Bilirkişi yorumu yapacağım lütfen her kelimemi iyi okuyun tekrar tekrar.
-Herşeyden önce bunu öğrendiğiniz gibi ailelerle paylaşmanız yanlış ve siz henüz bilmiyorsunuz ama bunun yanlış olma sebebi insanların size birşey diyeceğinden değil, sizin henüz durumu hazmedememenizden. Önce sindirip tüm tedavi yöntemlerini öğrenip hatta 1 tedavi yapıp sonra söylemeniz veya hiç soylememeniz gerekirdi.
- Bir diğer husus anladığım kadarıyla eşiniz azospermi, ya birkaç tane sperm çıkışı oldu ya da hiç sperm çıkmadı ve size tese ile tüp bebek tedavisi önerildi. Bu düşündüğünüzden sık rastlanan bir durum ve pek çok bu hastalığı olan insan tüp bebek ile hamile kaliyor ben bunu hem tüp bebek merkezlerinde gördüm hem bu forumda.
-Erkekler vitaminlere minerallere takviyelere kadından daha çok cevap verirler vücutları olumlu etki gösterir. Proxeed plus, keçi boynuzu pekmezi, l arginine, l carnitine, b12, c vitamini ve yüzlerce takviyeyi forumu iyi okuyarak bulabilirsiniz özellikle yazdıklarım da iyidir.
-Tüp bebek çok yaygın bir tedavi yöntemi saniyorum Türkiyede 1 günde 1000den fazla yumurta toplama işlemi yapılıyordur ve bunu defalarca yapan (ben 3 kez) insanlar var. Kimisi 1.de pozitif kimisi 10.da kimisi hiçbirinde.
-Kesinlikle olmaz denilen gruplarda donasyon da öneriliyor ki bu şekilde evlat sahibi olup mutlu olan yüzlerce insan var.
*Herşeyden önce eşinizin moralini yerine getirin pozitif duygular aşılayın siz mutlu bir ciftsiniz ve her şey güzel olacak çocuk olsa da olmasa da.