- Konu Sahibi Makyajpamugu
-
Elbette hak. Hem kanunen hem dinen hem vicdanen. Sizi bu dünyaya getirdikleri gün miras hakkınız da doğmuş oldu. Arada yaşananlar bu hakka zeval getirmez.Evet babalığın bi parçası da hayattayken görüşülmüyorsa sizce hak mı
Kesinlikle, ufaklar bazı şeyleri görmüyor. Benim kız kardeşimde alacak mirası. Hatta bazen diyor ki reddetme payınla gerekirse anneme ev al. Açıkçası ondan gelecek hayır Allahtan gelsin.Evet insan gurur yapıyor özellikle erkek kardeşim çok heyecanlı fakat ben çok olaya mesafeliyim. Aması yoruldum yıllardır kendi hayatımı idame etmekten 14 yaşından beri çalışıyorum .
Evet avukat olumlu konuşuyor . Fakat öyle sıkıntılı ki baba tarafı birbirlerini yerler ve ben hiç muhattap olmak istemiyorumHaklısınız bir yandan da ne deyim,ama babaannenin halasından kalan maldan size düşer mi bir avukata sormuşlar mı bana pek mümkün gelmedi de
Babasına düşmemiş,babaannenin halası üvey evladına devretmişAslında düşebilir şöyle düşünün o mal babaya miras kalmış artık babanın malı dolayısıyla baba yok olduğunda da konu sahibine geçecek
Evet ama bu miras kaçırmaya giriyor . Yani karşılıksız bir şeyi ona vermiş oluyor avukat öyle demiş.Babasına düşmemiş,babaannenin halası üvey evladına devretmiş
Bence üvey evlat olan arkadaş burda daha avantajlı,dava yıllarr yıllar sürer bence bişey çıkmazEvet avukat olumlu konuşuyor . Fakat öyle sıkıntılı ki baba tarafı birbirlerini yerler ve ben hiç muhattap olmak istemiyorum
İyide babası hayatta. Ona miras düsecek adam yer onu kumar da var niye konu sahibine versin. Konu sahibinin babası parayi harcayamadan olürse zaten konu sahibine miras kalir o. Yani bu olaya konu sahibi nasıl dahil olacakki. Yıllardır goruşmüyor ee adam da bencil belli vermez yaniNasıl düşürmezler. ANlaşır sağlam bir avukatla vekalet iptali ister veya vekalet halaya geçmeden kendi alır. Hala sittin sene bir tarafını yırtsa alamaz çünkü 1. derece kan hısmı konu sahibi. Ha iş çirkefleşir o ayrı ama on trilyon da az buz değil
Valla kendim pek bir beklentim yok ama erkek kardeşim çalışmayı çok seven bir çocuk değil ve ufak bi kız kardeşim var bu yüzden olursa onlar için çok iyi olurBence üvey evlat olan arkadaş burda daha avantajlı,dava yıllarr yıllar sürer bence bişey çıkmaz
Yok öyle değil,mesela çocuğunuz yok bir ihtiyaç sahibine malınızı verdiniz,sizin yeğenimizin torunu yıllar sonra hak talep ediyor,ama ben kime istersem veririm malımı bu çocuğum yada eşim değil ki mal kaçırayımEvet ama bu miras kaçırmaya giriyor . Yani karşılıksız bir şeyi ona vermiş oluyor avukat öyle demiş.
Yaptığı hatalardan pişman farkındayım ama istesem bile içimi ısıtamıyorum. Beni arayıp ilgilen ben hastayım dedi . Ama baba tarafıyla muhattap olmak istemiyorum. Bi yandan da en azından kardeşlerim için diyorumİyide babası hayatta. Ona miras düsecek adam yer onu kumar da var niye konu sahibine versin. Konu sahibinin babası parayi harcayamadan olürse zaten konu sahibine miras kalir o. Yani bu olaya konu sahibi nasıl dahil olacakki. Yıllardır goruşmüyor ee adam da bencil belli vermez yani
Ben de böyle sanıyordum ama öyle değilmiş kan bağıyla geçen bazı haklar mevcutmuş. Bu miras kaçırmaya giriyormuş avukatın yalancısıyım.Yok öyle değil,mesela çocuğunuz yok bir ihtiyaç sahibine malınızı verdiniz,sizin yeğenimizin torunu yıllar sonra hak talep ediyor,ama ben kime istersem veririm malımı bu çocuğum yada eşim değil ki mal kaçırayım
Evet babalığın bi parçası da hayattayken görüşülmüyorsa sizce hak mı
Yaptığı hatalardan pişman farkındayım ama istesem bile içimi ısıtamıyorum. Beni arayıp ilgilen ben hastayım dedi . Ama baba tarafıyla muhattap olmak istemiyorum. Bi yandan da en azından kardeşlerim için diyorum
Pismansa siz iletisim kurmasanız bile duşen paradan evlatlarına verirdi bu pismanlık göstergesi olur. Yani vermek isteyen cocuklari konusmasa bile verir . Çünkü onun hatasından olmus olanlarYaptığı hatalardan pişman farkındayım ama istesem bile içimi ısıtamıyorum. Beni arayıp ilgilen ben hastayım dedi . Ama baba tarafıyla muhattap olmak istemiyorum. Bi yandan da en azından kardeşlerim için diyorum
Az önce arayıp vekâleti sana vericem zaten dedi mal gelirse dedi. Beni karıştırma avukat ilgilensin dedim. Artık benim size borcum bu zamana kadar zaten çok hata yaptım dedi.Pismansa siz iletisim kurmasanız bile duşen paradan evlatlarına verirdi bu pismanlık göstergesi olur. Yani vermek isteyen cocuklari konusmasa bile verir . Çünkü onun hatasından olmus olanlar
Tamam işte vekaleti babadan alacak görüşerek duygusal davranmayarak boyleleıkle hala en azından tamamen söz sahibi olmayacakİyide babası hayatta. Ona miras düsecek adam yer onu kumar da var niye konu sahibine versin. Konu sahibinin babası parayi harcayamadan olürse zaten konu sahibine miras kalir o. Yani bu olaya konu sahibi nasıl dahil olacakki. Yıllardır goruşmüyor ee adam da bencil belli vermez yani
Lütfen reddetmeyin sizde takipçisi olun inanın pişman olursunuzAz önce arayıp vekâleti sana vericem zaten dedi mal gelirse dedi. Beni karıştırma avukat ilgilensin dedim. Artık benim size borcum bu zamana kadar zaten çok hata yaptım dedi.
Umarım öyle olur babamın sözüne pek inanmam bu arada yalan konusunda kitap yazabilir. O yüzden kardeşlerimi çok heveslendirmemeye çalışıyorumTamam işte vekaleti babadan alacak görüşerek duygusal davranmayarak boyleleıkle hala en azından tamamen söz sahibi olmayacak
Siz de uvey cocuguna gitmesin zaten ustune almamks diye kendi ustunuze mi alacaksiniz mirasi? Bu da haksizlik degil mi?Çocuğu yok kadının hiç olmamış maalesef. Üvey çocuğunun üzerine yapmış herseyi ama nüfusuna geçirmemiş sanırım çocuğu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?