- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
Rica ederimYok benim şu an çocuğum yok.
31 yaşında olmama rağmen hayırlı bir evlat olacaksa çocuğum olsun diyorum.
Ille de çocuk diye bir tutturmam yok.
Çünkü hayata sırf çocuk için gelmedim.
Ama nasip olursa olur olmazsa da isyan etmem.
Başka çocuklara annelik yaparım..Ama tabi gönül istiyor ki 1 tane çocuğum olsun..
Hayırlı olacaksa Allah çocuğumu bana bağışlasın..
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim..
Arkadaslar sirf cevap atayim diye uyelik actim:)cunku cok acip kapadigim olmustu sinirlendigim konu lar yorumlari:)Ama kk sever takip ederim hatta buradaki konulara uzulur dua ederim:)) simdi gelelim konuyu bence Siz yanlis noktaya takildiniz Ben suphelendim cunku garip geldi 1bucuk yillik evlilik konu Sahibi esi Ve kendi skntili bise olmamasina ragmen klomen gormus Ve yasi 24 acikcasi mantikli gelmedi..cunku doktor lar 1 sene sure veriyor ve pkoslu hastalara bile klomen ve catlatma ignesini hemen kullandirmiyorlar Ayrica yasida cok genc..Boyle Olunca bende eski konularina baktim ilk celiski konu Sahibi eylul ayinda 1bucuk yillik evliyim demis subata geldik Hala 1bucuk..eylul ayinda esim 30yasinda demis suan 6ay gecmis esi 32 yasinda olmus..Ve konu Sahibi baskasinin cocugunu gorup farkli tepki vermis bence..Konu sahibi celiskilisin ama sunu bil canim bilgilerin yanlis problem ne yas kac yada nasil bi sknti var bilmiyorum Diş baski var fln garip yani bi psikolojik tedavi gormelisin bence Diş insanlara gore yasama Ayrica doktorun gercekten boleysede degistir Yani 24yasindasin yeni evlisin tamam kimyasal gecirmissin AMA doktorlar hemen tedaviye baslamazlar bi skntin yoksa ki esinde seninde yokmus esinjn yasida problem degil Yani bence kendinle celisme dogrulqri yaz insanlar Sana yardim etsin..
30dan 32 ye buyuk adimBu insanlar ne cok biliyor. Dogum tarihlerimizi yazayim istermisiniz ? Esim bu subatin 6sinda 32 oluyorevlilik yil donumumuz 7 mayis. Baska merak ettiginiz birsey varmi ? Ve evet evliligin 9. Ayinda doktora gittim cocuk istedigimi soyledim bakildi herseye bisey olmadigi anlasildi ve klomene baslandi. 4 ay klomen kullandim suan 3 aydir doktora gitmiyorum. Sizin orda nasil bilmiyorum da bizim burda cocuk isteyene ilk basta klomen baslatiyolar kimseye yalan borcum yok benim. Insanı yermeye gelmissiniz ben bu postu acmamin sebebi ic dokmekti acacagima actigima pisman ettiniz hepinizden allah razi olsun.
30dan 32 ye buyuk adimsizin orayı değiştir bence hiç bi skntın yok yasın küçük direk ve evliliğin yeni direk klomene başlatılır mı hangi dünya orası?eyluldede 1 bucuk simdide 1 bucuk yazınca garip geldi tabi..bide baskasının bebegine tepkiniz..bide dıs baskıları söylemeniz destek oluyorum iste bence ya kafanızı dağıtın ya destek alın..ama doktorunuzu degistirmelisiniz pkoslu degilsiniz bişe değilsiniz cocuk istiyosunjz cat klomen cok mantıksız bikac ay folik asit yada tutunma skntınız varsa progestan klomen ağır bi ilaçtır hormonaldir yani yas kcuuk hemen istemissiniz garip
Canım inşallah allah nasip eder en kısa zamanda , isteyen tüm herkese nasip olsun...Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Doktorunu değiştir bence bikaç farklı doktora git eminim göreceksin yada pkoslu flnsın yasın kucuk neden direk klomen yapmıs ki yumurta takibi tamam da direk klomen ve hiçbisey yokken..bak hiçbisey yooken tedavi oluyor ama önce bi iliski düzene otursun diye bekliyor doktorlar ve sen yeni evlisin rahim alısıyor yasın kucuk 28 29 olsan belki oda onda bile arkadaslarıma doktor süre veriyo pkoslulara bile süre veriyorlarBen istemedim ben doktor degilim. Doktorun kendi verdi ?
Biz de evlenir evlenmez istedik. Nisan 2016da evlendik ekim 2016da doktora gitti eşim sperm testi verdi normal cıktı. Busefer ben taktım kendime ocakta ilk defa reglim gecikti hemen koştum hastaneye ama prolaktinim yükselmiş stresten dedi doktor. Sonra dostinex icmeye basladım ve hazır gitmisken hormon testleri yaptırdım troid hastası cıktım bi de ona ilac basladım. Sonra 2017 haziranda ilk aşılamamızı denedik tutmadı. Ve sebep olarak eşimin spermi cok olsa da morfolojisi bozuk dendi hızı az dendi.Bunun tedavisine başladık 9 ay. Bişey değişmedi. 2018 hazranda tüpe başladık ve tuttu. Cokkk zorladık biz diyorum bazen.ama zorlamasak eşimin sıkıntısı da görülmeyecekti diyorum sonra da. Bilemiyorum zor işler ben her gün ağladım. Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Rica ederimherşeyin farkında olan kadınların içinden geçen yegane dilek "hayırlısıyla bir tane olsun" evlat başka gerçekten. Rabbim dileyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın inşallah
Hihihi teşekkürlerAmin, teşekkür ederim..
Çok güzel bir dilek, çok beğendim..
Bir hobi olarak bebek yapmak... iyiymiş.Biz cok gezmeyi seven
Biz cok gezmeyi seven bi cift degili o yuzden pek sosyalde sayilmayiz. Esim ise gider ben evde dururum. Uyku duzenim 0 evde kendme yapacak is bulamiyorum. Sıkıntidan patlicam srtik. Kendime eğlence olsn dye suan seccade isliyorum. Ama bi cocugum olsun butun vaktimi onunla gecireym istiyorm. Baskalarinin cocuklarini sevmeye gitmektem yoruldum. Siz doymuşsunuz cocuga belliki ama ben açım malesef..
Folik asit çok iyi oluyor tavsiye ederim. Birde hergün aksatmadan tam aynı saatte almaya özen gösterin. Ben kullandığım ilk ay hamile kalmıştım. Birde hormonlarınıza baktırmadıysanız onada baktırın. Rabbim yardımcınız olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin kür falan denediniz mi hiç merak ettim. Ben de kürlere başladım bir de hamileliği kolaylaştıran bir folik asit varmış yarın da ona başlıcam sizi çok iyi anlıyorum ben 7 senelik evliyim keşke ilk zamanlar düşünseydim diyorum sonra başka sağlık sorunları çıktı 5 seneyi buldu onları atlatmam. İnşallah kısa zamanda hayırlı haberleri alırız
Amin inşallah hormonlara bakmadı sadece muayene çikolota kistim varmış bazı insanlarda gebeliğe engel olabiliyor şans dedi 6 ay doğal yollardan denicez bakalımFolik asit çok iyi oluyor tavsiye ederim. Birde hergün aksatmadan tam aynı saatte almaya özen gösterin. Ben kullandığım ilk ay hamile kalmıştım. Birde hormonlarınıza baktırmadıysanız onada baktırın. Rabbim yardımcınız olsun.
Çikolata kisti o kadar engel değil. Ben bekarken bende de vardı. Evlendim ilk ay vardı. İlk ayda gitti bitti. Doktorum olsa bile çok engel teşkil etmez sadece süreyi birazcık uzatır demişti. Sıkmayın canınızı. Hormonlarınıza da baktırın mutlaka çok önemliAmin inşallah hormonlara bakmadı sadece muayene çikolota kistim varmış bazı insanlarda gebeliğe engel olabiliyor şans dedi 6 ay doğal yollardan denicez bakalım
Teşekkür ederim. Aslında 3 hafta falan oldu gideli hiçbir tahlile bakmadı başka gerçi genel lan testi sağlık ocağında yaptırmıştım tiroidlere falan da bakılmıştı orda ama doktorum hiç bahsetmedi. İlginçÇikolata kisti o kadar engel değil. Ben bekarken bende de vardı. Evlendim ilk ay vardı. İlk ayda gitti bitti. Doktorum olsa bile çok engel teşkil etmez sadece süreyi birazcık uzatır demişti. Sıkmayın canınızı. Hormonlarınıza da baktırın mutlaka çok önemli
Endokrinde ayrı kadın doğumda ayrı dahileyede ayrı baktırmıştım ben hormonlara. Troidde sıkıntı yoksa iyi. Genelde troidde sıkıntı olunca gebe kalmak zorlaşıyor.Teşekkür ederim. Aslında 3 hafta falan oldu gideli hiçbir tahlile bakmadı başka gerçi genel lan testi sağlık ocağında yaptırmıştım tiroidlere falan da bakılmıştı orda ama doktorum hiç bahsetmedi. İlginç
Benmde 9 ay evliliğin suresi sonunda oldu vücut kendini hazrlio ben hep aglardm bebeğim olmicak diye doktorun biri hatta senin çocuğun olmaz dedi polikistik över vardı boyuna doğum kontrol hapı kullandırdi bana ama özele gittim agrilarim vardı kaşıntı falan alttan baktı yumurtalıkların iltihap bağlamış dedi hemen fitil ilaçlar verdi ve bebek istedigimide söyledim bu iltihap engel olmuş başka sebep yok dedi iltihap bitince adet söktürücü verdi ondan sonra hamile kaldım ve kendiliğinden yani ve sonra bı buçuk sene sonra ogluma hamile kaldım ve şuan tekrar hamileyim üçüncü bu vücudun hazır hissettiğinde Rabbim emrettiginde elbette seninde olacakTeşekkür ederim. Aslında 3 hafta falan oldu gideli hiçbir tahlile bakmadı başka gerçi genel lan testi sağlık ocağında yaptırmıştım tiroidlere falan da bakılmıştı orda ama doktorum hiç bahsetmedi. İlginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?