Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kızlar kaç yaşlarındalar anlamadım? Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız?

Onu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
Vermedi aslında hatta kaç kere sert konuştuğuna şahit oldum. Ama yüzsüzlükte sınır tanımıyor kız bende hayret ediyorum

neyse sen asıl sorulara cevap vermeyeceksin sanırım. demekki o kadar eften püften şeyler ki sen bile yazmaya değer bulmuyorsun. eşine üzüldüm. ayrıca stres yapma bebeğe yazık. iyi geceler..

Vermedi aslında hatta kaç kere sert konuştuğuna şahit oldum. Ama yüzsüzlükte sınır tanımıyor kız bende hayret ediyorum
İyi de hayatım burada suç eşinde değil ki.Sen niye eşinin üstüne gidiyorsun? Adam zaten yapacağını yapmış,tepkisini koymuş.Eğer kız evli bir adamı rahatsız ediyorsa bu onun hatası.Aynı şey başıma gelse çok afedersin ama ay g.tüm derim,güler geçerim.Benim kocam bana yanlış yapmadıktan sonra ben niye adamı üzeyim elin kızı için? O karşılık vermiyorsa kız istediğini yapsın ne önemi var.Sen yapmadığı bir şeyle adamı suçlarsan haklı olarak o da sinirlenir yani.

Kocam yakışıklı olduğu için deil şuan bu kızın taşeron çalıştığı şirketin müdürü olduğu için. Çünkü orda çok az kişi devam ediyo sürekli değiştiriyor patron ama bu kız önceki iki evli.müdürle birlikte olduğu için cikarilmadi

Biz 3

Biz 34 kızların en çok rahatsız edeni 21 diğeri 23 sanirim
Türk kızlarına ne oluyor bu aralar bilmiyorum ama acayip bir evli adam takıntısı başladı, inanılır gibi değil. Utanma arlanma yok, edep yok haya yok. Kendinden 10-15 yaş büyükleri hedefe koymalar, yüzsüzce peşinden koşmaya devam etmeler. Ciddiye bile almayın ergenlikten daha çıkamamışlar.

Aynen böyle oldu zaten

ya cidden neden whatsuptan size ne yazdıklarını söylemiyosunuz ..
bende alakasız şeyler olduğunu düşünmeye başladım sanırım siz fazla kuruyorsunuz..

Eşim şirketle ortak çalışan başka bi şirkete ortak oldu bide daha yeni. Yani para çok sanıyorlar. Araba falan lüks olunca. Oysaki hepsini ne zorluklarla aldık tirnaklarimizla kazıdık. İmkan çok olunca cazip geliyo

Öyle demeyin abla, vallahi bu yeni nesilde yakışıklı çirkin farketmez evli adam takıntısı başladı. İşimi elimde tutayım, yemeğimi ısmarlatayım diye neler yapıyorlar. Dayım anlattı, bir kot pantolon için bile sevişiyorlarmış. Nasıl olsa başımıza kalmaz istediğimizde kurtuluruz diye evlilere yapışıyorlar. Müdürmüş konu sahibinin kocası, taşeronluk riskli her an kapı önüne konulabilir kovulmamak için de müdür evli bekar farketmeden yürüyorlar. Menfaati kimde görürlerse ona gidiyorlar genç yaşlı yakışıklı bodur veya çirkin gözetmeden.

Aynen böyle oldu zaten
Bence özür dile eşinden.Bir daha böyle saçma şeyler yapmayacağım,hamilelikten dolayı hormonlarım coştu falan de,kapansın mevzu.Ve gerçekten de böyle gereksiz kıskançlıklar yapma bundan sonra.Eşini de,kendini de üzme boş yere.

Sadece gereksiz yorum dedim. Salakça demedim ki kişiliğe hakaret asla etmedim. Kavga sebebi yeter artık ugrasmadinlar dedim diye. Takma hayatım görme benim için sadece oğlum ve sen varsın dedi bende ozaman niye rahatsız ediyorum dedim.senden yüz buluyor dedim

Onu kendime yapcam kafaya koydum... mesela bu

ohaaa bu kadarını beklemiyordum..
sizde engelleyin..kafanıza da takmayın zaten eşinizden yüz bulsa size bu tür mesajlar atmaz.. sakin olmak zorundasınız ne yazarlarsa yazsınlar ..başkalarının ne dediği ne istediği ne yaptığı değil eşinizin bütün bunlar karşısındaki tavrı sizi ilgilendirir.. sonuç olarak adamın suçu yok dolayısıyla onunla kavga etmenin bir mantığıda yok..

Ya varya öyle kızların saçını başını bi güzel yolcan bana böle düzeysiz yorum yaptırıyolar. Arkadaşım sen kocandan eminsen üstüne gitme ona şarlama o kızların numarasını al yada biyerde buluşmayı teklif et bi güzel bildir hadlerini.. Aaa maa ne alaka derlerse savcılıkla tehdit et bu ne canım akıllı adamıda yoldan çıkarcaklar. Dini nikah konusunuda eşine anlat hala karı kocasınız sinirle ağızdan çıkanın hükmü yok onda da rahatlat. Sonrada bak keyfine inadına mutlu ol mutlu et eşini ama o şırfıntılarada gününü göster eşine çaktırmadan

Zaten ken
Zaten kendinden deil kardesinden yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…