selam kızlar iş yerinde konuşmadığım 3 kişi var önceki forumlarımda neden küsmediğimi belirtmiştim.Birinin kız kardeşi bebeğime bakıyor.Ablası ile sorun olunca işi bırakmasını istedim ama ısrarla sorun olmadığını ve devam etmek istediğini söyledi.haftalardır konuşmuyoruz bu arada eskiden çok iyiydi aramız.Bugün ilk defa iş yerinde yemek yediğimiz bir yer var ben oraya gitsem onlar gelmezdi ama bugün benim orda olduğumu bile bile ikisi asıl sorunlu yaşadığımız kişi yemek yediğimiz odaya gelip o kadar yer varken yanıma gelip çantalarını bıraktılar.Önce bişey olmamış gibi davranırım dedim ama dibime girdikleri için burda ne işim var deyip kalkıp gittim. Ben onlarla yan yana gelmek istemiyorum kalabalık ortamda da yanıma gelip oturuyorlar ama bugün bilerek ben yalnızken yanıma gelmeleri sinirlerimi bozmak istiyorlar ve bundan rahatsız olduğumu da biliyorlar.Bana bişey olmamış gibi davranmayın demeyin kimsenin olmadığı bi odada ikisi oturup konuşurken ben onların yanında durup ne yapabilriim saçma olur açıkçası istemem de kalabalıkta olsa neyse başka kişilerde olur ama böylesi saçma olur nşyetleri ne çözemedim.Ayrıca kız kardeşi de bayramda sevimli mesajlar atıp durdu şaşırdım normalde soğuk davranan biridir.