- Konu Sahibi Makyajpamugu
-
Olay çok farklıymış avukat Hanım kusura bakmayın üvey cocuk falan yok ortada . Tamamen olay şu bu tapular halanında babasının üzerineymiş. Ve şuan hiçbir mirasçı olmadığı için babamlardan başka devlet bizi bulup gelin mal paylaştırıcaz denmiş.Hanımın Efendi 15 yıllık avukatım ben tereciye tere satmayın isterseniz. Ayrıca hukukta karşılıklı miras diye birşey yok zaten. Önemli olan miras bırakanın aklı başında mı değil mi noktasında toplanır. Kaldı ki saklı paylı mirasçısı yani eşi çocuğu anne babası hayatta değilse ve aklı yerindeyse malı canının çektiği herkese bırakabilir
Yani babaanne in babasının üzerine miymiş?Arkadaşlar olaylar çok farklıymış şimdi avukatla konuşunca anladım . Bu mallar babaannemin halasının üzerinde bile değilmiş. Bu mallar onun babasının üzerineymiş ve bizi devletten arayıp siz varsınız bi tek mirasçı sizlersiniz gelin mahkeme var mal bölüştürme yapılacak denmiş
Devlet sizi niye bulsun ki 1 .dereceden olanlara ulaşır size degil.Olay çok farklıymış avukat Hanım kusura bakmayın üvey cocuk falan yok ortada . Tamamen olay şu bu tapular halanında babasının üzerineymiş. Ve şuan hiçbir mirasçı olmadığı için babamlardan başka devlet bizi bulup gelin mal paylaştırıcaz denmiş.
Yine anlamadımOlay çok farklıymış avukat Hanım kusura bakmayın üvey cocuk falan yok ortada . Tamamen olay şu bu tapular halanında babasının üzerineymiş. Ve şuan hiçbir mirasçı olmadığı için babamlardan başka devlet bizi bulup gelin mal paylaştırıcaz denmiş.
Babasının dedesi oluyor.Yine anlamadım
Babaannenizin babasının üzerine mi ?
Olayı şu babaannemin halasının mali olduğunu biliyorlardı ben küçükken konuşurlardır hatta ama birsey çıkmaz diye hiç uğraşmadılar . Maalesef bu halanın başka bir mirasçısı yokmuş ve böyle olunca devlet buraya yol yapacakmış sanırım araştırmışlar ve bizimkileri bulmuşlar. Eylülde mahkeme yapılacak gelin denmiş.Devlet sizi niye bulsun ki 1 .dereceden olanlara ulaşır size degil.
Valla evet babamın dedesinin malıymış baksanıza çok karışık ve başka kimse yok akraba bizimkiler var .Babasının dedesi oluyor.
Sözel mantık sorusu gibi konu yaaaaa.
1. Derecede kimse yok ölmüş hepsiDevlet sizi niye bulsun ki 1 .dereceden olanlara ulaşır size degil.
Bu mal kaçırma değil ama.Merhaba daha önce başlık açmıştım başka bir konu da bunu da kısa kesmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce küçükken kumar sorunu olan bir babam olduğunu ailemin dağıldığını belirtmiştim. Şimdi babaannemin halasının çok büyük gayrimenkulleri olduğunu ve hepsini üvey evladı üzerine olduğunu öğrendik ve sanırım babamın ve kardeşlerinin üzerinde hakkı varmış bu mirasın . Kişi başı ortalama 10 milyon gibi bi paradan bahsediyoruz. Herneyse sorun şu ki babamla aram iyi değil fakat bu işlerde (halam ve amcamlar çok iyi niyetli değiller çoğu zaman) babamın dolandırılmasından ve ya babamın yine paraları kumarda çarçur etmesinden korkuyorum . Herşeyi geçtim çok anlamaz böyle yatırım işlerinden falan yanlış şeyler yaparsa hadi kendimi geçtim ama kardeşlerim en azından gelecekte yine sıkıntı içinde yaşamasınlar istiyorum. Ama ben konuşursam yön verirsem herkes bu zamana kadar babanla konuşmadın senin derdin paraymış dilekler siye çekiniyorum . Siz olsanız napardınız. Avukat olumlu konuşmuş fakat bi seneyi bulabilir süreç duyduğum kadarıyla babam vekâleti halama verecekmiş dün beni aradı ben çok anlamıyorum hastayım ilgilen dedi. Benim kırgınlıklarım babama çok başka kumar falan değil ailesine hiç sahip çıkmamış olması . Çok kararsızım .
Evet denilicek para için babasına yaklasti diye öylede gözüküyor.Merhaba daha önce başlık açmıştım başka bir konu da bunu da kısa kesmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce küçükken kumar sorunu olan bir babam olduğunu ailemin dağıldığını belirtmiştim. Şimdi babaannemin halasının çok büyük gayrimenkulleri olduğunu ve hepsini üvey evladı üzerine olduğunu öğrendik ve sanırım babamın ve kardeşlerinin üzerinde hakkı varmış bu mirasın . Kişi başı ortalama 10 milyon gibi bi paradan bahsediyoruz. Herneyse sorun şu ki babamla aram iyi değil fakat bu işlerde (halam ve amcamlar çok iyi niyetli değiller çoğu zaman) babamın dolandırılmasından ve ya babamın yine paraları kumarda çarçur etmesinden korkuyorum . Herşeyi geçtim çok anlamaz böyle yatırım işlerinden falan yanlış şeyler yaparsa hadi kendimi geçtim ama kardeşlerim en azından gelecekte yine sıkıntı içinde yaşamasınlar istiyorum. Ama ben konuşursam yön verirsem herkes bu zamana kadar babanla konuşmadın senin derdin paraymış dilekler siye çekiniyorum . Siz olsanız napardınız. Avukat olumlu konuşmuş fakat bi seneyi bulabilir süreç duyduğum kadarıyla babam vekâleti halama verecekmiş dün beni aradı ben çok anlamıyorum hastayım ilgilen dedi. Benim kırgınlıklarım babama çok başka kumar falan değil ailesine hiç sahip çıkmamış olması . Çok kararsızım .
Bırak kimin ne düşündüğünü o para sizin hakkınız peşini bırakma.Akrabaya güven olmaz bu zamanda .Bizimde 38 milyonluk arazi böyle kansız akrabalar yuzenden mahkemelik. Yedirme hakkını kimseye bırak kim ne derse desin sen hakkını savun.unutmak imkansız gerçekten çünkü beynimin içinde öyle kötü anılar var ki. Anneme vurması bize bakmaması kumar oynaması saysam bitmez. Lakin biliyorum ki suan o para ona kalsa ya kumarda tüketir ya halama kaptırır
Mal canın yongası. Miras da helal. Binlira bile olsa olsunMerhaba daha önce başlık açmıştım başka bir konu da bunu da kısa kesmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce küçükken kumar sorunu olan bir babam olduğunu ailemin dağıldığını belirtmiştim. Şimdi babaannemin halasının çok büyük gayrimenkulleri olduğunu ve hepsini üvey evladı üzerine olduğunu öğrendik ve sanırım babamın ve kardeşlerinin üzerinde hakkı varmış bu mirasın . Kişi başı ortalama 10 milyon gibi bi paradan bahsediyoruz. Herneyse sorun şu ki babamla aram iyi değil fakat bu işlerde (halam ve amcamlar çok iyi niyetli değiller çoğu zaman) babamın dolandırılmasından ve ya babamın yine paraları kumarda çarçur etmesinden korkuyorum . Herşeyi geçtim çok anlamaz böyle yatırım işlerinden falan yanlış şeyler yaparsa hadi kendimi geçtim ama kardeşlerim en azından gelecekte yine sıkıntı içinde yaşamasınlar istiyorum. Ama ben konuşursam yön verirsem herkes bu zamana kadar babanla konuşmadın senin derdin paraymış dilekler siye çekiniyorum . Siz olsanız napardınız. Avukat olumlu konuşmuş fakat bi seneyi bulabilir süreç duyduğum kadarıyla babam vekâleti halama verecekmiş dün beni aradı ben çok anlamıyorum hastayım ilgilen dedi. Benim kırgınlıklarım babama çok başka kumar falan değil ailesine hiç sahip çıkmamış olması . Çok kararsızım .
Aynı durumdayim uzun yıllardır görmedim bile ne ölüsü ne dirisi diyorum ondan gelecek para asla reddi miras yaparım direk bnce eğer barismaksa niyetiniz ilgilenin yok değil hala kirginluklar devam edecekse hiç bulasmayin kardesleriniz kndi haklarını kendileri düşünsünlerBabamla senelerdir görüşmüyorum. Üstünde mal mülkü de var. Açıkçası öldüğünde de reddi miras düşünüyorum. Sağlığında babalık yapmayan insanın parasına da malına da ihtiyacım olmaz
Bu zamana kadar konuşmadığınız bir insanla elbet geçerli sebepleriniz vardır. Bugün bu sebepler değişti mi? Hayır. O halde neden konuşacaksınız ?? Kendinizi boş yere üzmeyin.Merhaba daha önce başlık açmıştım başka bir konu da bunu da kısa kesmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce küçükken kumar sorunu olan bir babam olduğunu ailemin dağıldığını belirtmiştim. Şimdi babaannemin halasının çok büyük gayrimenkulleri olduğunu ve hepsini üvey evladı üzerine olduğunu öğrendik ve sanırım babamın ve kardeşlerinin üzerinde hakkı varmış bu mirasın . Kişi başı ortalama 10 milyon gibi bi paradan bahsediyoruz. Herneyse sorun şu ki babamla aram iyi değil fakat bu işlerde (halam ve amcamlar çok iyi niyetli değiller çoğu zaman) babamın dolandırılmasından ve ya babamın yine paraları kumarda çarçur etmesinden korkuyorum . Herşeyi geçtim çok anlamaz böyle yatırım işlerinden falan yanlış şeyler yaparsa hadi kendimi geçtim ama kardeşlerim en azından gelecekte yine sıkıntı içinde yaşamasınlar istiyorum. Ama ben konuşursam yön verirsem herkes bu zamana kadar babanla konuşmadın senin derdin paraymış dilekler siye çekiniyorum . Siz olsanız napardınız. Avukat olumlu konuşmuş fakat bi seneyi bulabilir süreç duyduğum kadarıyla babam vekâleti halama verecekmiş dün beni aradı ben çok anlamıyorum hastayım ilgilen dedi. Benim kırgınlıklarım babama çok başka kumar falan değil ailesine hiç sahip çıkmamış olması . Çok kararsızım .
Benim takıldığım konu şu, kadın herşeyini çocuğunun üzerine yapmış üvey de olsa evladı o. Siz ne hakla bu malı bölme derdine düşüyorsunuz?Çocuğu yok kadının hiç olmamış maalesef. Üvey çocuğunun üzerine yapmış herseyi ama nüfusuna geçirmemiş sanırım çocuğu .
Sonunda aklı başında hakkaniyetli bir torum buldum. Herkes de yok hakkınız yok alın gibi yorumlar yapmış. Arkadaş, kadın evladına bırakmış malını. Ne hakla başkası gelip bölecek o malı.Kusura bakmayin ama kardeslerinizin hakki falan yok baskasina ait malin ustune konmaya calisiyosunuz sirf akrabasiniz diye. Kadincagiz ustune alsin almasin evladi yerine koydugu birinin ustune yapmis mallari. Size kalmasini istese zaten oyle bisey yapmazdi
Olayı şu babaannemin halasının mali olduğunu biliyorlardı ben küçükken konuşurlardır hatta ama birsey çıkmaz diye hiç uğraşmadılar . Maalesef bu halanın başka bir mirasçısı yokmuş ve böyle olunca devlet buraya yol yapacakmış sanırım araştırmışlar ve bizimkileri bulmuşlar. Eylülde mahkeme yapılacak gelin denmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?