Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç kez soruldu ıararla cevap vermiyorsunuz. Tutturmuşsunuz rahatsız ediyorlar.. İnsanlar ne desin size? Nasıl yorum yapsınlar? Kocanız müdür, arabanız lüks, adam yakışıklı. Valla işiniz zor!

Kaç kez soruldu ıararla cevap vermiyorsunuz. Tutturmuşsunuz rahatsız ediyorlar.. İnsanlar ne desin size? Nasıl yorum yapsınlar? Kocanız müdür, arabanız lüks, adam yakışıklı. Valla işiniz zor!
yazmış yazmış nihayet..

Adam çirkin. Yıllarca sadece erkeklerle çalıştı subaydi. Şimdi istifa etti müdür oldu. Ben bunları kızlara cazip gelme sebebi için yazdim

M
Malesef bu kadar. Hatta bekleyeni var yazdı. Benim olmayan birini seviyorum ama benim olacak yazdi

Ben sadece konuyu geyik malzemesi yapanlara lütfen uzak durun yazdım. Siz yanlış yorumları okumussunuz
ben tüm yorumları ve verdiğiniz cevapları okudum.sen yanlış okumuşsun deyip sıyrılmak da iyiymiş siz yanlış anlasılmaya sıkça mahal verecek yorumlar yazmıssınız demek ki.. entry terörü neyse de tavrınız günlük hayatınızda da buysa geçmiş olsun..

Madem bu kadar ileri gidiyorlar kocanız neden hala o şirkette çalışıyor? Siz neden hala o muhitte oturuyorsunuz?

Mesaj benim telefonuma geldi
hmm o zaman şikayet et istersen. ama şikayet edeceksen de seni şakyet ederim vs deme. havlayan köpek ısırmaz diye düşünebilir. ya da ne düşünürse düşünsün. bazı insanlar gerçektten latan anlamıyor. bundan eminim. ben de zamanında birini şikayet ettim. laftan anlamamıştı. başkalarının huzurunu bozmamayı bi şekilde öğrenmeleri gerekiyor bazı insanların

Güzel bi kıyafet için bunu yapan ortaokul öğrencim vardı. Zor vazgecirmistik

Zaten işi bu hale getormese ben bukadar sinirlenmezdim. Konuyu kapatmistik çünkü. Ama dün delirdim

Eşim başka yerle ortak oldu onların olduğu kismi
Madem bu kadar ileri gidiyorlar kocanız neden hala o şirkette çalışıyor? Siz neden hala o muhitte oturuyorsunuz?
Bıraktı. Ama takinti oldu herhalde. Yeni şirket yine aynı ortamda iş yapıyor yani bu da askeriye. Ve şartları daha iyi ama asla bayan calistirmam dedi eşim basvuranlarada şirket prensibi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…