Konum taşınmadan bir bakın

Evet oruç ve namaz üzerinden çok yürüdü bence de bisuru örneği var. Ama kadın taş gibi valla acun olmasa daha farklı yine ünlü olur yine bu hayata benzer bi hayat yaşardı bence.

Evet oruç ve namaz üzerinden çok yürüdü bence de bisuru örneği var. Ama kadın taş gibi valla acun olmasa daha farklı yine ünlü olur yine bu hayata benzer bi hayat yaşardı bence.

Bence olmazdı tatlım, onun gibi bir sürü taş var. Mehmet Ali Erbil evlenmişti bir kızla, o şeymadan daha güzeldi, yok oldu gitti mesela.

Bence olmazdı tatlım, onun gibi bir sürü taş var. Mehmet Ali Erbil evlenmişti bir kızla, o şeymadan daha güzeldi, yok oldu gitti mesela.
Yok be o topaç suratın tekiydi, hem saftı, bu kız cin gibi geçen sene 1 yıl ayrıldı acundan açıklama yaptı zararın neresinden dönersen kardır falan diye o arada nini diye marka yaptı, tasarım yaptı ,defile yaptı , yine gündemden düşümedi. Erbilinki vasıfsız güzeldı yani

o kızı anası yaktı. anası cin gibiydi, kızı para getirecek tavuk gibi gibi gördü...
bunun öyle mi? Hırslı bi de. valla kaç kez aldatıldı yine vazgeçmedi.
nispet yapmaktan da geri kalmadı
her seferinde, 'gencim güzelim' mesajını verdi
Ben çocukları ilerde ne olacak merak ediyorum
zeynep'ten olanlar ne üzülüyordur şimdi
diğeri de ilerde google aramalarını yapınca üzülecek büyük ihtimalle

Kısmen katılıyorum size.
Konuyu gereksiz buldum, bunun nedeni de ilgili bölümde olmaması bana göre.

Ancak inanın bu tür ikazlarda gereksiz . Elbette gündem takip ediliyor ancak buraya uğrayıp geyikte yapılıyor.

Aynı şekilde bu forumda da geyik sohbeti de çokça. Saç, baş, yemek muhabbeti de fazla.

Kişisel problem ne ola ki ?

konuya mı sasırayım
konudakı seyma hanıma mı sasırayım
yorumlara mı sasırayım
magazınle baslayıp sıyasetle bıtmesıne mı sasırayım bılemedım....

Uzuluyordur muhakkak ama şöyle düşün en azından zengin üzülüyodur

Ben takılıyorum burada ama bilmiyordum bu kadini... imkansiz mi bu?

İmkansıza yakın Yani şekerim benim aslında televizyon izlemişliğim bile yoktur son yıllaarda ama internet sayesinde herşeyden haberdarım

Tatlım sende de bir şeyma potansiyeli gördüm
Hahaha yok kiiizzz nerde ben gariban, evli bebek için çırpınan, doğuda çakılı kalmış bi öğretmenim , seymanın profiline bakıp bakıp kız 12 ay yaz yaşarken 1 haftalık tatil planımızı hayal ediyorum iç geçiriyorum. İşte böyle acıların çocuğuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…