza sonuçta hepimiz kadınız burda bicogumuz evli kimse kocası aldata aldata evliliğini sürdürmüyor, keşke ilk olaylar çıktığında bosanmayi akıl etselerdi
Sen bir şey yap demiyoruz ama şu zamanlar da bdv ye yazılacak en saçma sapan şeyi yazmış olman çok manidar bari başka bir bölüme yaz .Türkiye'nin yarısı bunu istiyorsa ben ne yapabilirim arkadaşlar. Daha önce de vardı bu sorunlar bile isteye devam etsin istediler gelinen nokta bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?