ahh canım bende lojmandayım ve seni çok iyi anlıyorum en iyisi kimseyle görüşmemek eşinle git eşinle gel gidip gelecegin yerlere ben artık öle yapıyorum cnm.....bu gibi insanlar aşağılık kompleksinde olan kişilerdir.. etrafındaki insanlar hep onlarla ilgilensin isterler ve iftira atarlarr çok iyi bilirim benimde başıma geldi ben şimdi ne kimseye gidiyorum nede kimseyi kabul ediyorum...hakkımdada bir sürü şeyler söylüyorlar eminimki duymama gerek yok yani...sana tavsiyem kulagını tıka evinde otur eşinlede bu yüzden aile saadetinizi bozmaa kadın şunu demiş bunu demiş zaten aklı selim biri olsa 18 yaşında evlenmezdi karşındaki kişi dimi ...çocuk dahaa sen aldırmaaa sen kendini ispat etmeye çalıştıkça inanki batarsın tepkide göstermee başaracaksın çünkü sana yapan başkalarına da yaparr gün gelecek onlar seni anlayacak sıkma canını :)))
o kadar güzel anlatmısıın ki içinde bulunduğum durumu. kendimi eve kapattım. kimseyle görüşmemek için bu seferde kapıya geliyolar laf getiriyolar bi şeklde geliyor. yani. sonum bu gidişle tımarhana olacak bura yüzünden. hayatımda hiç böyle bir ortamda yer almadığım için tam oarak ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?