Kimseye anlatamadım. Onun için yazdım buraya. Haklısınız çok moralimi bozan insan oldu burda. Ama gerçekten destek olanlarda olduya yavrum yazmayayım dedim duramadım ,burası her an yüzlerce kadının uğradığı bi forum ,illaki senin bıçak sırtı konuna ters düşüp farklı cevaplar yazacak kişiler olacaktır .. 2 dakika diğer konuna göz gezdirdim ,seninle taban tabana zıt düşünmeme rağmen düştüğün stres dolu anları görüp üzüldüm ,hamilesin sen ,yok mu reel hayatında seni rahatlatıp sakinleştirecek arkadaşın falan?
hamilesin yaaa,bilgisayar başında bu kadar vakit geçirmeni geçtim burdan duyacağın ters iletiler ya sinirini bozup bebeğine zarar verirse Allah göstermesin ? lütfen boş ver artık ve azıcık sakinleş..
Yok yok aldatma falan yok kesinlikle. Bu arada pro üyeliğin hayırlı olsunKapanan konunuzu okudum ama konuda bir olay göremedim ben,sadece boşanacağınızı yazmışsınız.Eşiniz sizi aldattı mı bu bahsettiğiniz kızlarla? Orayı anlayamadım tam olarak.
kim?Kims
Kimseye anlatamadım. Onun için yazdım buraya. Haklısınız çok moralimi bozan insan öldü burda. Ama gerçekten destek olanlarda oldu
Sağol tatlımYok yok aldatma falan yok kesinlikle. Bu arada pro üyeliğin hayırlı olsun
Zaten 5 gün daha ayrıyız. Ben ancak salı dönebiliyorum. Terapistten önce eşimin bunlara sert bi şekilde yeter demesini istiycem. Çünkü daha önce onu aradiklarinda kimse eşimi ve beni huzursuz edemez dedi. Sonra bana sardılar.Benim eşim beni böyle bir konuda suçum yokken darlasa ben de ona bir ders vermek için evden giderdim ama 'boş ol' demem çünkü ağızdan bir kere çıktı mı geri dönüşü olan bir laf değil o, ağıza meze olamaz. Bu üstüne gitmeleri ve kavgaları eğer sizi aldatırsa yaparsınız, ortada bir şey yokken adamın aklına sokmayın hatırlatmayın. Eşiniz yüz vermiyormuş onlara cevap da vermiyormuş. Ben bir erkek olsam, böyle yapan bir eşle yapamazdım, bilmiyorum. Darlanmaya gelemiyorum çünkü. Siz de eminim ki kocanızı çok seviyorsunuz o yüzden böyle davranıyorsunuz istemeden ama yapmayın. Ailenize yazık. Ben 1-2 hafta arası ayrı kalmayı ve dönüşünde eğer bu davranışlar devam ederse evlilik terapisine gitmeyi öneririm ama sanırım siz direk evlilik terapisini tercih edersiniz.
Bir de dini nikah niye yapıyorsun o zaman 4 eş alabilirr ne biçim bir mantıktır yani inanan biri 2 nikahı da kıydırmalı, niye yaptırdın diyenleri takmayın.
burası komşu evi değil ki tatlım ,destek iletisi kadar köstek iletisi de alacaksın ,üye sayısı fazla çünkü .. değer mi ? bak bir tarih öğretmeni olarak söylüyorum (islam tarihi ve islam hukuku bilgime güven lütfen ) nikahın falan düşmedi,özelden detaylı yazarım sana ,kocan da sakinleşir bi süre sonra ,seni rahatsız edenleri de görmezden gel ,bak yarından itibaren nasıl yoluna girecek hayatın .. kapat telefonunu bilgisayarını uyu hadi lütfenKims
Kimseye anlatamadım. Onun için yazdım buraya. Haklısınız çok moralimi bozan insan öldü burda. Ama gerçekten destek olanlarda oldu
Tatlım dalga geçme yazacakmış,klavyesi otomatik yazmış onu.Bilerek yazmamış yani.Az önce bir yorumunda okudum bende.Burada ki üyelere salağa geçen deme haddini kendinizde nasıl buldunuz? Salağa geçme ne onu a ilk defa duydum zaten. Eşinizle de böyle mi konuşuyorsunuz ee adam haklı o zaman. Bence üslubunuza dikkat etmelisiniz bu ne ya, salağa eçmek ne?
Pardon ya telefonum yeni alışamadım sürekli otomatik klavyeden çıkıyor bakmadan onaylayincakim?ve ne alaka?
Sana nasıl sardılar canım?Zaten 5 gün daha ayrıyız. Ben ancak salı dönebiliyorum. Terapistten önce eşimin bunlara sert bi şekilde yeter demesini istiycem. Çünkü daha önce onu aradiklarinda kimse eşimi ve beni huzursuz edemez dedi. Sonra bana sardılar.
Tabi bosanmaktan vazgeçip ararsa
hmm demek tarih öğretmenisinburası komşu evi değil ki tatlım ,destek iletisi kadar köstek iletisi de alacaksın ,üye sayısı fazla çünkü .. değer mi ? bak bir tarih öğretmeni olarak söylüyorum (islam tarihi ve islam hukuku bilgime güven lütfen ) nikahın falan düşmedi,özelden detaylı yazarım sana ,kocan da sakinleşir bi süre sonra ,seni rahatsız edenleri de görmezden gel ,bak yarından itibaren nasıl yoluna girecek hayatın .. kapat telefonunu bilgisayarını uyu hadi lütfen
Teşekkür ederim..burası komşu evi değil ki tatlım ,destek iletisi kadar köstek iletisi de alacaksın ,üye sayısı fazla çünkü .. değer mi ? bak bir tarih öğretmeni olarak söylüyorum (islam tarihi ve islam hukuku bilgime güven lütfen ) nikahın falan düşmedi,özelden detaylı yazarım sana ,kocan da sakinleşir bi süre sonra ,seni rahatsız edenleri de görmezden gel ,bak yarından itibaren nasıl yoluna girecek hayatın .. kapat telefonunu bilgisayarını uyu hadi lütfen
Eşinin üstüne çok gitmiş o kızların mesajları konusunda, adam da patlamış kavgaya tutuşmuşlar, 3 kere boş ol demiş.Sağol tatlım
Ee aldatma yoksa konu nedir o zaman,neden boşanıyorlarmış ki?
Kız şu otomatik düzenlemeyi kapatsana,ortalığı birbirine katacaksın hatalı kelimelerinlePardon ya telefonum yeni alışamadım sürekli otomatik klavyeden çıkıyor bakmadan onaylayinca
hmm tamam . bu arada önceki mesajımı tekrar yazıcam. başkasına yazmıştım. konuyu dinselleştiren kendisi haklısınız. sanırım başka kız yüzünden boşanıp boşanmadığından emin olamamış. içi rahat değil. acaba kocamdan gerçekten dinen boşanmış mı sayılıyorum durumları hissediyor .zaten bu yüzden hocaya sormuş. böyle hissettiğini düşündüm.Pardon ya telefonum yeni alışamadım sürekli otomatik klavyeden çıkıyor bakmadan onaylayinca
ücrete tabii şekerimhmm demek tarih öğretmenisinsümerlerden bahsedelim bi ara :)
Gerçekten kimse anlamasın diye tüm gün rol yaptım. Oğlum annem teyzelerim farkedecek diye. İmla benim için çok önemli ki öğretmenim zaten. Ama hem stresten hem otomatik klavyeden kaynaklanan hatalar oluyor.Yahu oğlenden beri konuyu takip ediyorum kadının canı burnunda ailesinin yanında kimseye belli edemiyor buradan moral ve fikir almaya çalışıyor
Yahu oğlenden beri konuyu takip ediyorum kadının canı burnunda ailesinin yanında kimseye belli edemiyor buradan moral ve fikir almaya çalışıyor şimdiki konudaki yorumlar birbirinden bomba. Soylenmeyen kalmadı bide imlasına takın kadının. Birazdan kendi düşen ağlamaz sen kaşındın otur şimdi Boş Boş diyeceksiniz herhalde. Kadın kadının kurdu gerçekten. Hep bir açık arama, hep bir iğneleme. Sorsalar herkes çok mükemmel ama.
Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?Eşinin üstüne çok gitmiş o kızların mesajları konusunda, adam da patlamış kavgaya tutuşmuşlar, 3 kere boş ol demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?