- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
o dediğinin senin kocan olduğundan eminsin yani...Onu kendime yapcam kafaya koydum diyo
yazmış yazmış nihayet..Kaç kez soruldu ıararla cevap vermiyorsunuz. Tutturmuşsunuz rahatsız ediyorlar.. İnsanlar ne desin size? Nasıl yorum yapsınlar? Kocanız müdür, arabanız lüks, adam yakışıklı. Valla işiniz zor!
Onu kendime yapcam kafaya koydum yazdineyse sen asıl sorulara cevap vermeyeceksin sanırım. demekki o kadar eften püften şeyler ki sen bile yazmaya değer bulmuyorsun. eşine üzüldüm. ayrıca stres yapma bebeğe yazık. iyi geceler..
Adam çirkin. Yıllarca sadece erkeklerle çalıştı subaydi. Şimdi istifa etti müdür oldu. Ben bunları kızlara cazip gelme sebebi için yazdimKaç kez soruldu ıararla cevap vermiyorsunuz. Tutturmuşsunuz rahatsız ediyorlar.. İnsanlar ne desin size? Nasıl yorum yapsınlar? Kocanız müdür, arabanız lüks, adam yakışıklı. Valla işiniz zor!
Onu kendime yapcam kafaya koydum yazdi
Malesef bu kadar. Hatta bekleyeni var yazdı. Benim olmayan birini seviyorum ama benim olacak yazdiohaaa bu kadarını beklemiyordum..
sizde engelleyin..kafanıza da takmayın zaten eşinizden yüz bulsa size bu tür mesajlar atmaz.. sakin olmak zorundasınız ne yazarlarsa yazsınlar ..başkalarının ne dediği ne istediği ne yaptığı değil eşinizin bütün bunlar karşısındaki tavrı sizi ilgilendirir.. sonuç olarak adamın suçu yok dolayısıyla onunla kavga etmenin bir mantığıda yok..
Başka bişey yok bu tarz yazılar.Bana bir kadın eşim için bu cümleyi yazsa güler geçerim. Başka şeyler var kesin. Olay bu değil.
ben tüm yorumları ve verdiğiniz cevapları okudum.sen yanlış okumuşsun deyip sıyrılmak da iyiymişBen sadece konuyu geyik malzemesi yapanlara lütfen uzak durun yazdım. Siz yanlış yorumları okumussunuz
Mesaj benim telefonuma geldio dediğinin senin kocan olduğundan eminsin yani...
M
Malesef bu kadar. Hatta bekleyeni var yazdı. Benim olmayan birini seviyorum ama benim olacak yazdi
hmm o zaman şikayet et istersen. ama şikayet edeceksen de seni şakyet ederim vs deme. havlayan köpek ısırmaz diye düşünebilir. ya da ne düşünürse düşünsün. bazı insanlar gerçektten latan anlamıyor. bundan eminim. ben de zamanında birini şikayet ettim. laftan anlamamıştı. başkalarının huzurunu bozmamayı bi şekilde öğrenmeleri gerekiyor bazı insanlarınMesaj benim telefonuma geldi
Güzel bi kıyafet için bunu yapan ortaokul öğrencim vardı. Zor vazgecirmistikÖyle demeyin abla, vallahi bu yeni nesilde yakışıklı çirkin farketmez evli adam takıntısı başladı. İşimi elimde tutayım, yemeğimi ısmarlatayım diye neler yapıyorlar. Dayım anlattı, bir kot pantolon için bile sevişiyorlarmış. Nasıl olsa başımıza kalmaz istediğimizde kurtuluruz diye evlilere yapışıyorlar. Müdürmüş konu sahibinin kocası, taşeronluk riskli her an kapı önüne konulabilir kovulmamak için de müdür evli bekar farketmeden yürüyorlar. Menfaati kimde görürlerse ona gidiyorlar genç yaşlı yakışıklı bodur veya çirkin gözetmeden.
Bana. Yoksa niye üstüme alınayım. Zaten kaç kişiyle gördüm evimin önünde ben onu. Sosyal medyada olsa onlara derimBunu size mi yazıyor yoksa sosyal paylaşımdan mı okuyorsunuz?
Zaten işi bu hale getormese ben bukadar sinirlenmezdim. Konuyu kapatmistik çünkü. Ama dün delirdimhmm o zaman şikayet et istersen. ama şikayet edeceksen de seni şakyet ederim vs deme. havlayan köpek ısırmaz diye düşünebilir. ya da ne düşünürse düşünsün. bazı insanlar gerçektten latan anlamıyor. bundan eminim. ben de zamanında birini şikayet ettim. laftan anlamamıştı. başkalarının huzurunu bozmamayı bi şekilde öğrenmeleri gerekiyor bazı insanların
tamam sen yine de fevri davranma. önce eşinle durumu düzelt.Zaten işi bu hale getormese ben bukadar sinirlenmezdim. Konuyu kapatmistik çünkü. Ama dün delirdim
Bıraktı. Ama takinti oldu herhalde. Yeni şirket yine aynı ortamda iş yapıyor yani bu da askeriye. Ve şartları daha iyi ama asla bayan calistirmam dedi eşim basvuranlarada şirket prensibi diyoMadem bu kadar ileri gidiyorlar kocanız neden hala o şirkette çalışıyor? Siz neden hala o muhitte oturuyorsunuz?
Ararsa düzeltcem inşallahtamam sen yine de fevri davranma. önce eşinle durumu düzelt.
arar arar. biraz kafası rahatlasın adamın. sen de az gitmemişsin üstüne. biraz da duygu sömürüsü yapabilirsin.Ararsa düzeltcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?