31 yaşında üniv mezunuKaç yaşında, eğitimi nedir?
evet buda ayrı bi problem neden bu kadar hızlı gidiliyo yani konuşma akmasada düşünce anlamında bana fazla hızlı geldiİlk etapta çok göze batmıyor gibi görünsede zamana yaydıgınızda konusamamak bence en büyük sorun, ben konusamadığım bi adamla olamazdım, şuan hoşlanmış olabilirsiniz peki ya sonra sıkılmayacakmısınız bu durumdan?ayrıca 3 haftada aynı evde yasamak istediğini söylemekte henüz adı konmamıs bi ilişki için fazla girişken çelişkili geldi bana
bilmiyorum ben önceki ilişkilerimde hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım. uzak mesafe ilişkim bile oldu diyorum düşünüyorum bizi mesafeye rağmen bağlayan şeyde konuşabiliyor olmamızmış o kişiyleçok konuşkan biri değilse bile başka olumlu yönleri olabilir. her ilişki kendi içinde bi dinamik oluşturur. 3 hafta bunun için çok erken.. biraz daha zaman tanımalısınız..
ben konu açıyorum bir iki konuşuyoruz sonra tıkanıyor sessizlik oluyor filan. böyle olunca kendimi çok rahat hissedemiyorumDaha şimdiden aynı eve çıkma muhabbetini biraz yersiz buldum, henüz 3 haftalık bir tanışma süreci olmuş.
Sohbet kurma olayı kendiliğinden gelişir aslında ya, ne bileyim konuşulacak bir ton konu var ama siz konu açtıkça karşı taraf kapatıyorsa söyleyecek bir şeyi yoksa bilmiyorum çok sıkılırdım ben öyle birinin yanında. Bence biraz daha zaman verin belki kendini zor açıyodur, utangaçtır, birkaç hafta daha böyle giderse bence yolları ayırmakta fayda var. İnsan sevgilisiyle dünyaları konuşabilmeli, sonuçta onunla konuşup paylaşmayacaksın da kimle paylaşacaksın derdini sevincini düşüncelerini.
ilk başta heyecandan diye düşündüm ama arkadaşlarla da aynı ortamda kalabalık grup halinde de bir arada zaman geçirdik ötekilerlede konuşmuyor. onu gördüğüm ilk akşamda böyleydi. sessiz, fazla konuşmayan biri. ben konuşturmaya çalışıyorum konu açıyorum msj olsun yüzyüze olsun. bi iki bişey diyo sonrası zırt. kapanıyo mesele yani.Heyecanlı, gergin, utanıyor mu yoksa sohbet açmak, sohbeti ilerletmek konusunda mı zayıf?
Bu aralar twitterda görüyorum, "sabah 4'e kadar konuşulan o ilk gece" şeklindeki tweetler.
Bu heyecanı bana yaşatmayan adamdan etkilenmezdim ben.
ilk başta heyecandan diye düşündüm ama arkadaşlarla da aynı ortamda kalabalık grup halinde de bir arada zaman geçirdik ötekilerlede konuşmuyor. onu gördüğüm ilk akşamda böyleydi. sessiz, fazla konuşmayan biri. ben konuşturmaya çalışıyorum konu açıyorum msj olsun yüzyüze olsun. bi iki bişey diyo sonrası zırt. kapanıyo mesele yani.
Yürümez, fiziksel özelliklerine aşık olup konuşmayarak bir iliski sürmez.ilk başta heyecandan diye düşündüm ama arkadaşlarla da aynı ortamda kalabalık grup halinde de bir arada zaman geçirdik ötekilerlede konuşmuyor. onu gördüğüm ilk akşamda böyleydi. sessiz, fazla konuşmayan biri. ben konuşturmaya çalışıyorum konu açıyorum msj olsun yüzyüze olsun. bi iki bişey diyo sonrası zırt. kapanıyo mesele yani.
nasıl denirki bu ona bide arkadaşlarıma bahsettim karakteri öyledir o zaman filan dedilerbenim eşimin kardeşi de böyle.. konuyu biz açarsak konuşuyor ama konu konuyu açmıyor bitiyor sonrası sessizlik..
eşi de kendi gibi sakin sessiz..
sen böyle değilsen evet ilerde sıkıntı olabilir zira ben eşimin kardeşi ve eşi ile birlikteyken bile çok bunalıyorum..
karşındaki düzgün bi adamsa ve hayatında bi şans vermek istiyorsan bu konuyu kendisi ile konuşabilirsin.. belki bambaşka yönlerden mutlu edebilecek biri seni hiç belli olmaz bu kadar kısa sürede diye düşünüyorum..
zaten sadece fiziksellikle bişeyin peşinden gitme çağlarım geride kaldıYürümez, fiziksel özelliklerine aşık olup konuşmayarak bir iliski sürmez.
Tek kıstasınız fiziksel özellikse kedi köpek sahiplenin.
Onlar da cok guzel ve konusmuyorlar.
bu kırılacak bir şey değil.. bu kişiyle gelecek düşünüyorsan bunu bilmen gerekir.nasıl denirki bu ona bide arkadaşlarıma bahsettim karakteri öyledir o zaman filan dediler
insan bi yaştan sonra nasıl değişsin
kırmadan nasıl söyleyebilirimki
Akli basindasiniz. Mantikli düşünüyorsunuz. Aşk bir yerden sonra etkisini kaybediyor. Oturup derdini dinleyen bir adam istiyor insan yaninda. Seven, sevdiren...zaten sadece fiziksellikle bişeyin peşinden gitme çağlarım geride kaldı
eski ilişkilerimi düşününce atıyorum eski sevgilim x için ne diyebilirim diyorum kendi kendime.
x eğlenceli, kültürlü, girişken, kendini güzel ifade eden, bi ortama girdiğinde kendini gösteren biriydi diyebiliyorum.
ama bunu düşününce pek bişey diyemiyorum. arkadaşım sordu geçen, nesinden etkilendin diye. iyi biri, ince düşünceli, efendi dedim. beğendim dedim ama burda kaldım başka da bişey diyemedim. onu tanımlarken bile söyleyebilecek pek bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?