Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
sanane tdk uzmanı ne meraklısın sen öyle başlarda şüphelenmiş de sonradan kesinlikle yok ,kızlar taktı benim kocama diyo,hepimiz,her türk kadını gibi

Vay anasını be, kocaya musallat olan kızlardan dolayı üzerine gidilen koca filan... Arkadaşım siz kocalarınızı cidden ne sanıyorsunuz ya? Bütün dişiler kocanıza ölüp bitiyor, elde etmek için çıldırıyor filan mı... Brad Pit'lerle mi evlisiniz nedir? La ülkem sümüğünü atmayacağım adamlardan geçilmiyor, ama bunların eşleri nedense kızları bunların peşinde sanıyor. Komiksiniz. Olsa olsa kocasını dişi sinekten bile kıskanıp kavga çıkaran tipik kıskanç kadınlardan birisinizdir. Hastalık derecesinde kıskançlık böyle yapar insanı işte. "Kocama kızlar müsallat oluyor a dostlar" diye gezdirir adamı.

Benim ogrenciler

Benim öğrencilerimle arkadaş bu kız. Ve faceden onları etiketleyip bişey yazınca bende cikiyo
ne yazıyo mesela? gerçekten üstüne alınman gereken şeyler mi bi analiz edelim.

Benim ogrenciler

Benim öğrencilerimle arkadaş bu kız. Ve faceden onları etiketleyip bişey yazınca bende cikiyo
Sizi rahatsız eden şeyler paylaşıyor sanırım. Bunu maalesef görmezden gelmeniz lazım, yani sosyal medya hesabına karışamayız başka insanların. Siz bunu taktığınız için paylaşmaya devam ediyorlar zaten.

sanane tdk uzmanı ne meraklısın sen öyle başlarda şüphelenmiş de sonradan kesinlikle yok ,kızlar taktı benim kocam diyo,hepimiz,her türk kadını gibi
Hahahah Bak ama düzgün yazanlara nasıl güzel yorum yapıyorum gördün mü? Meraklı meraklı sorup,yardımcı olmaya çalışıyorum.Konuları anlaşılır bir şekilde yazın canımı yeyin

Esiniz sizi dini nikahindan bosamis, bu konulara onem veriyorsaniz burdaki tanimadiginiz insanlara degil guvendiginiz bir din adamina danismalisiniz. Burda herkes size hulle gerekiyor dese yapacak misiniz mesela?
Cok ama cok agresifsiniz, isinize gelmeyen yorumlara gereksiz, salakca vs diye hakaretle karsilik veriyorsunuz, muhtemelen bana da bu yazdiklarim nedeniyle hakaret edeceksiniz, ama bu sizin tahammul edilemez bir insan oldugunuz gercegini degistirmeyecek, esinize bos ol dedigi icin kizamiyorum, hem esinizin sucsuz masum oldugunu soyleyip hem kavga cikarttiginizi itiraf ediyorsunuz, kim, ne kadar katlanir ki buna?

Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
Paranoya :) Cevap vermemiş tabii, uyarmış hatta, ama bu sefer kızlar sosyal medya hesabından gönderiler paylaşmışlar sanırım konu sahibini rahatsız eden, öğrencileriyle arkadaş olunca öğrencilerini de etiketleyip kendisinin timeline'ına düşmesini sağlıyorlar. Konu sahibi de kocasından kızları sertçe uyarmasını istiyor bunu yapmaması için. Kocası da kendisini suçladığını düşündüğü için kavga çıkıyor.

Benim ogrenciler

ben öğrencilerim ve velilerim için ayrı bi face adresi açtım ,orda kendi başlarına takılıyorlar ,sizde öyle yapın ya da öğrencilerinizi eklemeyin

Öyle demeyin, kıskançlığa kapılan bir insan kendini tanıyamıyor, ben nasıl böyle davranıyorum ben bu değilim diyor ama önünü alamıyor. İnsana hata yaptırır kıskançlık, niyet kötü olmasa da sonu kötü olur ama amaç kesinlikle zarar vermek değildir. Tabii ki konu sahibi tamamen haklı demiyorum, haksız bu konuda ama tüm bunlar aslında kocasını sevdiği için.

Hahahah Bak ama düzgün yazanlara nasıl güzel yorum yapıyorum gördün mü? Meraklı meraklı sorup,yardımcı olmaya çalışıyorum.Konuları anlaşılır bir şekilde yazın canımı yeyin
var ya bu arada resmen bi kısırımız eksik haaa, ne olmuş ,ne olmuş,şöyle olmuş ,öyle miiiiii,yazık kıııııız modundayız konuyu kapatması için ikna etmeye çalışıyorum ,hamile bi kadının bunca stresin arasında işi ne arkadaş

Insan birini gercekten seviyorsa onunla mutlu, sorunsuz bir hayat kurmaya calisir, durup dururken ariza cikarmaz.
Konu sahibinin surdaki uyelere yaptigi yorumlar, kullandigi baslik bile genel tavrinin ne kadar sorunlu oldugunu gosteriyor.

Ee kocası bir şey yapmıyorsa adamı sıkmaya ne gerek var? Bende kocası kızlara yazıyor sandım.Adam bir şey yapmadıktan sonra ne önemi var,kızlar kendi kendilerine yazıp çizsinler işte.
Ay konu sahibi,gerçekten dert mi arandın kendine? Bak hamileymişsin de,yazık değil mi sana? Boş yere neden kendini de,eşini de üzüyorsun? Sen adamı öyle suçlar gibi yapınca o da sinirlendi demek ki.Ben olsam bende sinirlenirdim,bir insanı yapmadığı şeylerle suçlamak, ya da imada bulunmak,haklı olarak sinirlerini bozar yani.

Ben öğrencilerimi çocuklarım gibi gördüm hep ve hepsini topluma kazandırmaya çalıştım kaliteli birer birey olarak. İnsan hayatı çok önemli benim için. Ve bu kız ve ailesi malesef yanlış yetismisler. Kaybedilen fert tabirini biz eğitimde çok kullanırız. Ve elimizden geleni yaparız kurtarmak için.

Ama alenen beni huzursuz eden ve bunu bilerek yapan utanmayan birine ben ne deyim kaybedilmiş bir fert iste

B
Insan birini gercekten seviyorsa onunla mutlu, sorunsuz bir hayat kurmaya calisir, durup dururken ariza cikarmaz.
Konu sahibinin surdaki uyelere yaptigi yorumlar, kullandigi baslik bile genel tavrinin ne kadar sorunlu oldugunu gosteriyor.
Bana yapılan yorumlara ben yinede lütfen uzak durun diye cevap veriyorum farkındaysanız. Saygısızca bişey yazmadım hic

tamam işte ne yazıyor. bi analiz edelim. yazabilir misin burda? ya da kelimeleri değiştirip de yazabilirsin.

Her şeyi yazdınız da, bu kaybedilmiş kızlar sizi nasıl rahatsız ediyor, ne diyor bir türlü bahsetmediniz. Bu arada eşinizi bu aşamaya sizin getirdiğinizi düşünüyorum. O da bir anlık öfkeyle boşol dedi size ama bu işin sonu boşanma değil tabi ki o belli..

Ha
Kapanan konunuzu okudum ama konuda bir olay göremedim ben,sadece boşanacağınızı yazmışsınız.Eşiniz sizi aldattı mı bu bahsettiğiniz kızlarla? Orayı anlayamadım tam olarak.
Hayir aldatmadı. Ben çok üstüne gittim aldatiyosun diye

Boşamaz ayol eşi onu.Sinirle söylemiş adam belli ki.Biraz zaman versin düzelir.Adamda haklı,hiçbir şey yapmadığı halde suçlanmış.Bence de konusunu kapatıp,boş yere kendisini strese sokmamalı konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…