Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kims
Kimseye anlatamadım. Onun için yazdım buraya. Haklısınız çok moralimi bozan insan oldu burda. Ama gerçekten destek olanlarda oldu

Burada ki üyelere salağa geçen deme haddini kendinizde nasıl buldunuz? Salağa geçme ne onu a ilk defa duydum zaten. Eşinizle de böyle mi konuşuyorsunuz ee adam haklı o zaman. Bence üslubunuza dikkat etmelisiniz bu ne ya, salağa eçmek ne?

Zaten 5 gün daha ayrıyız. Ben ancak salı dönebiliyorum. Terapistten önce eşimin bunlara sert bi şekilde yeter demesini istiycem. Çünkü daha önce onu aradiklarinda kimse eşimi ve beni huzursuz edemez dedi. Sonra bana sardılar.
Tabi bosanmaktan vazgeçip ararsa

Kims

Kimseye anlatamadım. Onun için yazdım buraya. Haklısınız çok moralimi bozan insan öldü burda. Ama gerçekten destek olanlarda oldu
burası komşu evi değil ki tatlım ,destek iletisi kadar köstek iletisi de alacaksın ,üye sayısı fazla çünkü .. değer mi ? bak bir tarih öğretmeni olarak söylüyorum (islam tarihi ve islam hukuku bilgime güven lütfen ) nikahın falan düşmedi,özelden detaylı yazarım sana ,kocan da sakinleşir bi süre sonra ,seni rahatsız edenleri de görmezden gel ,bak yarından itibaren nasıl yoluna girecek hayatın .. kapat telefonunu bilgisayarını uyu hadi lütfen

Tatlım dalga geçme yazacakmış,klavyesi otomatik yazmış onu.Bilerek yazmamış yani.Az önce bir yorumunda okudum bende.

Sana nasıl sardılar canım?

hmm demek tarih öğretmenisinsümerlerden bahsedelim bi ara :)

T
Teşekkür ederim..

Pardon ya telefonum yeni alışamadım sürekli otomatik klavyeden çıkıyor bakmadan onaylayinca
hmm tamam . bu arada önceki mesajımı tekrar yazıcam. başkasına yazmıştım. konuyu dinselleştiren kendisi haklısınız. sanırım başka kız yüzünden boşanıp boşanmadığından emin olamamış. içi rahat değil. acaba kocamdan gerçekten dinen boşanmış mı sayılıyorum durumları hissediyor .zaten bu yüzden hocaya sormuş. böyle hissettiğini düşündüm.

bu kızlar size whatsup tan ne yazıyorlar ki siz bu kadar sinirlenip kavga çıkarıyorsunuz..

Gerçekten kimse anlamasın diye tüm gün rol yaptım. Oğlum annem teyzelerim farkedecek diye. İmla benim için çok önemli ki öğretmenim zaten. Ama hem stresten hem otomatik klavyeden kaynaklanan hatalar oluyor.

Gece olsun herkes yatsın diye bekledim. Daha şimdi yattılar. Ve benim gözümden akan yaşı görecekler diye korkuyorum

Eşinin üstüne çok gitmiş o kızların mesajları konusunda, adam da patlamış kavgaya tutuşmuşlar, 3 kere boş ol demiş.
Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…