• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşacak kimsenin olmaması

E bunu niye soyluyor ki
Anlamiyorum boyle insanlari
Umarım ama gücüm kalmadı esim izne gelecek kendi evimize gitme planı yapıyorum bi yerlere gitme planı yapıyoruz ona böle karışıyorlar herseyde söz sahibi olmak istiyorlar
Mesela geçen söze gidiyorum giyindim falan ( herkes çok begendi) komşusu beni sevmemiş oyle görünce de hemen düğüne gitmişim de sustum dayanamadm onun sevgisine beğenmesine ihtiyacım yok dedim bozuldu kv

Yaşadığınız şehir nasıl bir şehir ? Çok içine kapanık küçük bir yer mi ? Eğer öyleyse biraz sosyal aktivite arayışına girin ya da bu tarz şehirlerde komşuluk çok olur komşularınıza takılın.
But yük şehirse zaten illa ki kafa dağıtacak aktivite bulursunuz.İnsana ihtiyacınız yok.

Bende yalnızım kimsem yok. buraya yazıyodum ama bazen bazı üyeler daha çok sinir eder olduğu için artık buraya bile yazasım gelmiyor

Bende yalnızım kimsem yok. buraya yazıyodum ama bazen bazı üyeler daha çok sinir eder olduğu için artık buraya bile yazasım gelmiyor
Hic umursama derim herkes kendi bacagindan asilir
Burda cok agir elestiriler olur anla ki daha once onlarin basina gelmis bu tepkiyi veremedikleri icin senin vermeni bekleyip kiskirtirlar

Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
BEN DE ÇOK YALNIZIM EŞİMDEN AYRILDIM ÇOCUĞUM YOK ANNEMİN EVİNDE YAŞIYORYM AMA SIĞINTI GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ .İŞE GİREYİM DEDİM İŞ YOK BURDA YAŞIM 41 İŞE ALMIYOLAR ZATEN.ŞUBATTAN BERİDE MEME KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM GENÇ YAŞTA MENEPOZA SOKTU İLAÇKAR ATEŞ BASMALARI OLUYO ÇOK BUNALDIM BABAM HASTALIĞIMDA HİÇ YANIMDA OLMADI HATTA İLAÇLARDAN KANIM DÜŞÜYODU ÜŞÜYODUM GÜNDÜZLERİ KALORİFERLERİ KAPATIRDI AÇARDIM ÜŞÜYOM DİYE YİNE KAPATIRDI. KAVGA ETTİK BU YÜZDEN CANIMI ÇOK SIKTI .KAÇ DEFA ACİLLİK OLDUM KIZIM NASILSIN BİLE DEMEDİ BÖLE Bİ BABANIN YANINDA NASIL HUZURLU OLAYIM NASIL KENDİMİ İYİ HİSSEDEYİM.BABA SEVGİSİ HİÇ GÖRMEDİM BEN .KOCAMDA HAYIRSIZ ÇIKTI .HİÇ İYİ DEĞİLİM DEPRESYON Bİ YANDAN HASTALIĞIM Bİ YANDAN.RABBİM YARDIM ETSİN.

Benim ne yaşadığım şehirde ne başka yerde derdimi anlatabileceğim biri yok. Bir tek sevdiğim erkek vardı o da beni instagramda asıl hesabından engellemiş aynı iş yerinde çalıştığı pilatesçi kızları eklemiş ve onların bikinili fotoğraflarını beğenmiş (Bana şort tayt vs. de giydirmiyordu). Ben instagram kullanmiyor diye biliyordum bende ekli olan sahte hesabıymış. Bana o kızları iş yerinde görmediğini söylemişti. Bir tek o vardı şimdi işte o da yok kpss çalışıyorum, kitap okumaya çalışıyorum( okuduğum kitapları beğenmezdi.) içimden gelmese de spor yapmaya çalışıyorum bu ara kendimi güzellik işlerine verdim malum fit ve güzel kızları beğeniyordu. Final notlarım da kötü geliyor içim daralıyor ama işte kendimi zorlayarak da olsa meşgul tutup dertlerim yokmuş gibi davranıyorum.

Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Valla ben birilerine anlatınca çok pişman oluyorum tüh niye anlattım ki diye içimi kemiriyor .
Bence sizde böyle dusunmelisiniz

Kuzenlerim, teyzem, görümcem, kayınvalidem ve annemle paylaşırım sıkıntım olduğunda. Dostluğa inanmıyorum zaten, hayatımda kimsenin öyle bir yeri yok, arkadaş çevrem çok fakat onlarla da yüzeyseldir muhabbetim.

yazıldı mı bilmiyorum okumadım tüm mesajları ama bir deftere yazabilirsiniz. Ayna da kendinizle konuşabilirsiniz. Ama aynada konuşmaları genelde teşvik için yapın kötü şeyler söylemeyin kendinize :) Onun dışında kendi kendinize konuşabilirsiniz. Benim çevremde insanlar var ama her şeyi anlatmıyorum. Anlatsanız bile anlaşılmıyor bazı şeyler karşı taraftan. Genelde bu şekil ya da dua şeklinde konuşuyorum.

Dert hafifletmek için de ağlayın bence bol bol. Enerji o şekilde atılıyormuş. Rahatlıyor insan ya hani ağlayınca, bu yüzdenmiş.
İçinizde tutmayın bastırmayın. Geçiştirmeyin. Birikmesin

Aynı durumdayım. Şiir dinliyorum. Kedimi seviyorum. Böyle geçiyor. İnsanlardan nefret ediyorum.
" Dertlerinizi başkalarına anlatmayın. Çoğunun umrunda olmaz, geri kalanı ise memnun olur." Hakan Günday

Dertlerinizi başkalarına anlatmayın. Çoğunun umrunda olmaz, geri kalanı ise memnun olur. Hakan Günday

Kimseye anlatmam. Sadece yazarım. Ama sizinki daha çok sosyalleşememek ile alakalı. Kurslara katılarak bol çevre edinebilirsiniz. Sebepsiz çıkıp dolaşabilirsiniz. İnsan sürekli evde kendini yer çünkü

Back
X