- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Bu kızlar kaç yaşlarındalar anlamadım? Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız?Ben öğrencilerimi çocuklarım gibi gördüm hep ve hepsini topluma kazandırmaya çalıştım kaliteli birer birey olarak. İnsan hayatı çok önemli benim için. Ve bu kız ve ailesi malesef yanlış yetismisler. Kaybedilen fert tabirini biz eğitimde çok kullanırız. Ve elimizden geleni yaparız kurtarmak için.
Ama alenen beni huzursuz eden ve bunu bilerek yapan utanmayan birine ben ne deyim kaybedilmiş bir fert iste
Hata yapmışsın işte.Kendini eşinin yerine koysana bir.Senin hiçbir suçun olmadığı halde,sen beni aldatıyorsun dese sana ne yapardın?Ha
Hayir aldatmadı. Ben çok üstüne gittim aldatiyosun diye
Vermedi aslında hatta kaç kere sert konuştuğuna şahit oldum. Ama yüzsüzlükte sınır tanımıyor kız bende hayret ediyorumOnu da anladım da niye eşinin üstüne gitmiş onu anlayamadım.Eşi kızlara cevap vermediyse sorun yok ki.Yoksa vermiş mi?
Biz 34 kızların en çok rahatsız edeni 21 diğeri 23 sanirimBu kızlar kaç yaşlarındalar anlamadım? Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız?
İyi de hayatım burada suç eşinde değil ki.Sen niye eşinin üstüne gidiyorsun? Adam zaten yapacağını yapmış,tepkisini koymuş.Eğer kız evli bir adamı rahatsız ediyorsa bu onun hatası.Aynı şey başıma gelse çok afedersin ama ay g.tüm derim,güler geçerim.Benim kocam bana yanlış yapmadıktan sonra ben niye adamı üzeyim elin kızı için? O karşılık vermiyorsa kız istediğini yapsın ne önemi var.Sen yapmadığı bir şeyle adamı suçlarsan haklı olarak o da sinirlenir yani.Vermedi aslında hatta kaç kere sert konuştuğuna şahit oldum. Ama yüzsüzlükte sınır tanımıyor kız bende hayret ediyorum
Kocam yakışıklı olduğu için deil şuan bu kızın taşeron çalıştığı şirketin müdürü olduğu için. Çünkü orda çok az kişi devam ediyo sürekli değiştiriyor patron ama bu kız önceki iki evli.müdürle birlikte olduğu için cikarilmadiVay anasını be, kocaya musallat olan kızlardan dolayı üzerine gidilen koca filan... Arkadaşım siz kocalarınızı cidden ne sanıyorsunuz ya? Bütün dişiler kocanıza ölüp bitiyor, elde etmek için çıldırıyor filan mı... Brad Pit'lerle mi evlisiniz nedir? La ülkem sümüğünü atmayacağım adamlardan geçilmiyor, ama bunların eşleri nedense kızları bunların peşinde sanıyor. Komiksiniz. Olsa olsa kocasını dişi sinekten bile kıskanıp kavga çıkaran tipik kıskanç kadınlardan birisinizdir. Hastalık derecesinde kıskançlık böyle yapar insanı işte. "Kocama kızlar müsallat oluyor a dostlar" diye gezdirir adamı.
Türk kızlarına ne oluyor bu aralar bilmiyorum ama acayip bir evli adam takıntısı başladı, inanılır gibi değil. Utanma arlanma yok, edep yok haya yok. Kendinden 10-15 yaş büyükleri hedefe koymalar, yüzsüzce peşinden koşmaya devam etmeler. Ciddiye bile almayın ergenlikten daha çıkamamışlar.Biz 3
Biz 34 kızların en çok rahatsız edeni 21 diğeri 23 sanirim
Aynen böyle oldu zatenİyi de hayatım burada suç eşinde değil ki.Sen niye eşinin üstüne gidiyorsun? Adam zaten yapacağını yapmış,tepkisini koymuş.Eğer kız evli bir adamı rahatsız ediyorsa bu onun hatası.Aynı şey başıma gelse çok afedersin ama ay g.tüm derim,güler geçerim.Benim kocam bana yanlış yapmadıktan sonra ben niye adamı üzeyim elin kızı için? O karşılık vermiyorsa kız istediğini yapsın ne önemi var.Sen yapmadığı bir şeyle adamı suçlarsan haklı olarak o da sinirlenir yani.
Eşim şirketle ortak çalışan başka bi şirkete ortak oldu bide daha yeni. Yani para çok sanıyorlar. Araba falan lüks olunca. Oysaki hepsini ne zorluklarla aldık tirnaklarimizla kazıdık. İmkan çok olunca cazip geliyoTürk kızlarına ne oluyor bu aralar bilmiyorum ama acayip bir evli adam takıntısı başladı, inanılır gibi değil. Utanma arlanma yok, edep yok haya yok. Kendinden 10-15 yaş büyükleri hedefe koymalar, yüzsüzce peşinden koşmaya devam etmeler. Ciddiye bile almayın ergenlikten daha çıkamamışlar.
Onu kendime yapcam kafaya koydum... mesela buya cidden neden whatsuptan size ne yazdıklarını söylemiyosunuz ..
bende alakasız şeyler olduğunu düşünmeye başladım sanırım siz fazla kuruyorsunuz..
Öyle demeyin abla, vallahi bu yeni nesilde yakışıklı çirkin farketmez evli adam takıntısı başladı. İşimi elimde tutayım, yemeğimi ısmarlatayım diye neler yapıyorlar. Dayım anlattı, bir kot pantolon için bile sevişiyorlarmış. Nasıl olsa başımıza kalmaz istediğimizde kurtuluruz diye evlilere yapışıyorlar. Müdürmüş konu sahibinin kocası, taşeronluk riskli her an kapı önüne konulabilir kovulmamak için de müdür evli bekar farketmeden yürüyorlar. Menfaati kimde görürlerse ona gidiyorlar genç yaşlı yakışıklı bodur veya çirkin gözetmeden.Vay anasını be, kocaya musallat olan kızlardan dolayı üzerine gidilen koca filan... Arkadaşım siz kocalarınızı cidden ne sanıyorsunuz ya? Bütün dişiler kocanıza ölüp bitiyor, elde etmek için çıldırıyor filan mı... Brad Pit'lerle mi evlisiniz nedir? La ülkem sümüğünü atmayacağım adamlardan geçilmiyor, ama bunların eşleri nedense kızları bunların peşinde sanıyor. Komiksiniz. Olsa olsa kocasını dişi sinekten bile kıskanıp kavga çıkaran tipik kıskanç kadınlardan birisinizdir. Hastalık derecesinde kıskançlık böyle yapar insanı işte. "Kocama kızlar müsallat oluyor a dostlar" diye gezdirir adamı.
Bence özür dile eşinden.Bir daha böyle saçma şeyler yapmayacağım,hamilelikten dolayı hormonlarım coştu falan de,kapansın mevzu.Ve gerçekten de böyle gereksiz kıskançlıklar yapma bundan sonra.Eşini de,kendini de üzme boş yere.Aynen böyle oldu zaten
Tatlım dalga geçme yazacakmış,klavyesi otomatik yazmış onu.Bilerek yazmamış yani.Az önce bir yorumunda okudum bende.
Sadece gereksiz yorum dedim. Salakça demedim ki kişiliğe hakaret asla etmedim. Kavga sebebi yeter artık ugrasmadinlar dedim diye. Takma hayatım görme benim için sadece oğlum ve sen varsın dedi bende ozaman niye rahatsız ediyorum dedim.senden yüz buluyor dedimEsiniz sizi dini nikahindan bosamis, bu konulara onem veriyorsaniz burdaki tanimadiginiz insanlara degil guvendiginiz bir din adamina danismalisiniz. Burda herkes size hulle gerekiyor dese yapacak misiniz mesela?
Cok ama cok agresifsiniz, isinize gelmeyen yorumlara gereksiz, salakca vs diye hakaretle karsilik veriyorsunuz, muhtemelen bana da bu yazdiklarim nedeniyle hakaret edeceksiniz, ama bu sizin tahammul edilemez bir insan oldugunuz gercegini degistirmeyecek, esinize bos ol dedigi icin kizamiyorum, hem esinizin sucsuz masum oldugunu soyleyip hem kavga cikarttiginizi itiraf ediyorsunuz, kim, ne kadar katlanir ki buna?
Onu kendime yapcam kafaya koydum... mesela bu
Onu kendime yapcam kafaya koydum diyone yazıyo mesela? gerçekten üstüne alınman gereken şeyler mi bi analiz edelim.
Zaten kendinden deil kardesinden yazmisohaaa bu kadarını beklemiyordum..
sizde engelleyin..kafanıza da takmayın zaten eşinizden yüz bulsa size bu tür mesajlar atmaz.. sakin olmak zorundasınız ne yazarlarsa yazsınlar ..başkalarının ne dediği ne istediği ne yaptığı değil eşinizin bütün bunlar karşısındaki tavrı sizi ilgilendirir.. sonuç olarak adamın suçu yok dolayısıyla onunla kavga etmenin bir mantığıda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?