- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Evet oruç ve namaz üzerinden çok yürüdü bence de bisuru örneği var. Ama kadın taş gibi valla acun olmasa daha farklı yine ünlü olur yine bu hayata benzer bi hayat yaşardı bence.bi fotoğrafının altına biri
bi gun biri, 'neden oje sürmüyorsun' mu ne yazmıştı. Şeyma'da 'her gün 5 vakit namazımı kılarım o yüzden' demişti. Sinsi sinsi yalakalığını yapıyordu aslında ahaha
aman sanki konuyu bilmeyen herkes boş vakitlerinde atom mühendisliği yapıyor
burada takılıyorsan zaten boş vaktin var demektir.
Evet oruç ve namaz üzerinden çok yürüdü bence de bisuru örneği var. Ama kadın taş gibi valla acun olmasa daha farklı yine ünlü olur yine bu hayata benzer bi hayat yaşardı bence.
Bence olmazdı tatlım, onun gibi bir sürü taş var. Mehmet Ali Erbil evlenmişti bir kızla, o şeymadan daha güzeldi, yok oldu gitti mesela.
Yok be o topaç suratın tekiydi, hem saftı, bu kız cin gibi geçen sene 1 yıl ayrıldı acundan açıklama yaptı zararın neresinden dönersen kardır falan diye o arada nini diye marka yaptı, tasarım yaptı ,defile yaptı , yine gündemden düşümedi. Erbilinki vasıfsız güzeldı yaniBence olmazdı tatlım, onun gibi bir sürü taş var. Mehmet Ali Erbil evlenmişti bir kızla, o şeymadan daha güzeldi, yok oldu gitti mesela.
o kızı anası yaktı. anası cin gibiydi, kızı para getirecek tavuk gibi gibi gördü...Yok be o topaç suratın tekiydi, hem saftı, bu kız cin gibi geçen sene 1 yıl ayrıldı acundan açıklama yaptı zararın neresinden dönersen kardır falan diye o arada nini diye marka yaptı, tasarım yaptı ,defile yaptı , yine gündemden düşümedi. Erbilinki vasıfsız güzeldı yani
kisisel bir problem olsa boyle bir yorum yapmam ama
bakin suriyeli gocmnlere vatandaslik verilecek bunun anlmini biliyor musun?
birkac gun once en guvenli havalimaninda 3 ayri patlama oldu ertesi gun bayram gibi acilis yapildi okudun mu?
hergun dogudan sehit haberi geliyor gazetelere hic goz attin mi?
surekli en cok kullandigin urunlere zam geliyor. bosanmalarini ve ne okdugu bilinmeyen sevgilisini takip ettigin insanda okadar cok para varki onu etkilemiyor ama seni beni etkiliyor bu etkilnmeye sesimizi cikarmayalim diye de onlar daha cok para kazaniyor biliyor musun???
asil rezillik ne biliyor musun? kadin cocuk tecavuzleri artti farkinda misin? hani o dizilerde yasanan olaylari ornek alanlar bunu yapiyor biliyor musun?
hadi herseyi gectim sen bunlari takip ederken baska insanlar cok daha buyuk rezilliklerle basetmeye calisiyor.
neyse bil istedim...
Aman boş boş konuşuyoruz işte şaşırma hayat bu
konuya mı sasırayım
konudakı seyma hanıma mı sasırayım
yorumlara mı sasırayım
magazınle baslayıp sıyasetle bıtmesıne mı sasırayım bılemedım....
aman sanki konuyu bilmeyen herkes boş vakitlerinde atom mühendisliği yapıyor
burada takılıyorsan zaten boş vaktin var demektir.
Uzuluyordur muhakkak ama şöyle düşün en azından zengin üzülüyoduro kızı anası yaktı. anası cin gibiydi, kızı para getirecek tavuk gibi gibi gördü...
bunun öyle mi? Hırslı bi de. valla kaç kez aldatıldı yine vazgeçmedi.
nispet yapmaktan da geri kalmadı
her seferinde, 'gencim güzelim' mesajını verdi
Ben çocukları ilerde ne olacak merak ediyorum
zeynep'ten olanlar ne üzülüyordur şimdi
diğeri de ilerde google aramalarını yapınca üzülecek büyük ihtimalle
imkansız mı dedim yahu..Ben takılıyorum burada ama bilmiyordum bu kadini... imkansiz mi bu?
Ben takılıyorum burada ama bilmiyordum bu kadini... imkansiz mi bu?
imkansız mı dedim yahu..
bu kadını bilenler boş bla bla, mülteci sorunu var bla bla dediler
ben de ona dedim.
bilmezsen bilme banane.
Uzuluyordur muhakkak ama şöyle düşün en azından zengin üzülüyodur
İmkansıza yakınYani şekerim benim aslında televizyon izlemişliğim bile yoktur son yıllaarda ama internet sayesinde herşeyden haberdarım
ay bunu okuyunca, özür dilerim az önce ters ters yazdığım için...Ben 3 yildir lise sinavina hazirlaniyordum kizimla birlikte mayistan bu yana yeni dunyaya acildim :) Daha magazine gelemedim :)))
Hahaha yok kiiizzz nerde ben gariban, evli bebek için çırpınan, doğuda çakılı kalmış bi öğretmenim , seymanın profiline bakıp bakıp kız 12 ay yaz yaşarken 1 haftalık tatil planımızı hayal ediyorum iç geçiriyorum. İşte böyle acıların çocuğuyumTatlım sende de bir şeyma potansiyeli gördüm
ay bunu okuyunca, özür dilerim az önce ters ters yazdığım için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?