sanane tdk uzmanı ne meraklısın sen öyleOnu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
Benim öğrencilerimle arkadaş bu kız. Ve faceden onları etiketleyip bişey yazınca bende cikiyoSana nasıl sardılar canım?
ne yazıyo mesela? gerçekten üstüne alınman gereken şeyler mi bi analiz edelim.Benim ogrenciler
Benim öğrencilerimle arkadaş bu kız. Ve faceden onları etiketleyip bişey yazınca bende cikiyo
bende bunu merak ediyorum. sordum ama çok mesaj var gözden kaçırdı sanırım konu sahibi :)bu kızlar size whatsup tan ne yazıyorlar ki siz bu kadar sinirlenip kavga çıkarıyorsunuz..
Sizi rahatsız eden şeyler paylaşıyor sanırım. Bunu maalesef görmezden gelmeniz lazım, yani sosyal medya hesabına karışamayız başka insanların. Siz bunu taktığınız için paylaşmaya devam ediyorlar zaten.Benim ogrenciler
Benim öğrencilerimle arkadaş bu kız. Ve faceden onları etiketleyip bişey yazınca bende cikiyo
Hahahahsanane tdk uzmanı ne meraklısın sen öylebaşlarda şüphelenmiş de sonradan kesinlikle yok ,kızlar taktı benim kocam diyo,hepimiz,her türk kadını gibi
Paranoya :) Cevap vermemiş tabii, uyarmış hatta, ama bu sefer kızlar sosyal medya hesabından gönderiler paylaşmışlar sanırım konu sahibini rahatsız eden, öğrencileriyle arkadaş olunca öğrencilerini de etiketleyip kendisinin timeline'ına düşmesini sağlıyorlar. Konu sahibi de kocasından kızları sertçe uyarmasını istiyor bunu yapmaması için. Kocası da kendisini suçladığını düşündüğü için kavga çıkıyor.Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
ben öğrencilerim ve velilerim için ayrı bi face adresi açtım ,orda kendi başlarına takılıyorlar ,sizde öyle yapın ya da öğrencilerinizi eklemeyinBenim ogrenciler
Öyle demeyin, kıskançlığa kapılan bir insan kendini tanıyamıyor, ben nasıl böyle davranıyorum ben bu değilim diyor ama önünü alamıyor. İnsana hata yaptırır kıskançlık, niyet kötü olmasa da sonu kötü olur ama amaç kesinlikle zarar vermek değildir. Tabii ki konu sahibi tamamen haklı demiyorum, haksız bu konuda ama tüm bunlar aslında kocasını sevdiği için.Esiniz sizi dini nikahindan bosamis, bu konulara onem veriyorsaniz burdaki tanimadiginiz insanlara degil guvendiginiz bir din adamina danismalisiniz. Burda herkes size hulle gerekiyor dese yapacak misiniz mesela?
Cok ama cok agresifsiniz, isinize gelmeyen yorumlara gereksiz, salakca vs diye hakaretle karsilik veriyorsunuz, muhtemelen bana da bu yazdiklarim nedeniyle hakaret edeceksiniz, ama bu sizin tahammul edilemez bir insan oldugunuz gercegini degistirmeyecek, esinize bos ol dedigi icin kizamiyorum, hem esinizin sucsuz masum oldugunu soyleyip hem kavga cikarttiginizi itiraf ediyorsunuz, kim, ne kadar katlanir ki buna?
var ya bu arada resmen bi kısırımız eksik haaa, ne olmuş ,ne olmuş,şöyle olmuş ,öyle miiiiii,yazık kıııııız modundayızHahahahBak ama düzgün yazanlara nasıl güzel yorum yapıyorum gördün mü? Meraklı meraklı sorup,yardımcı olmaya çalışıyorum.Konuları anlaşılır bir şekilde yazın canımı yeyin
Öyle demeyin, kıskançlığa kapılan bir insan kendini tanıyamıyor, ben nasıl böyle davranıyorum ben bu değilim diyor ama önünü alamıyor. İnsana hata yaptırır kıskançlık, niyet kötü olmasa da sonu kötü olur ama amaç kesinlikle zarar vermek değildir. Tabii ki konu sahibi tamamen haklı demiyorum, haksız bu konuda ama tüm bunlar aslında kocasını sevdiği için.
Ee kocası bir şey yapmıyorsa adamı sıkmaya ne gerek var? Bende kocası kızlara yazıyor sandım.Adam bir şey yapmadıktan sonra ne önemi var,kızlar kendi kendilerine yazıp çizsinler işte.Paranoya :) Cevap vermemiş tabii, uyarmış hatta, ama bu sefer kızlar sosyal medya hesabından gönderiler paylaşmışlar sanırım konu sahibini rahatsız eden, öğrencileriyle arkadaş olunca öğrencilerini de etiketleyip kendisinin timeline'ına düşmesini sağlıyorlar. Konu sahibi de kocasından kızları sertçe uyarmasını istiyor bunu yapmaması için. Kocası da kendisini suçladığını düşündüğü için kavga çıkıyor.
Ben öğrencilerimi çocuklarım gibi gördüm hep ve hepsini topluma kazandırmaya çalıştım kaliteli birer birey olarak. İnsan hayatı çok önemli benim için. Ve bu kız ve ailesi malesef yanlış yetismisler. Kaybedilen fert tabirini biz eğitimde çok kullanırız. Ve elimizden geleni yaparız kurtarmak için.işin nikah kısımlarına takılmıyorum.. oraya girilirse çıkılmaz zaten önceki konusu kapanmış. hamilelikten aşırı duygu yoğunluğu olduğunu düşünüyorum. yine de diyorum eski konusunda kaybedilmiş kızlar demiş konu sahibi. ne olursa olsun laf yok..
Bana yapılan yorumlara ben yinede lütfen uzak durun diye cevap veriyorum farkındaysanız. Saygısızca bişey yazmadım hicInsan birini gercekten seviyorsa onunla mutlu, sorunsuz bir hayat kurmaya calisir, durup dururken ariza cikarmaz.
Konu sahibinin surdaki uyelere yaptigi yorumlar, kullandigi baslik bile genel tavrinin ne kadar sorunlu oldugunu gosteriyor.
tamam işte ne yazıyor. bi analiz edelim. yazabilir misin burda? ya da kelimeleri değiştirip de yazabilirsin.Ben öğrencilerimi çocuklarım gibi gördüm hep ve hepsini topluma kazandırmaya çalıştım kaliteli birer birey olarak. İnsan hayatı çok önemli benim için. Ve bu kız ve ailesi malesef yanlış yetismisler. Kaybedilen fert tabirini biz eğitimde çok kullanırız. Ve elimizden geleni yaparız kurtarmak için.
Ama alenen beni huzursuz eden ve bunu bilerek yapan utanmayan birine ben ne deyim kaybedilmiş bir fert iste
Hayir aldatmadı. Ben çok üstüne gittim aldatiyosun diyeKapanan konunuzu okudum ama konuda bir olay göremedim ben,sadece boşanacağınızı yazmışsınız.Eşiniz sizi aldattı mı bu bahsettiğiniz kızlarla? Orayı anlayamadım tam olarak.
Boşamaz ayol eşi onu.Sinirle söylemiş adam belli ki.Biraz zaman versin düzelir.Adamda haklı,hiçbir şey yapmadığı halde suçlanmış.Bence de konusunu kapatıp,boş yere kendisini strese sokmamalı konu sahibi.var ya bu arada resmen bi kısırımız eksik haaa, ne olmuş ,ne olmuş,şöyle olmuş ,öyle miiiiii,yazık kıııııız modundayızkonuyu kapatması için ikna etmeye çalışıyorum ,hamile bi kadının bunca stresin arasında işi ne arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?