Konumuz çocuk

Rica ederim herşeyin farkında olan kadınların içinden geçen yegane dilek "hayırlısıyla bir tane olsun" evlat başka gerçekten. Rabbim dileyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın inşallah

Bu insanlar ne cok biliyor. Dogum tarihlerimizi yazayim istermisiniz ? Esim bu subatin 6sinda 32 oluyor evlilik yil donumumuz 7 mayis. Baska merak ettiginiz birsey varmi ? Ve evet evliligin 9. Ayinda doktora gittim cocuk istedigimi soyledim bakildi herseye bisey olmadigi anlasildi ve klomene baslandi. 4 ay klomen kullandim suan 3 aydir doktora gitmiyorum. Sizin orda nasil bilmiyorum da bizim burda cocuk isteyene ilk basta klomen baslatiyolar kimseye yalan borcum yok benim. Insanı yermeye gelmissiniz ben bu postu acmamin sebebi ic dokmekti acacagima actigima pisman ettiniz hepinizden allah razi olsun.

30dan 32 ye buyuk adim sizin orayı değiştir bence hiç bi skntın yok yasın küçük direk ve evliliğin yeni direk klomene başlatılır mı hangi dünya orası?eyluldede 1 bucuk simdide 1 bucuk yazınca garip geldi tabi..bide baskasının bebegine tepkiniz..bide dıs baskıları söylemeniz destek oluyorum iste bence ya kafanızı dağıtın ya destek alın..ama doktorunuzu degistirmelisiniz pkoslu degilsiniz bişe değilsiniz cocuk istiyosunjz cat klomen cok mantıksız bikac ay folik asit yada tutunma skntınız varsa progestan klomen ağır bi ilaçtır hormonaldir yani yas kcuuk hemen istemissiniz garip

Ben istemedim ben doktor degilim. Doktorun kendi verdi ?

Canım inşallah allah nasip eder en kısa zamanda , isteyen tüm herkese nasip olsun...
Ovülasyon gününü takip ettin mi hiç?

Ben istemedim ben doktor degilim. Doktorun kendi verdi ?
Doktorunu değiştir bence bikaç farklı doktora git eminim göreceksin yada pkoslu flnsın yasın kucuk neden direk klomen yapmıs ki yumurta takibi tamam da direk klomen ve hiçbisey yokken..bak hiçbisey yooken tedavi oluyor ama önce bi iliski düzene otursun diye bekliyor doktorlar ve sen yeni evlisin rahim alısıyor yasın kucuk 28 29 olsan belki oda onda bile arkadaslarıma doktor süre veriyo pkoslulara bile süre veriyorlar

Biz de evlenir evlenmez istedik. Nisan 2016da evlendik ekim 2016da doktora gitti eşim sperm testi verdi normal cıktı. Busefer ben taktım kendime ocakta ilk defa reglim gecikti hemen koştum hastaneye ama prolaktinim yükselmiş stresten dedi doktor. Sonra dostinex icmeye basladım ve hazır gitmisken hormon testleri yaptırdım troid hastası cıktım bi de ona ilac basladım. Sonra 2017 haziranda ilk aşılamamızı denedik tutmadı. Ve sebep olarak eşimin spermi cok olsa da morfolojisi bozuk dendi hızı az dendi.Bunun tedavisine başladık 9 ay. Bişey değişmedi. 2018 hazranda tüpe başladık ve tuttu. Cokkk zorladık biz diyorum bazen.ama zorlamasak eşimin sıkıntısı da görülmeyecekti diyorum sonra da. Bilemiyorum zor işler ben her gün ağladım. Allah yardımcınız olsun

Daha bir buçuk yıllık evlisiniz bu aceleniz ne? Ben kendi adıma çiftlerin minimum 2 hatta 3 yıldan önce çocuk sahibi olmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hadi evliliğinize kendinize güveniyorsunuz istiyorsunuz diyelim ama daha çok yeni moral bozmak, dert edinmek, üzülmek için hele ki. 2 kişilik evliliğinizin tadını çıkartmanız gereken zamanda kendinizi niye üzüyorsunuz?

Amin, teşekkür ederim..
Çok güzel bir dilek, çok beğendim..

Bir hobi olarak bebek yapmak... iyiymiş.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kür falan denediniz mi hiç merak ettim. Ben de kürlere başladım bir de hamileliği kolaylaştıran bir folik asit varmış yarın da ona başlıcam sizi çok iyi anlıyorum ben 7 senelik evliyim keşke ilk zamanlar düşünseydim diyorum sonra başka sağlık sorunları çıktı 5 seneyi buldu onları atlatmam. İnşallah kısa zamanda hayırlı haberleri alırız

Folik asit çok iyi oluyor tavsiye ederim. Birde hergün aksatmadan tam aynı saatte almaya özen gösterin. Ben kullandığım ilk ay hamile kalmıştım. Birde hormonlarınıza baktırmadıysanız onada baktırın. Rabbim yardımcınız olsun.

Amin inşallah hormonlara bakmadı sadece muayene çikolota kistim varmış bazı insanlarda gebeliğe engel olabiliyor şans dedi 6 ay doğal yollardan denicez bakalım

Amin inşallah hormonlara bakmadı sadece muayene çikolota kistim varmış bazı insanlarda gebeliğe engel olabiliyor şans dedi 6 ay doğal yollardan denicez bakalım
Çikolata kisti o kadar engel değil. Ben bekarken bende de vardı. Evlendim ilk ay vardı. İlk ayda gitti bitti. Doktorum olsa bile çok engel teşkil etmez sadece süreyi birazcık uzatır demişti. Sıkmayın canınızı. Hormonlarınıza da baktırın mutlaka çok önemli

Teşekkür ederim. Aslında 3 hafta falan oldu gideli hiçbir tahlile bakmadı başka gerçi genel lan testi sağlık ocağında yaptırmıştım tiroidlere falan da bakılmıştı orda ama doktorum hiç bahsetmedi. İlginç

Endokrinde ayrı kadın doğumda ayrı dahileyede ayrı baktırmıştım ben hormonlara. Troidde sıkıntı yoksa iyi. Genelde troidde sıkıntı olunca gebe kalmak zorlaşıyor.

Benmde 9 ay evliliğin suresi sonunda oldu vücut kendini hazrlio ben hep aglardm bebeğim olmicak diye doktorun biri hatta senin çocuğun olmaz dedi polikistik över vardı boyuna doğum kontrol hapı kullandırdi bana ama özele gittim agrilarim vardı kaşıntı falan alttan baktı yumurtalıkların iltihap bağlamış dedi hemen fitil ilaçlar verdi ve bebek istedigimide söyledim bu iltihap engel olmuş başka sebep yok dedi iltihap bitince adet söktürücü verdi ondan sonra hamile kaldım ve kendiliğinden yani ve sonra bı buçuk sene sonra ogluma hamile kaldım ve şuan tekrar hamileyim üçüncü bu vücudun hazır hissettiğinde Rabbim emrettiginde elbette seninde olacak

Daha bekleyin cok yenisiniz derdim ama siz kararlisiniz belli ki.olmamasinin sebebi cok acik ,stres yapmaniz.stres en iyi korunma yontemlerinden biri hep soylerim.inanin bir rahat olsaniz umursamasaniz hamile kalirsiniz.bunun ornegi cok.

Hobi olarak oldugunu kim soyledi ? Siz iyimisiniz ya. Kim hobi icin cocuk yapar. Ha yapanlar vardir evet onlarda cocugunu zevk icin yapip sonrada camiye birakan tuvalete atan sokaga cöpe atan insalar. Kendinize gelin ben hobi olarakmi diyorum.yeter artik ya. Herkes dozunda elestiri yapsin yeter yani. Konu actigima pisman ettiniz. Evet cocuk istiyorum ve genede istiyorum. Ister ikiz ister ücüz hic farketmez. Ben kendimde onlara bakacak gücü goruyorum ve kimin ne yasadigini kimse bilemez. Yeter artik daha fazla yorum yapmayin sirf elestirmek icin elestiriyosunuz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…