- Konu Sahibi Makyajpamugu
Merhaba daha önce başlık açmıştım başka bir konu da bunu da kısa kesmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce küçükken kumar sorunu olan bir babam olduğunu ailemin dağıldığını belirtmiştim. Şimdi babaannemin halasının çok büyük gayrimenkulleri olduğunu ve hepsini üvey evladı üzerine olduğunu öğrendik ve sanırım babamın ve kardeşlerinin üzerinde hakkı varmış bu mirasın . Kişi başı ortalama 10 milyon gibi bi paradan bahsediyoruz. Herneyse sorun şu ki babamla aram iyi değil fakat bu işlerde (halam ve amcamlar çok iyi niyetli değiller çoğu zaman) babamın dolandırılmasından ve ya babamın yine paraları kumarda çarçur etmesinden korkuyorum . Herşeyi geçtim çok anlamaz böyle yatırım işlerinden falan yanlış şeyler yaparsa hadi kendimi geçtim ama kardeşlerim en azından gelecekte yine sıkıntı içinde yaşamasınlar istiyorum. Ama ben konuşursam yön verirsem herkes bu zamana kadar babanla konuşmadın senin derdin paraymış dilekler siye çekiniyorum . Siz olsanız napardınız. Avukat olumlu konuşmuş fakat bi seneyi bulabilir süreç duyduğum kadarıyla babam vekâleti halama verecekmiş dün beni aradı ben çok anlamıyorum hastayım ilgilen dedi. Benim kırgınlıklarım babama çok başka kumar falan değil ailesine hiç sahip çıkmamış olması . Çok kararsızım .