Bende oyle yapmaya calisiyorum amaan ne anladiysa anladi diyorum zaten oyle basa cikmaya calisiyorum ama neden ifade etmek varken yapamıyorum uzuldugum nokta bu ,isyerinde benim isim olmayan bir isi bana yaptirmak icin iki kisi bana karsi cephe aldi tesaduf girdim yanlarina gerginliginden hakkimda konusuldugu hissine kapildim afalladi birden biri ,patronum beni aradi yapmiyormusun sen x isi dedi yap diye baski kurdu bende benim isim degil ben yapamam diye direttim sonuc itibariyle yapmadim ama patronuma soyedigim seyler daha onceden benzer sey yasadigim icin tavrım netti ani olsaydi birsey diyemezdim,unutkanlik icin doktora gittm omur boyu b12 kullanacaksin dedi , igne yatiriyorum bende,öyle isteMesela ne gibi??
Bazen hiç anlatmaya çalışmamak lazım amaan ne anladıysa anladı bana ne demek lazım. Ama unutuyorum kısmı ilginç?
Kitap okumaya tekrar başlayın. Bakın burda derdinizi ne güzel ifade etmişsiniz pekala konuşurken de yapabilirsiniz bence
Korkutmak istemem ama böyle şeyleri hep psikolojiye bağlamak da doğru değil. Nöroloji uzmanına ya da beyin sinir uzmanına gözükmenizi de tavsiye ederim. Beyinle ilgili bir şey de bu değişime neden olmuş olabilir
Kitaplar ve psikiyatri tekrar deneyeyimpsikiyatrist yerine psikoloğa gitmelisin. onunla konuşmalısın.
kitap okumalısın(ama boş kitaplar değil)
iletişim kursu varsa veya diksiyon kursuna gitmelisin.
tiyatroya yazılmalısın.
başka çaresi zor.
Korkutmak istemem ama böyle şeyleri hep psikolojiye bağlamak da doğru değil. Nöroloji uzmanına ya da beyin sinir uzmanına gözükmenizi de tavsiye ederim. Beyinle ilgili bir şey de bu değişime neden olmuş olabilir
Hem norolojiye hemde psikiyatriye gidecegim tekrar tesekkur ederimtanık olduğum bir şey yok ama beyin oluşabilen tümörler de bu şekilde karakter, kişilik değişiliklerine, konuşma bozukluklarına, unutkanlıklara yol açabiliyo. Doktor öyle bir şey olmadığını söylesin en azından bu şıkkı eleyin
Kitaplar ve psikiyatri tekrar deneyeyim
Ay psikolokmu dediniz siz ben psikiyatriye takildiysam demekPsikiyatri değil psikolog hanım efendi psikolog :)
Duzgun yazamama var yazim guzel.degildir ama yanlis harf kullanma oluyordur belki dikkat etmedim ama.bu amigdalayi bir arastirayim tesekkurlerBeyninizin amigdala bölümünde sorun olabilir.
Kağıt üzerinde yazı yazarken eksik yazma ya da yanlış harf kullanma durumu oluyor mu?
Yazı güzelliği değil bahsettiğim harfleri yanlış kullanma ve eksik yazma durumu.Duzgun yazamama var yazim guzel.degildir ama yanlis harf kullanma oluyordur belki dikkat etmedim ama.bu amigdalayi bir arastirayim tesekkurler
Yok anladim ben sizi ama dikkatimi cekmedi oyleYazı güzelliği değil bahsettiğim harfleri yanlış kullanma ve eksik yazma durumu.
Beyin damarlarıyla falan da alakalı olabiliyor bu durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?